1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Kapa kapa kapa bu kariyeri hemen benim hayalimdi " Djurgarden " kariyeri yapma bunu

Bundan yaptıracağım sen düşün

Spoiler: Alıntılar 

Sadece taraftarı olduğum takımın maçına gittim arkadaşlar Sağolun bu arada yorumlarınız için...

Spoiler: DIF vs AIK 2:3 | Stockholm 

Belki iyi oynayamadık, belki 3 golle geri düştük ama karakterimizi yansıtmıştık sahaya. Son dakikalarda baskımız artsada artık çok geçti geç gelen 2 gol hiç birşeyi değişirmeye yetmesede sevdik seni bir kere ''Djurgårdens''.. Yenildik ama coşkumuzu kaybetmedik, taraftar gene harikaydı bu maçtada. Diğer arkadaşlarla beraber Tobi'nin mekana gittik gene bir süre sohbet muhabbet derken zaman su gibi akıp geçmiş, acılarım aklımdan çıkmıştı bir anlığına..
    Lakin, sabaha karşı eve girince dışarıda olan herşey o kapının arkasında kalmıştı. Ben yine anılarımla, fotoğraflarımla baş başa kalmış, aynadaki suretim, içimde kimsesizliğin verdiği çaresizlikle uçurumlarda kaybolmuştum..

Bu böyle olmazdı, ailemide kaybetsem sevdiğm kadında gitse hayat devam ediyor. Bir şekilde hayata tutunmak, yaşadıklarımı sadece acı birer hatıra olarak arkamda bırakmam gerekiyordu... Üniversitede kaydımı dondurmuştum, tekrar okula gitmeye karar verdim ama olmayacaktı, çok dersten geri kalmıştım, hocalarlada zaten arası çok iyi olan bir öğrenci hiç bir zaman olmadım. Derslerimde zaten iyi değildi; küçüklüğümden beri bildiğim tek şey top oynamaktı, onun içinde yaşımız biraz geçti sanırım..

Okuldan dönüşte her zaman ki mekana Tobi'nin yanına gittim gene biraz konuştuk muhabbet ettik falan, bana göre herhangi bir iş bulup bulamayacağını sordum sonuçta mekan işletiyordu ve çevresi bayağı genişti. Bir kaç yerle görüşeceğini ve bana haber vereceğini söyledi. Haber vereceğini söyledi dememe bakmayın Tobi söylediyse yapar ! Adamın dibidir, Vikingin özüdür !

Tamde dediğim gibi oldu bir kaç saat sonra eve geldiğimde beklediğim telefon Tobi'den geldi. Spor akademisinde okuduğumu, futbola olan aşkımı ve zaman zaman lise takımlarında yardımcı antrenörlük yaptığımıda gayet iyi biliyordu bu sebeple olsa gerek tam benlik bir iş buldu bana !
    2.Ligde mücadele eden Hammarby'nin alt yapısında antrenör açığı olduğunu söyledi ve ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. Tabi ki şüphesiz kabul ettim. Bütün dikkatimi takıma, oyuncularıma verecektim bir anlamda beni bunaltan yalnızlıktan, kapımı kapattıktan sonra evde beni bekleyen anılardan kurtulmuş olacaktım. Hem çokta uzak değildi Kulüp tesisleri, oturduğum yere 10 dakika uzaklıktaydı metro ile.

Hammarby FC Kuzey Avrupa'da alt yapısıyla ünlü bir futbol takımıydı, A takım her ne kadar 2.ligde mücadele etsede geçmişi olan bir kulüptü Hammarby. Kulüp futbol direktörü Jan Sobersky ve Altyapılardan sorumlu genel koordinatör John Larssen ile görüştük. İkiside bu soğuk iklimde sıcak kalmış temiz kalpli insanlardı. Bana kulübün hedeflerinden altyapıdaki disiplinlerinden bahsettiler, tesisleri gezdik gençlerin antrenmanlarını izledim herşey muazzamdı. Sonuç kısmına geldiğimizde artık bu dünyanın profesyonel bir parçasıydım.

Devam edecek...
    Last edited by RagnarLothbrok : 22.Temmuz.2014 at 23:09

Mesaj Yetkileri