1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Oyuncunun değerinin altında gelen teklifler

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyun dalga geçmiyor

Oyuncunun sözleşmesi ne zaman bitecek ve kaç yaşında ? Bu iki değer çok mühim. Ayrıca oyuncunun mevcut maaşı da kulüplerin teklif etmesini belirliyor.

Ayrıca eğer yüksek teklifler istiyorsan, oyuncu değerinin 3 katı olarak önermelisin. Bu şekilde gerçekleştirirsen, tekliflerin değerleri artacaktır.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Oyun dalga geçmiyor

Oyuncunun sözleşmesi ne zaman bitecek ve kaç yaşında ? Bu iki değer çok mühim. Ayrıca oyuncunun mevcut maaşı da kulüplerin teklif etmesini belirliyor.

Ayrıca eğer yüksek teklifler istiyorsan, oyuncu değerinin 3 katı olarak önermelisin. Bu şekilde gerçekleştirirsen, tekliflerin değerleri artacaktır.
    Bu resmini attığım oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı ve sanırım 23-24 yaşında. Ama sadece sözleşme sonu olanlar değil 2-3 sene kalanlara da az teklif geliyor. O zaman tek sorun maaşları sanırım. Takımımda 2 milyon euro yıllık maaştan fazla alan oyuncu bulundurmamaya özen gösteriyorum. Wijnaldum'un 15m değeri vardı 19'a falan sattım yeni yüksek maaşıyla 24m değere ulaştı

Mesaj Yetkileri