Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 164 arası toplam 164 sonuç

Konu: Şeytanların İntikamı Acı Olur - A.C.Milan SEZON II

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel. Caner,benim İnter kariyerimde efsane olmuştu. Fakat çabuk kart problemine giriyor. Caner-Constant rotasyonu bence bu sene götürür seni. Kaleci transferine gerek yoktu. Zieler ilk sezon gelişme sürecinde olan bir kalecidir, asıl ikinci sezon sırtlar takımı. Stoperlere beklenildiği gibi çok iyi 2 takviye yapmışsın. Vidic tecrübesi, Balanta da üstün yeteneğiyle defansı kotaracaktır

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Güzel transferler ama benim bakış açıma göre klasik.

Her kariyerde alınan bir oyuncuyu almak şahsen benim hoşuma gitmediğinden yaptım bu yorumu örneği kariyerimde Caner boşta ama göz ucuyla bile bakmadım.

Tabii transfer kişiden kişiye değiştiğinden dolayı yeni sezonda başarılar dilerim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Sezon Başlangıç Bütçemiz 30 Milyon Euro İdi Şu Anda 12 Milyon Var Ancak Nocerino'dan Gelecek Bir 7 Milyon İle Ciddi Bir Orta Saha Transferi Yapacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Transferler güzel. Caner,benim İnter kariyerimde efsane olmuştu. Fakat çabuk kart problemine giriyor. Caner-Constant rotasyonu bence bu sene götürür seni. Kaleci transferine gerek yoktu. Zieler ilk sezon gelişme sürecinde olan bir kalecidir, asıl ikinci sezon sırtlar takımı. Stoperlere beklenildiği gibi çok iyi 2 takviye yapmışsın. Vidic tecrübesi, Balanta da üstün yeteneğiyle defansı kotaracaktır
    Zieler Aslında İyi Kaleci Ancak Önceki Mesajlarda Belirttim Abbiati İle Sözleşme Yenilemedim. O Yüzden Takımdan Ayrıldı Yerine Kaleci Bakmam Lazım dı Baktım Valdes Serbest Kaldı Bu Seneyi Yedek Kulübesinde Geçirsin İstedim. Büyük İhtimalle Valdes Bu Sene Oynar Seneye Satarım. Vidic Aslında Dolanbaçlı Bir Transfer Oldu Önce Gelmeyecek Oldu Sözleşmesindeki Yıllık Ücreti Çok Yukarı Çekti (Guanzou da Teklif Vermişti.) Çin e Gitmeyince Aldığının 4/3 ünü Kabul Etti( 7.500 milyon alıyordu. Şimdi 4.7 Milyon Alıyor.)

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Güzel transferler ama benim bakış açıma göre klasik.

Her kariyerde alınan bir oyuncuyu almak şahsen benim hoşuma gitmediğinden yaptım bu yorumu örneği kariyerimde Caner boşta ama göz ucuyla bile bakmadım.

Tabii transfer kişiden kişiye değiştiğinden dolayı yeni sezonda başarılar dilerim.
    Herkesin Kariyerlerinde Bir Kez de Olsa Caneri Aldığını Gördüm Ancak Ben İhtiyaç Duymuyordum. Kısmet Milan Kariyerineymiş. Teşekkür Ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

LÜTFEN EVERTON TEKLİF YAPSIN

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

YAZLIĞA KAÇIŞ GÜNÜ GELMİŞ. NEYSE BEN BUGÜN VE YARIN SABAHTAN YOKUM. PAZAR AKŞAMI SEZONU BAŞLATIRIZ ARTIK.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hocam transferlerde yaşlı oyunculara kaçman hoşuma gitmedi Vidic, Valdes bu isimler artık son demlerini yaşıyorlar. Onların yerine daha genç ve kar edebileceğimiz oyuncular gelebilirdi.
    Balanta'yı ilk sezonda 6'ya almıştım 20'ye alanı görünce garipsedim ama başarılı bir transfer.
    Mexes'in talibi çıkaaaar

Forumda var bir durgunluk bende fazla güncelleme atmıyorum daha doğrusu oynama iştahımı kapatıyor biraz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hocam transferlerde yaşlı oyunculara kaçman hoşuma gitmedi Vidic, Valdes bu isimler artık son demlerini yaşıyorlar. Onların yerine daha genç ve kar edebileceğimiz oyuncular gelebilirdi.
    Balanta'yı ilk sezonda 6'ya almıştım 20'ye alanı görünce garipsedim ama başarılı bir transfer.
    Mexes'in talibi çıkaaaar

Forumda var bir durgunluk bende fazla güncelleme atmıyorum daha doğrusu oynama iştahımı kapatıyor biraz
    Vidic Transferi ni anlattim mexes in aldigi paranin 4/3 unu alacak o yuzden iyi transfer oldugunu dusunuyorum balanta nin transfer parasinin bir bolumu nakit (13 milyon) diger kalan parcasi ise 48 ay bagladim (7 milyon euro) bu sene bir plan degisikligine gittim bu sene kesinlikle sampiyonlar liginde basari ve kupada sampiyonluk hedefliyorum o yuzden de bu transferleri gerceklestirdim
    Boyle aslinda daha tatli oluyor sessizlik guzel

Valdes beleş gelmiş gibi gözüküyor ama ona yıllık 7 milyon euro verene kadar başka alanlara yönelebilirdin neyse hayırlı olsun. yinede bütçeyi iyi kullanmışsın.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    Valdes beleş gelmiş gibi gözüküyor ama ona yıllık 7 milyon euro verene kadar başka alanlara yönelebilirdin neyse hayırlı olsun. yinede bütçeyi iyi kullanmışsın.
    Valdes den dogan o yillik sikintiyi insallah mexes ile kapatiriz diye dusunuyorum mexes de yillik 7 m euro aliyor.
    .

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Arkadaslar gunaydin herkese bugun bir kac bilgi verecegim

Oncelikle Kariyerime Yoneltmis Oldugunuz Yorum Elestri Oneri ve binimum Sey icin Tesekkur Ederim Onerilerinizi Not Aliyor Ve Dikkat e Almaya Calisiyorum Elimden Geldigince

Bu Sene A.C. Milan Olarak En Azindan İtalya Ligini Domine Eden Bir Kadro Kurmaya Calisiyorum Valdes Ve Vidic Transferleri Bu İstegim Dogrultusunda Olabilecek En İyi Transferlerden 2 si oldugunu Dusunuyorum

Caner Erkin Transferinde İse Gecen Seneden Aklimdaki Transferlerden Biri İdi Kevin Constant i Sattik Yedekte İyi olmasi İcin Caneri Transfer Ettik Caner ve Contento nun Olmadigi Zamanlarda Gorevi Rahatlikla Gorevi Jonathan Silva Ustlenecek

Sag bek icin Perruzzi Cok Fazla Para İstedi Rotayi Baska İsimlere Cevirdik Mutlaka Transfer Gelecek Sag Bek Bolgesine

Nigel De Jong u 12 . 5 milyon euro ya liverpool a muntariyi Everton a ve essien i udinese ye verdikten sonra sikinti bas gosterdi cristante ise kasimpasa ya kiralik verdik ilk isimiz poli nin bonservisinin kalanini da almayi basardik taktigimizi orta sahadan kanatlara cevirecegiz. Boylelikle el sharawy yi ve kampl i kullanma firsatini bulacagiz. Arkalarinda ise sapponara ve caner olacak

Forvet Transferi İcin Caen den Cikarttigimiz Regen İle Forvet Hattini Saglamlastirdik ben planlamalarda m baye niang i atlamis bulundum ancak var oldugunu gorunce direk a takima aldim Fabbro ise Gelisimi İcin Lyon A kiralik verdim gelisimi tamamlandiginda canavar bir forvet bolgemiz olacak bunu hissedebiliyorum

Forvet Arkasi İcin Transfer Gelecek Sene Olabilir Cunku Kaka 32 Yasina Gelecek ve Onun Gorevini Ustlenecek Bir Oyuncu Transferi Dusunuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sağ bek şart zaten kesin o (:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Sağ bek şart zaten kesin o (:
    Geçen Sene Orta Saha Ağırlıklı Kadro İşe Yaradı Aslında Ancak Elde 3 Göbekte Oynayan Oyuncu Kalınca ( Poli , Montolivo , Cristante [ Kiralık Gitti Ama İçim Rahat Etmeyecek Geri Çağıracağım] ) Mecburen Kampl'ı Ve El Sharawy'i Kullanmam Lazım. Hafta Sonu Sırf Bunun İçin Boot Camp Yaptım Nasıl Daha Etkili Olabilirim Diye. Bakalım Bugün Hazırlık Maçlarını Geçelim Sonrasını Düşünürüz.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri