Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Borussia Mönchengladbach | Hedef Gençlerle Başarı | Sezon 1

Quote Originally Posted by CagatayKaplan View Post
    Vereyim abime 500bincik
    Verin ya verin

Kasper Kusk ile anlasmistik ama sonra vazgecmek zorunda kaldik. Fazla bir butcemiz yok ve transfer listesinde olan oyunculardan da buyuk bonservis bedeli alamayacagiz. Zaten birkac oyuncuya talip olmadigi icin sozlesmeleri fesh edecegiz. Sol bek icin Chris Lowe'yi dusunuyoruz ama dedigim gibi once bir butceyi yaratmaliyiz.

Stoper icin de kesinlikle bir transfer yapmaliydik. O bolgede iki yasli oyuncumuz var, birini takimdan gondermeyi dusunuyoruz. Yerine ise genc birini aldik. 1860 Munchen'den Schindler'i kadroya 650bin vererek kattik. Boylece stoper pozisyonundaki eksiklerimizi de tamamladik. Sadece bir sol bek alarak transferi kapatacagiz.

Spoiler: Profili ve Sozlesmesi 

Takimimizda dusunmedigimiz oyuncularla yollari ayirdik. Mpala'yi kiraya verdik daha fazla oynayip gelismesi icin. Talibi olanlari bonservis bedeliyle gonderdik, digerleriyle ise sozlesmeyi fesh ettik. Transfer butcemiz su anda 2.7 milyon. Bakalim Lowe icin yetecek mi

Bu arada pilot takimimiz da belli oldu. 2.ligden Karlsruhe ile anlastik. Mpala'yi da zaten direk oraya gonderdik kiralik olarak. Almanya Kupasinda da rakibimiz amator ligde mucadele eden Trier.

Ve son transferimizi de yaptik.. Chris Lowe'yi 2.5 milyon karsiliginda transfer ettik. Belki cok kaliteli transferler yapamadik ama ilk sezondan boyle olmasi gerekiyordu. 25 kisilik bir kadromuz var. Yas ortalamamiz 23, oldukca genc bir kadroya sahibiz. Bu kadro icinde de her bolgede alternatiflerimizin olmasi cok guzel oldu. Ayrica 3 kisi de altyapidan geliyor.

Spoiler: Profili ve Sozlesmesi 

Spoiler: Transfer Gecmisi 

Spoiler: 25 Kisilik Kadro 

Sinan Kurt, Michel Lieder ve Mahmoud Dahoud altyapidan gelen oyuncularimiz..

Spoiler: Oyuncu Profilleri 

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

regenler iyi ama zihinsellerini artırırsan daha çok katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    regenler iyi ama zihinsellerini artırırsan daha çok katkı sağlayacaklarını düşünüyorum.
    Oyle de yapacagiz zaten, yavas yavas gelisirler.

Hazirlik maclarimizi tamamladik. Asil kullanacagimizi taktigi ucuncu mactan sonra kullanmaya basladik, biraz ugrastik o zamana kadar. Sonra da denemeye devam ettik. Skorlar yaniltici olabilir cunku maclarda gayet iyi oynadigimizi dusunuyorum, istedigim ataklar gerceklesiyordu, topa sahip olmayi da basardik. Umarim bolyle devam eder birde son macta Hermann'i sakatladilar.. En az 6 hafta bizimle olmayacak.

Soyle bir dizilis olacak maclarda. 4-2-3-1'de ise Raffael'yi orta sahaya cekecegiz, Xhaka'da biraz daha defansif bir gorev almis olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu takım iş yapar. Ayrıca Dahoud'a dikkat diyorum. Süper oyuncu oluyor ilerleyen yıllarda

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Taktik göze çok hoş geliyor Arangoo yaş ortalamasını yukseltmemiş hayret. Sinan Kurt'a iyi eğitim verdik mi iş yapar en azından para kazandırsın hadi sezon tekrardan hayırlı olsun

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Bu takım iş yapar. Ayrıca Dahoud'a dikkat diyorum. Süper oyuncu oluyor ilerleyen yıllarda
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Taktik göze çok hoş geliyor Arangoo yaş ortalamasını yukseltmemiş hayret. Sinan Kurt'a iyi eğitim verdik mi iş yapar en azından para kazandırsın hadi sezon tekrardan hayırlı olsun
    Hem Sinan hem de Dahoud'a sans verip iyi gelismelerini saglayacagiz. Umarim ilerde iyi oyuncular olup bize katki saglarlar

Almanya Kupasi 1. Tur: Trier 1-4 Borussia Monchengladbach

Mac oncesinde rahat gecmesi beklenen bir macti aslinda ama rakip ilk 90 dakika boyunca cok iyi kapandi. Bizi ceza sahasinin icine sokmadilar. Kendileri ise kornerden bir gol atarak one gecmislerdi. Kendi taktigimizden vazgecip ceza sahasina uzun ortalar da yapamazdik cunku hava toplarinda etkili degiliz. Sonra Raffael'in buldugu pozisyonla berabirligi yakalamistik. Skor mac sonuna kadar boyle kaldi. Uzatmalarda ilk once duran toptan golu bulduk ve one gectik. Sonra iyice acildik ve 2 gol daha atarak turu gecmeyi basardik.

Başarılar takipteyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kupa bu sene hedef olabilir ne dersin?

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar takipteyim.
    Tesekkur ederim.

Kupa bu sene hedef olabilir ne dersin?

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk
    Guclu rakiplere ilk baslarda denk gelmezsek neden olmasin

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Kupaya iyi bir baslangic yapmisiz, aman diyim Kramer`e dikkat et.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Kupaya iyi bir baslangic yapmisiz, aman diyim Kramer`e dikkat et.
    Kupada umarim boyle devam ederiz. Kramer'de bu arada 1 yil degil de 2 yil kiralik oynayacakmis, iyi oldu bizim icin

Almanya Kupasi 2. Tur: Kura Cekimi

Kupada 2. lig ekibi 1860 Munchen ile eslestik. Deplasmanda oynayacagiz ve kolay olmayacagini dusunuyorum. Umarim turu geceriz.

Bizim genc yetenek Sinan Kurt'ta bu arada en genc oyuncu olma rekorunu kirdi

Ilerde daha cok satilmasini isteriz

Almanya Ligi 1. Hafta HSV 2-1 Borussia Monchengladbach

Rakibimiz yine iyi savunma yapti.. mac boyunca topa daha fazla sahip olan taraf bizdik ama pozisyon uretmekte zorlandik. HSV kontraya da cok kolay cikinca golleri buldu. Haftaya icerde Dortmund ile karsilasacagiz. Umarim evimizde zor da olsa bir galibiyet aliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyi mücadele etmişsin ama olmayınca olmuyor. 2 de direk gördüm. Az kalsın fark geliyormuş. İlerleyen haftalarda skorda üretirsin. Taktiğin güzel duruyor.

Almanya Ligi 2. Hafta: Borussia Monchengladbach 2-1 Dortmund

Savunmada baya pozisyonlar verdik Dortmund'a ama biz de buldugumuz bir kac firsatla 2 gol atarak 3 puani aldik.

Almanya Ligi 3. Hafta: Borussia Monchengladbach 0-1 Hertha BSC

Topa sahip olmamiz falan guzel ama savunmada acik vermeye devam ediyoruz. Rakiplerimiz cok rahat kontraya cikabiliyorlar. Defans oyuncularimiz fazla hizli degil ve bu bize sorun yaratiyor. Bir cozum bulmamiz lazim.

İyi mücadele etmişsin ama olmayınca olmuyor. 2 de direk gördüm. Az kalsın fark geliyormuş. İlerleyen haftalarda skorda üretirsin. Taktiğin güzel duruyor.
    Takim taktige alistikca hucumda daha etkili olacagimizi dusunuyorum. Tek sikinti defans, onu da cozecegiz umarim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Defansif anlamda ek bir taktik mi oluştursan acaba. Kontralar çok can sıkıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Dortmund'a o kadar ezilmişiz ama kazanmasını bildik diğer takımlara karşı ne bu şanssızlık arkadaş sende ki

Defansif anlamda ek bir taktik mi oluştursan acaba. Kontralar çok can sıkıyor.
    Denedim ama cok fazla geriye cekiliyoruz ve kontraya cikamiyoruz. Hermann'dan baska kontra icin uygun olan oyuncular yok takimda

Dortmund'a o kadar ezilmişiz ama kazanmasını bildik diğer takımlara karşı ne bu şanssızlık arkadaş sende ki
    Yahu Swansea'den beri bir sanssizlik var bende.. simdi bir kac mac daha oynadim hala devam ediyor valla su benim savunmam ne hallere dustu ya Hani insanin cozumu bulma istegi de yok gelmisiz yaz aylarina o kadar kariyer yaptik bu seride valla motive olamiyorum artik

Herta'yı yenmeliydin

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Mc lerden birini Dos yapıp denesene birde.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri