1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Swansea City | Harry Kewell | Sezon 1

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel ara pas yakalamışsın. Michu da affetmemiş. Ben de çok kaçırıyorlar. Resmen kaleciler maçta devleşiyor. Bu güncellemenin en büyük sıkıntısı bu bence. Bir hafta önce resmen kalbura dönen kaleci benim maça gelince kendini Wakabayashi sanıp gol yemiyor.Aynı Brezilya maçındaki Meksika kalecisi gibi oluyorlar.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Güzel ara pas yakalamışsın. Michu da affetmemiş. Ben de çok kaçırıyorlar. Resmen kaleciler maçta devleşiyor. Bu güncellemenin en büyük sıkıntısı bu bence. Bir hafta önce resmen kalbura dönen kaleci benim maça gelince kendini Wakabayashi sanıp gol yemiyor.Aynı Brezilya maçındaki Meksika kalecisi gibi oluyorlar.
    Kesinlikle oyle.. bir de sadece kalecinin devlesmesi degil de oyuncular cok kazma resmen. 7 metrelik kalede topu kalecinin uzerine vuruyorlar.. hani en azindan bari koseye dogru vur, disari ciksa da farketmez ama bari kalecinin uzerine atma.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bony bitiricilikte aslında iyidir nasıl bu pozisyonları harcıyor merak ettim şimdi
    Aslinda Bony'e atmamak lazim sucu. Benim taktikte forvet oyunculari oyle 20 golle degil ama genelde asistleriyle on plana cikarlar. Gecen GS kariyerinde Burak'ta galiba 10 gol falan atmisti ama 14 de asist yapmisti. Yani diger oyuncular biraz daha becerikli olsalar..

Bu arada 4. turda N.Forest ile eslestik

Mesaj Yetkileri