Everton olsun başkana zıtlık yapma görüşmelerde![]()
Everton olsun başkana zıtlık yapma görüşmelerde![]()
Everton hayırlı olsun![]()
Everton'a at imzayı kaçırma derim. Zevkli bir kariyer olur gene
Bu arada gözden kaçırmışım. Başkana atarını takdir ettim. Sonuçta herkes gereken fedakarlığı yapacak değil mi ,elini cebine atacaktı , atmadı kendi kaybetti![]()
steam : aytekin79
EVERTON FC
Everton FC, İngiltere'de Premier League'de oynayan bir futbol takımıdır. 1878'de kurulmuş olan kulüp maçlarını Liverpool şehrinde Goodison Park Stadı'nda oynamaktadır. 1878 yılında Liverpool şehrinde "St.Domingo Football Club" adıyla kurulan ve 1 yıl sonra Kasım 1879'da "Everton Football Club" adını alan Everton'ın armasında ortada bulunan kule, Everton Tepesi (Everton Brow) olarak bilinen mevkiide, Netherfield Road isimli caddede bulunan, 1787 yılında inşa edilmiş ve "Prince Rupert's Tower" ya da "The Roundhouse" olarak bilinen, 1800 lü yılların İngiltere'sinde ertesi sabah yargıç önüne çıkacak ağır suçlu olmayan kişileri yargıdan önceki gece hapsetmeye yarayan tarihi bir kule. Kulenin sağ ve sol üst bölümünde yer alan şekiller defne yaprağı çelenkleri. Bu çelenkler armaya daha sonra zaferleri simgelemesi adına eklenmiştir. Sol ve sağda bulunan 18 ve 78 rakamları kulübün kuruluş tarihini yansıtırken, altta latince olarak yazan "Nil Satis Nisi Optimum" yazısı "Nothing but the best is good enough" anlamını taşıyor. Türkçe karşılığında cümle biraz düşük gibi dursa da "Sadece en iyi olan yeterince iyidir" anlamına gelmektedir. Premier League'de en fazla kalan kulüptür.
Everton hayırlı olsun.Bakalım Premier Lig'de neler yapacaksın?![]()
Hadi başarılar yeni takımda![]()
Everton iyidir hocam arkandayız![]()
ah türkler. atara atarla cevap verirler hep. iyi olmuş hocam. sen gibi değerli bir hocayı kaybetmişler. şimdi onlar düşünsün. arkandayız. başarılar evertonda. merseyside derbisi harıka olmuş.![]()
Geldiğin gibi derbi kazanman şahane olmuş![]()
Yeni takımında başarılar. Everton kariyerine, Mersyside derbisini kazanarak başlaman çok iyi![]()
Stoke City görünümlü Hull maçı çok iyi olmuş![]()
![]()
![]()
Everton'da Başarılar Eski Takımından Oyuncu Alacak mısın Evertona ?
Eğer Alacaksan Hamza'yı Al Hamza Mükemmel Her Daim Yanında Olsun O Delikanlı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Adama nazar degdirdiniz, nantes ile AL'yi istiyorum ben hala![]()
Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..
Evertonla devamEverton sağlam takımdır.
TeşekürlerHamza listemde fırsatını bulduğum an kaparım onu
Maalesef Başkanla anlaşamadık.Kovulmasaydım da AL yi kazanmak zor olurdu çok güçlü takımlarlar vardı.Neyse sağlık olsun Everton la mutluyuz
Aynen devamYorum için teşekkürler
Kim la o seni kovan başkangelsin buraya
Everton güzel deneyim kardeşim benim , Ross Barkley'i tut elinde bak ha severim o cocuğu![]()