1 ile 30 arası toplam 164 sonuç

Konu: Şeytanların İntikamı Acı Olur - A.C.Milan SEZON II

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar öncelikle. Kendi İnter kariyerimden tecrübemle şunu söyleyebilirim Balotelli'yi asla ama asla kaybetme. 3.sezonumdayım adam 3 sezondur 25 golün üstüne çıkıyor. Onun haricinde takımda büyük bir revizyon yaptığın takdirde başarı gelecektir. Kolay gelsin

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Görüldü (02:16)

Balotelli'yi harbiden kaybetme oyunda kesinlikle gerçek hayat ile alakası yok. KF rolünde dünya rekoru dahi kırıyor.

Saponara'ya kesinlikle çok çok iyi bak. 15+ maç yaptır bu sezon mükemmel bir gelişim sağlıyor ve ileride elindeki kozlardan birisi oluyor.

Poli konusuna değinmeye gerek dahi yok. Poli'yi eğer elinde tutarsan 2-3 sezon sonra transfer olaylarını hallettikten sonra takımı çok rahat sırtlar.

Stoperler çok yaşlı o sebeple oraya bir katkı yapmalısın diye düşünüyorum.

Kalecin zaten yok, Coppola denen beleşçiyi direk kov derim. Satmayı dene eğer gitmezse kov onu görmeye tahammül dahi edemiyorum. Yedek takımda takımı sömürüyor beyimiz.

Robinho da çok boş bir oyuncu. İlk sezon bazen ekstra goller atabiliyor benim ona çok yarar sağlatmışlığım var ama bana kalırsa hiç uğraşmaya değmez.

Bunlar sadece öneridir tabii, biliyorsundur ne kadar hastası olduğumu takımın o yüzden yazayım dedim. Kariyer senin kariyerindir, takipteyiz..

Kaka'ya bir şey yapmadığın sürece benim açımdan problem yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri