1 ile 30 arası toplam 440 sonuç

Konu: "Dünya Turu Devam Ediyor - Afrika'da Vuvuzelaların Arasındayız."

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Başarılar.

Tsubasa'yı istiyoruz. !
    Başarılar dilerim.
    Aynen en kısa zamanda bir Tsubasa-Wakabayashi ile Hyuga isteriz ona göre

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Başarılar.

Tsubasa'yı istiyoruz. !
    Teşekkürler.Japonya'daki takımların altyapı tesisleri falan sağlam.Neden olmasın?

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Aynen en kısa zamanda bir Tsubasa-Wakabayashi ile Hyuga isteriz ona göre
    Ahaha umarım olur.Bu yıl Nakamura ile idare edeceğiz.

Eveeeeet, göreve başladık bakalım.Hayırlısı olsun..Bize verilen bütçe şu şekilde;

Toplantıya katılmadığım için gazeteler çok sert bir şekilde eleştirdi beni.Yakın bir zamanda gönüllerini alırım onların.

Genel olarak takımın kadrosunu bir inceledim, gözüme takılan takımdaki 3 yabancının 2'sinin artık son dönemlerinde olmasıydı.Japonya Ligi'nde 3 Yabancı Kuralı var, Asyalı oyuncularla birlikte 5 olabiliyor.Fakat bu 3 hakkımızı bu oyunculardan yana mı kullanmalıyız? Endişeliyim.Hem maaşlarıda takıma göre oldukça yüksek.Gelecek maçlara göre kararımı vereceğim..

Takımı Ligin ortalarında devralıyorum..Sıralama aynen şu şekilde;

Transfer döneminin açılmasına yaklaşık olarak 2 hafta var.Ve bende şimdiden klübe yararlı olabilecek oyuncu arayışlarına başladım.İlk gözüme çarpan oyuncu Ponta Preta'lı Baraka oldu;

Bu transferle yakın bir zamanda ilgileneceğim.Bu arada oyuncumuz Tomisawa'ya Suudi Arabistan'dan yoğun bir talep var. Teklifleri reddettim.Genel olarak takımın mevcut iskeletini korumaya çalışacağım..

Bu arada, basın toplantısında Savunma futbolu konusunda tedirgin olduğumu belirttim.Fakat sağ gösterip sol vurmayı planlıyorum açıkçası.Takıma savunma oynatmayı, az ama öz pozisyona girip değerlendirmeyi daha çok seviyorum.

Evet, ilk maçımız geldi ve çattı.Rakip Cerezo Osaka.Takımla hiç hazırlık dönemi geçirmeden direk lig maçıyla başlamak zor olacak.İlk olarak aklımda belirlediğim taktikle maça çıkıyorum.

Açıkçası maç oldukça durgun ve önemli pozisyon olmadan geçiyor.Son dakikada Sugimoto'dan yediğimiz golle mağlup oluyoruz.

Kaybetmemize karşın, iyimser olunması yönünde basına demeç verdim.Ayrıca yenilgiyi haketmediğimizi de söyledim.

Anlaşılan o ki, basın toplantısında söylediğim sözlerden sonra, Cerezo Osaka takımının Teknik Direktörü Levir Culpi bayağı kızmış.Hayır yani ne var? Sadece maçın hakkının beraberlik olduğunu belirttim.

Yokohama yönetimi sıradaki lig maçını taraftar günü olarak düzenleme kararı almış.

16.HAFTA

Taraftar günü olarak düzenlenmesi hiç bir şey değiştirmedi.75 binlik stada 27 bin kişi geldi.Zaten yönetim daha sonra pişman olduğunu belirtti.

Neyse, maça dönelim.Mükemmel bir performans ve net bir skorla maçı 2-0 kazanıyoruz.Ve takım moralleniyor.

Mesaj Yetkileri