Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: SC Vianense Portekiz 2. Ligi'nde (Sezon 3)

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrikler çıkmışsın bir üst lige bir sezon orda kal sonra da 1. lige yelken aç.
    Büyük bir ihtimalle kalırız kardeşim ancak başka bir kulüpten iyi bir teklif gelirse kabul ederim acımam

İkinci Lig bizim için güzel başladı diyebiliriz. Dişe diş maçlar geçirdik rakiplerimizle hiç ağır bir yenilgi tatmadık. Bu yüzden takımın morali de yüksek.

Ac.Viseu maçıyla başladık. Rakip oldukça etkili oynamasına rağmen tek gollü galibiyet elde etti bize karşı. İlk maçımızda direnemedik ama iyi sinyaller verdik.

İkinci hafta rakip Chaves'ti. Öne geçmemize rağmen galibiyeti koruyamadık, güzel oynadığımız maçta bir puana razı olduk.

Ligin en güçlü ekiplerinden Belenenses ile deplasmanda oynuyoruz. Rakipten daha üstün oynamamıza karşın 82. dakikada yenilen gole engel olamıyoruz ve eli boş dönüyoruz..

Yine ligin kalburüstü diyebileceğimiz takımlarından Oliveirense'yi sahamızda eziyoruz ama skora yansımıyor. Ricardinho'nun iki golüyle 2.ligdeki ilk galibiyetimizi alıyoruz.

Beira-Mar karşısında 17 şutun sadece 3'ünü tutturuyoruz, sezona kötü başlayan Pedrinho'nun golü ile beraberliği kurtarıyoruz.

Penafiel karşısında çok direnemedik, 3-2 olmazdı maçın skoru. Ancak bizi en çok etkileyen forvetlerimiz gol atamayışı..

Geçen yıl 1.ligden düşen Portimonense deplasmanında sürpriz bir galibiyetle dönüyoruz. Takımımızı bu yıl sürükleyen Ricardinho'nun iki golüyle.

Yerimiz şu an için iyi elbette ama sıralamanın garantisi yok. Güçlü takımlarla yaptık bu 7 haftalık dönemde. Biraz daha rahatlayacağız fikstür olarak. Defanslarımızın her maç sakatlanması takımı bir türlü doğrultamadı. Forvetimiz Ouiyo'da uzun süredir sakat. Sanırım bu hafta takıma dönecek. Bunun yanında iki ortasahamız sakat. Pedrinho formsuz. Bütün bunların eşiğinde yine iyi bir sonuç elde ettiğimizi düşünüyorum 7 hafta itibariyle. Transferin son günü Pedrinho'nun yerine bir oyuncu transfer ettik. O da ilk maçında 20. dkda sakatlandı. Umarım beklentilerimi karşılar.

Boavista Maçında İntikam Çanları Çalsın Ortalık Karışsın Maç İptal Olsun Boavista Savaş Görsün

Fazla Olmadıysa Tek Dileğim Bu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Boavista Maçında İntikam Çanları Çalsın Ortalık Karışsın Maç İptal Olsun Boavista Savaş Görsün

Şehir için sıradan bir maçtı ama benim için öyle değil. İstediğimi alamadım :/ Ancak çok zevkli bir maç olduğu kesin Bir ricam olcak başlığın adını SC Vianense Portekiz 2. Ligi'nde (Sezon 3) olarak değiştirir misin? Hazır bulmuşken yapışayım dedim

Benim için intikam maçıydı Boavista maçı. Çocuklar bunu bildiğinden harika başladılar. İlk 45 dakikada attığımız 2 golle şarkılar söylemeye başladık. Ama ben başıma gelecekleri biliyordum. Çünkü bu takım bana rahat galibiyet yüzü göstermez böyle maçlarda. Önce 2-1, ardından 2-2 oldu. Joel atıldı. Boavista 3. golü de buldu. Suskun yıldızımız Pedrinho sahneye çıktı ve 1 puanı bize getirdi. Maç boyu etkili olmamız bize sonucu getirmedi.

Portekiz Kupası'nda rakip Beira-Mar'dı. Daha ilk turdan çekmemiz ne kadar cenabet olduğumuzu gösteriyor. Tamamen başabaş mücadele olmasına karşın kaleye attıkları 5 şutun 4'ü gol olunca elimizden bişey gelmedi. Bir üst tura onlar çıktı.

Arouca deplasmanı ise Beira-Mar'ın aynısı oluyor ama bir farklılıkla. Kaleye attığımız tek şutu gole çeviren isim en güvendiğimiz yedeğimiz Angelo oluyor ve bize bir puanı getiriyor.

Ligin güçlü ekiplerinden Leiria'ya karşı iyi direniyoruz ama evimize elimiz boş dönüyoruz. Ligin başından beri çektiğimiz defans ve kaleci 5'lisi bizi yine yanıltmıyor.

Bozguna uğruyoruz. Bizim seviyemizde bir rakip olan Santa bizi perişan ediyor. Moraller ise tamamen çöküşte. Forvetlerini durduramıyoruz... Denilecek pek birşey yok.

Kendimize çabuk geliyoruz. Bizimle birlikte çıkan Vizela'yı evimizde 3 golle devirirken 17'lik forvetimiz, amc'miz Godinho'nun harika performansı bizi mutlu ediyor. Bu maçla birlikte taktiğimizde ilk kez Amc mevkiisine görev yeriyoruz.

Ve yine geçen yıl çıkan Naval ve yine aynı tarife. Godinho yine golünü atıyor hem de attırıyor. Puan durumunda çekiştiğimiz takımlara karşı çok iyi sonuçlar alırken genel görünümümüz hep kötü oluyor. Bu gidişatı değiştiremiyoruz.

Yine son dakika golü yine kaybedilen 1 puan. Bizim sadece 3 puan önümüzdeyken rakip iyi oynuyoruz ama bu sefer de kendi kalemize atıyoruz golü. Söylenecek çok söz yok.

Yarım saatte atılan karşılıklı toplam 3 gol sonucu belirlerken, bizim 60 dakika boyunca rakip kalede baskı yapamamamız beni küplere bindiriyor. Oyunculara soyunma odasında bağırıp çağırıyorum.

Bizi en çok üzen maçlardan biri de bu oldu. 9 kişi kaldık ve 6 puanlık maçı kaybettik. Üst üste mağlubiyetler, oynanan kötü futbol. Tutunmaya çalışıyoruz hala.

Sayısız gol pozisyondan yararlanamıyoruz. Hırçın futbolcumuz Joel yine atılıyor. Ve bir puana razı oluyoruz. Bir kayıp daha.

Evimizde lidere diş geçiremiyoruz. 90 dakika boyunca kaleye attığımız tek şut gol oluyor. Ancak 90 dakikada bir şut atmak her yiğidin harcı olmaz.

Üst üste yenilgilerin acısı böyle sert bir mağlubiyet oluyor. Takım sonunda patlıyor. Böyle bozgunların ardından galibiyet geliyor. Yine bunlar tekrarlandı. 3-0 yenildik.

Godinho 17 yaşında olmasına rağmen bizi ipten alıyor ve derin nefes aldırıyor. Küçük takımın büyük oyuncusu..

Defansların gününde ligin ilk maçında yenildiğimiz Viseu'ya evimizde mağlubiyeti tattırıyoruz ve lige tutunma adına altın değerinde 3 puanı hanemize yazdırıyoruz.

Ligin dibine resmen demir atmış durumdayız. Dibi derken sonuncu da değiliz ama bu durum canımı çok sıkıyor. İlk devreyi bitirdik fakat önümüzde bir iki maç daha var tatile girmeden. Mutlak ve mutlak transfer yapmalıyız fakat para yok. Bir yolunu bulacağız artık. Neredeyse bütün oyuncular istikrarsız fakat defansımız hallaç pamuğu gibi. Bu lige yeter diyordum ama dağıldılar resmen. Yine de hareket edeceğiz. Sezon sonu ise takımı bırakmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım

Lige bir düşer bir kalkar halde devam ediyoruz ama oynadığımız futbolun sonucu kesinlikle bu olmamalı. Size bir başka örneğini sunuyorum. Farense maçı. Kaleye attıkları tek şut 84'teki penaltı. Biz farklı galibiyet beklerken yeniliyoruz. Bunlar canımızı yakan puan kayıpları.

Bir puan kaybını da Chaves'den yaşıyorduk az kalsın. 3-0 öne geçip maçı nasıl bu hale soktular anlam veremiyorum. Sonunda önemli bir galibiyet elde etmiş olmanın verdiği mutluluk vardı.

Ekstra galibiyetlere ihtiyacımız varken Belenenses maçı geldi. Diyecek kelime yok. Çocuklar canlarını dişlerine taktılar ve bu muhteşem galibiyeti bize getirdiler. Başrolde artık Pedrinho'yu tamamen kesen Joazimar vardı.

Çocuklarda hiç üst sıra hırsı olmadığı için hemen bi küme düşmenin üstünü görelim yeniliyorlar. İşte o maçlardan biri, küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Oliveirense öne geçtiğimiz maçta bizi mağlup ediyor ve bir anda üstümüze çıkıyordu.

Tabi o moral bozukluğu Penafiel maçına yansıdı. Yine bozguna uğradık. Angelo ise ne zaman farklı yenilsek bir gol atma özelliğini sahaya yansıttı ve şeref golümüzü attı.

Beira-Mar'da 35 dakikada fişimizi çekiyor, maçın kalanında ne yaptıysak başarılı olamıyorduk. Üst üste 3. mağlubiyet bizi küme düşme hattının içine sokmuştu.

Rakip lider Portimonense idi. Bende bir mucize beklemiyordum, onlar da fırsat vermediler. Tertemiz galibiyet aldılar.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Sanırım çocuklar bu maçı beklemişler

Ve gelelim o maça. Yaklaşık 2.5 yıl önce 10 maçta kovulduğum Boavista'dan bir gün rövanşı alacaktım. Maç öncesi medyanın soruları vardı. Bende işte beklediğim gün geldi. Neyi kaybettiklerini görecekler dedim. Evimizdeki maçta beraberliği son dakikada kurtarsak dahi elimizden kaçtıklarını biliyordum. Çocuklar 3 sezonda gördüğüm en iyi performansla lig üçüncüsü Boavista denen, başkanını hiç sevmediğim takımı darma duman ettiler.Maç sonunda soyunma odası görülmeye değerdi. Yalnız bir parantez açmak isterim. 5 golün 4'ünde asisti olan Godinho'ya. 17 yaşındaki bu topçu ilerde nerelere gelir bilinmez ama bizim can simidimiz olmaya devam ediyor.

Bu arada Boavista maçı öncesi transfer dönemi başladı ve bize iki sezon boyunca asistleriyle can veren Armando ile olan sözleşmemizi karşılıklı olarak fesh ettik. Bulduğumuz maaş boşluğunda bir defans oyuncusu aldık. Boavista maçını baz alamicam ama bize yarar sağlar umarım çünkü çok ihtiyacımız var buna.

Puan durumunda 3 puan farkla dipteyiz. Çıkmayı umut ediyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Boavista maçı süper bu gazla düşmeyiz biz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hacı hala mı 2.ligdeyiz düşmeyelim uğraşmayalım 2 sene daha

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hacı hala mı 2.ligdeyiz düşmeyelim uğraşmayalım 2 sene daha
    Daha bu ligdeki ilk senemdi bi dur bakalım nolcak ne bitecek

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Boavista maçı süper bu gazla düşmeyiz biz.
    Düşmedik valla

Boavista maçının moraliyle çıktığımız Arouca maçında epey zorlanmamıza karşın 3 puanı hanemize yazdırdık.

Vizela maçı 6 puanlık maçtı. Hiç beklemediğimiz bir şekilde yenildik. Maç sonu oyuncuların yüzünden düşen bin parçaydı.

Lidere karşı evimizde çok iyi oynadık ama tecrübe farkı bizi engelleyen yegane sebep oldu.

Etkisiz bir oyunla en azından bir puan çıkarmayı umduğumuz maçta Santa Clara'ya yeniliyoruz.

Kabusumuz olan son dakika gollerinden birini de bu maçta yiyoruz. Naval bulduğu golle bizi elimiz boş gönderiyor.

Sezon başından beri sanırım ikinci kez son dakika golüyle puan alabiliyoruz. Şans bizim yanımızda. Golün sahibi ise Godinho.

Ancak tabi şans bize bir maç gülüyor. Ligin dibindeki Trofense'ye karşı harika oynuyoruz. 89'da yediğimiz gole bir puana üzülüyoruz.

Beklemediğimiz bir galibiyet alıyoruz Tondela karşısında. 3 dakikada attığımız 2 gol bizi küme düşme hattının üstüne çıkarıyor.

Sevincimizi kursağımızda bırakan Atletico CP'nin forveti Diaby oluyor. Etkisiz oynadığımız maçı kaybediyoruz.

Başabaş geçen mücadelede Leixoes'i deplasmanda devirip yeniden yüzleri güldürüyoruz.

Ancak bize iki hafta gülmek haram. Bir beraberlikle rahatlayacağımız haftalarda önce Sporting'e yeniliyoruz ki hem de sadece iki penaltıyla. Gol pozisyonları yok.

Ardından da bizi sahamıza hapsettikleri maçta Moreirense'ye 1-0 yenilip tekrar küme düşme hattına giriyoruz. Artık son hafta. Yine avatajlıyız çünkü 3 takımla aynı puanı paylaşıyoruz.

Farense deplasmanında 3. dakikada penaltı kaçırıp 8'de öne geçiyoruz. Karşılıklı ataklar gol getirmezken 42.dkda Bruno Alves kırmızı görüyor. Kapanıyoruz ve gol yemiyoruz. Bu galibiyet bizi 2. ligde tutuyor Çok zor bir sezonu geride bırakıyoruz.

Leiria ve Portimonense 1. lige yükseliyor. Olivierense, Ac.Viseu ve Vizela küme düşüyor.

Bu sene Pedrinho yerine aldığımız Joazimar takımımızın en iyi oyuncusu olurken 18 yaşındaki Amc Godinho asist kralımız oluyor. Seixas'ın yanına bir defans bulabilseydik, yahut iyi bir forvet işimiz daha iyi giderdi. Ayrıca ortasahadan da istenen verimi alamadık.

8 futbolcumuz sözleşmesi bitecek ve biz hiçbiriyle yola devam etmeyi düşünmüyoruz. Personellerimizle ise sözleşme yenilecek.

Kulüp bu yıl ekside kapatıyor sezonu. Önümüzdeki sezona daha dengeli ve iyi bir kadroyla başlamayı umuyoruz.

Ortalama seyirci de ligi üst sıralarda bitirirken doluluk oranında lig 3.sü oluyoruz. Tabi bizimde en dolu sezonumuz oluyor haliyle. Sarı ve kırmızı kartta birinci, duran toptan yenilen gollerde de birinciliği kimseye kaptırmıyoruz.

Oyuncu istatistiklerinde tek göze çarpan maç başına top kapma sıralamasında ilk 6'da 3 oyuncumuzun olmasıydı.

Bakalım yeni sezon bize neler getirecek. Bir teklif olsaydı bırakacaktım takımı ama görülen o ki teklif yok. Bizde devam edicez haliyle. Hedef rahat rahat ligi bitirmek.

Quote Originally Posted by Urias View Post
    Şehir için sıradan bir maçtı ama benim için öyle değil. İstediğimi alamadım :/ Ancak çok zevkli bir maç olduğu kesin Bir ricam olcak başlığın adını SC Vianense Portekiz 2. Ligi'nde (Sezon 3) olarak değiştirir misin? Hazır bulmuşken yapışayım dedim
    Başılığı Bu Seferlik İstediğin Gibi Değiştirdim Ama Eğer Kariyer Başlığı Olsun Anket Olsun Bir İsteğin Olursa Değişmesi İstediğin Aşağıdaki Başlığa Bildirmen Kafidir.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110126&page=52

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri