Ya güzel olsun diye Şampiyonlar ligi videosu koydum.Oda telif hakkına denk eldi ve 3-4 saniyelik biryerde uefa yazısı geçti diyeya o kadar uğraştık.İşin kötü tarafı bende açıldığı için sorunu çözemiyorum videoları sildim sadece youtube de kayıtlı.Bu sorundan dolayı indirilmiyorda baya saçma bir durum oldu yani
![]()
Yeni skorboard ve maç verileri daha güzel olmuş![]()
Last edited by Likliki : 10.Temmuz.2014 at 22:04
Last edited by Likliki : 10.Temmuz.2014 at 22:21
MAÇ SONU
SPOR TOTO SÜPER LİG
PUAN DURUMU
OYUNCU GELİŞİMİ
PINGOTO - SOL BEK
RICKY TELLO - SAĞ BEK
OKAY YOKUŞLU - ORTASAHA
SALİH UÇAN - ORTASAHA
ACHILLE VAARNOLD - SAĞ AÇIK
OSMAN NURİ DİNÇBUDAK - FORVET
MAÇ ÖNCESİ
Videoları artık izleyebiliyorum harika olmuşlarAğzına sağlık çok da güzel anlatıyorsun.City nin muhteşem kadrosuyla iyi mücadele etmişsin sağlık olsun
Buralara kadar gelmek muhteşemdi
![]()
MAÇ SONRASI
Ooo çok sevindim.Manchester maçlarını yüklerken uefa introsunu kestim öle koydum o şekilde oldu.Diğerlerini izleyemiyorsun daha değilmi.Valla son dakikalar baya heyecanlandım dedim bunlarıda
elersek yuhh artıkAma son dakikalarda yememiz kötü oldu.dakika 20'den itibaren bi teknik direktör zamana oynayın dermi yaw
Ben dedim
![]()
TÜRKİYE KUPASI
İNCELEME VE ÖDÜLLER
YILIN OYUNCUSU
GOL KRALI
ZTK için tebriklereski maçlara baktım da sorun hala devam ediyor ama City maçlarında sorunu halletmişsin
![]()
Ligin son haftasında Beşiktaş'ın yenilmesi
bize şampiyonluk şansı verdi.
Ama bizde bu hafta Trabzonspor deplasmanına gidiyoruz.
3 büyükleri birçok defa yendik ama nedense Trabzonspor bize çok ters geliyor.
Haydi bakalım şansımız bol olsun
Teşekkürler hocam.Evet ya yine en çok gol atan takımız ama çok gol yiyoruz.City maçlarında baya bir uğraştım taktikle tuttu.Aslında ilk maçtaki kırmızı kartında etkisi var ama2.maçtada dakkada bir talimat verdim valla.Ama lig maçında uğraşmadım o kadar Sonuçta yediğimizden fazla gol atıyorduk
![]()