YÖNETİM
OYUNCU GELİŞİMİ
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
4.ÖN ELEME TURU
KURA ÇEKİMİ
Gençler fena,Yıldıray uçmuş.![]()
Yıldıraya Arsenal 38.5 milyon verdi satmadım.Aslında bu sene birşeyler yaparsa 50 üstüne satabilirim.Çünkü Enes Ünalı da fazla kesmek istemiyorum.Daha antrenör puanlamasında 5 yıldız alan Osman Nuri Dinçbudak var onunda gelişmesi lazım.Bakalım sezon sonu ayarlıcaz birşeyler.Bu arada bu bekler 2-3 seneye 50m üstü teklif alır ben diyim![]()
Yıldıray ŞL de gol kralı olursa 70-80 milyon felan verirler bence.Benim Adem ünsal diye bir regeni öyle satmıştım Arsenal e![]()
spikerli mac ozetleri harika olmus, iyi bir spikerden hic eksigin yok. ben cok begendim. kariyerlerde bu yontemi ilk kez gordum ayrica, eline saglik.
bir donem forum turnuvalarinda finalin canli anlatimi yapilirdi ama radyodan, toplasip dinliyoduk. eski uyelerden ilhan anlatirdi, eskiler hatirlar. 6-7 yil olmustur![]()
Böyle birşey aklımda vardı aslında ama,Forumdan arkadaş Leonidas böyle birşey yapacağını söyledi dedim bende önemli bir maça yaparım.Ama artık şampiyonlar ligi maçlarına yapıyorum çok eğlenceli oluyor.Bazen evdekiler şahit oluyor garipsiyorlarSizin yöntemde çok güzelmiş birde radyodan olması harika.Kariyerleri forumda paylaşmak emek istiyor.Böyle yeni yeni şeyleri katmak görsel açıdan çok iyi oluyor.Forumda çok iyi kariyer paylaşan arkadaşlar var.Hele bazıları Rıdvan Dilmen vari yorumlar yapıyor.
![]()
Yine harika anlatımben yapacam da mikrofon yok o yüzden o iş yattı
![]()
Kendini bu kadar yorma olm (: önemli maçlarda yap![]()
Yıldırayı formsuz gördüm.
ŞAMPİYONLAR LİGİ
PUAN DURUMU
Son Barçaylaydı sanırım lider çıkmak lazım.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
5.ÖN ELEME TURU
KURA ÇEKİMİ
Aynen Barcayla.Grup çok garip bir hal aldı.Milan ilk 3 maçta sıfır çekti şimdi gruptan çıkma şansı var.Baselde öle.Milan,Baselle yapacak kim yenerse o avantajlı.Biz barcayla berabere kalırsak 1-2 çıkacaz.Barca yenerse onlar lider biz 2.Ama eğer yenersek biz lider Barca ise gruptan çıkamayabilir.