Selamlar oyundaşlarımBir kaç sorum olacak
*Takımıma kısa paslı ama temposu yüksek bir futbol oynatmak istiyorum kısa pas ve yüksek tempoyu aynı anda oynatamazmıyım ? hem kısa pas hemde yüksek tempo oynatmak derken de oyuncularım normal bir atak yaparken kısa pas ara pası ve orta yaparak atağı sonuçlandırabilsin ama rakip takımdan topu kendi ceza sahası yakınlarımda kaptığım zaman futbolcularımın direkt dikene pasla değilde birbirine yakın oynayıp kısa ve hızlı paslar ile atağı sonuçlandırmasını istiyorum ilk sorum budur bu olayı bir türlü bulamadım veya gerçekleştiremedim
*İçe kat eden oyuncusu sorunum: İçe kat eden oyuncularımın aldığı paslar ile ver kaç veya kendi top sürerekek ceza sahasına girmesini istiyorum destek rolümü daha uygundur hücum mu? Destek görevi ve Hücum görevi arasında hangi farklar vardır.
*Orta sahadaki oyuncularımın kimi zaman kısa kimi zaman direkt paslaşmasını istiyorum bunu nasıl sağlarım?
*Komple forvet destek görevi ile hücum görevi arasında nasıl farklar vardır bu rolde oyuncu kullanan arkdaşlarım ne gibi farklar görmüştür yardımcı olabilirlermi?
*Son olarak Ofansif orta saha oynatığım bir oyuncunun sıkça ara pası veya sağdan ve soldan içe kat eden oyuncularıma ara pası atması öldürücü bitirici toplar atmasını hangi rol ile gerçekleştirebilirim.

Bir kaç sorum olacak
Alıntılı Yanıtla