Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Yaşlı kurtlarla dimdik ayaktayız inşallah çakılmayız
Bu aralar çakıldık.

18.HAFTA

Takıma savunma futbolu oynatma felsefem devam ediyor.Gene kısır bir maç geçti, rakip tek bir pozisyon buldu ve gole çevirdi.Aslında yenilmemizin fazla bir önemi yok hala liderin ensesindeyiz.Taktiği oturtana kadar inatla devam edeceğim.

19.HAFTA-Kasap Takım Bellmare

Daha 12.dakikada ilk adamımızı sakatlığa kurban verdik.Daha sonrasında bir başkasını...Bunun dışında 3 kişide hafif sakatlandı.Bir daha ağır sakatlık oldu ve oyuncu değiştirme hakkımız da kalmadığından dolayı, 56.dakikadan itibaren 10 kişi oynadık.Taktikte bir kaç oynamalar yapmam lazım..

Maç sırasında sakatlanan Fujita'nın sakatlığının ciddi olduğu ortaya çıktı.3-4 ay yok.

Sağ bekimizin takımdan ayrılmak için benimle görüşme yapması üzerine Daigo Nishi'yi kiraladık.

Federasyon tarafından uyarıldım.Sakat futbolcularım yüzünden o kadar sinirlenmiştim ki, hakeme iyi bir giydirdim basın toplantısında. Ama sonradan hakemin haklı olduğu ortaya çıktı.

20.HAFTA-KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR

Kerlon'un ilk maçıydı.Yenik durumdayken onu oyuna soktum.Tam maçı çeviriyoruz derken, Kerlon golünü attı ve sakatlandı.Bizde iyice oyundan düştük ve sahadan 1-2 mağlubiyetle ayrıldık.Şu an her şey tepetaklak oldu, bakalım bu kötü gidişe son verebilecek miyiz?

Yedek kalecimiz Tetsuya Enomoto'da huzursuzluk çıkarıp takımdan ayrılmak isteyince, hiç ısrarcı olmuyor ve
kendisini Başakşehir'e uğurluyoruz..

21.HAFTA

FC Tokyo'ya 3-2 mağlup oluyoruz.Takımda bir şeyler eksik ama neyin eksik olduğunu henüz bulamadım.4-4-2'ye geçeceğiz.

Evet, son maçlardan sonra benim ve takımımın morali iyice bozuldu ve biz de küçük bir Yokohama turuna çıkmaya karar verdik.Sizde katılmak ister misiniz?

Yokohama (横浜市), Japonya'nın en büyük adası Honşu'nun Kanto bölgesinin güney kısmında bulunan Kanagawa ilinin merkezidir. Tokyo Körfezi'nin batısında ve Tokyo'nun yaklaşık 30km güneyinde yer almaktadır.

Başkenti Tokyo'dan sonra en büyük şehridir. Nüfusu 3,6 milyondur. Tokyo ile birlikte Keihin Sanai Bölgesi (京浜工業地帯 Keihin Kōgyō Chitai)nin merkezini ve Japonya'nın ticari merkezlerindendir.

Şehirden Görüntüler

Ben ve takımım piknikteykene.

Halat çekme yarışması yapıyoruz.

Burada da uzun eşek oynarkene.

Yokohama'da Çin Sokağı.

Umarım bu gezi bana ve takıma moral olarak geri döner ve istikrarı yakalarız.