Sen 30 yıl boyunca tüm kupaları alsan anca kapanır bence 490 m TL mi ne idi borcu ben Ts kariyerimde görmüştüm.
Sen 30 yıl boyunca tüm kupaları alsan anca kapanır bence 490 m TL mi ne idi borcu ben Ts kariyerimde görmüştüm.
UEFA EUROPA LEAGUE C GROUP
- TOTTENHAM HOTSPUR(İNGİLTERE)
- FC RED BULL SALZBURG(AVUSTURYA)
- GRASSHOPPERS ZURİCH(İSVİÇRE)
Tottenham ın arkasında ikinci olursun.
yeni fark ettim. tff süper kupa ile türkiye kupası oyunda yok. datayı yapan kişinin hatası sanırım. bir başka versiyonunu çıkartmış ama ben görmedim. kariyere devam edeceğim. merak etmeyin.
Maçlar güzel. borçda elbet kapanacak yahu dert etme![]()
evet bende fark ettim. şans işte napak.
o civarda. borç olması çok önemli değil. r.madrid, man.unt. gibi dünya çapındaki takımların bile borçları var. tek amacımız başarıdır. bende öyle düşünüyorum. sonuçta premier lig takımı.
teşekkür ederim. takılmıyorum borca zaten.![]()
İçini karartmak gibi olmasında Rexpo ondan çok çekti.
Başkan bütçe vermiyordu.
4. HAFTA - BEŞİKTAŞ(D)
Maç Verilerini Göster
5. HAFTA - AKHİSAR BELEDİYESPOR(E)
Maç Verilerini Göster
C GRUBU 1. MAÇ - TOTTENHAM(D)
Maç Verilerini Göster
6. HAFTA - TORKU KONYASPOR(E)
Maç Verilerini Göster
PUAN DURUMU
BEŞİKTAŞ YENİLGİSİ HARİÇ GÜZEL BAŞLADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.
Droğbanın penaltısı ile kaybetmişsin. Ama deplasmanda yine iyi sonuç bu gruptan çıkarız. Evimizde alacağımız skorlar sayesinde olur.
benim için sorun değil. evet yaa. drogba yaktı bizi. gruptan çıkalım yeter.
7. HAFTA - BURSASPOR(D)
DEPLASMANDA NEDENDİR BİLMİYORUM HEP PUAN KAYBEDİYORUZ VE GENELDE DE ÖNE GEÇİYORUZ. BİR ÇÖZÜM BULMAK LAZIM.
Maç Verilerini Göster
8. HAFTA - ÇAYKUR RİZESPOR(E)
Maç Verilerini Göster
C GRUBU 2. MAÇ - GRASSHOPPERS(E)
Maç Verilerini Göster
Takım ful hücum oynuyor herhalde ki rakipte bir kontrada golü buluyor. Biraz savunma çalıştır.
hücum oynatmıyorum. genelde orta saha da top çevirmeli bol paslı bir felsefeye sahip bir taktik. savunma çalıştırınca da gol atamıyoruz.
9. HAFTA - KASIMPAŞA(E)
Maç Verilerini Göster
10. HAFTA - SİVASSPOR(D)
Maç Verilerini Göster
C GRUBU 3. MAÇ - RED BULL SALZBURG(D)
Maç Verilerini Göster
Salzburg maçı ne öyle ya ^^ tam düşünüyordum Salzburg zorlar bizi çıkamayabiliriz diye de senin dahi olduğunu unutmuşum (:
Henrique atmaya devam !![]()
teşekkür ederim. Henrique'den umutsuzdum ama beni yanılttı. tek korkum Tottenham idi.
11. HAFTA - ESKİŞEHİRSPOR(E)
Maç Verilerini Göster
12. HAFTA - KAYSERİ ERCİYESSPOR(D)
Maç Verilerini Göster
PUAN DURUMU
C GRUBU 4. MAÇ - RED BULL SALZBURG(E)
Maç Verilerini Göster
Topa sahip olma ve hücumda etkili olma oranımız gayet başarılı ..
Salzburg'a fırsat dahi vermeden 2.maçta da harika bir oyunla galip geldik , 2.tur rakibimizi bekleme zamanı geldi ^^
Eskişehir'de gol yememek için tırlarla mı maça gelmiş![]()
teşekkür ederim. hiç sorma yaa. sanki dünyanın en iyi defans ve kaleci onlarda.
13. HAFTA - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR(E)
3-0 'I BULDUKTAN SONRA REHAVETE KAPILDIK. DEFANS VE KALECİ HATALARI NEDENİYLE 1 PUANA RAZI OLDUK.
Maç Verilerini Göster
14. HAFTA - BALIKESİRSPOR(E)
Maç Verilerini Göster
C GRUBU 5. MAÇ - TOTTENHAM(E)
TEK AMACIMIZ GRUPTAN ÇIKMAK OLDUĞU İÇİN BU YENİLGİYİ PEK SORUN ETMİYORUM.
Maç Verilerini Göster
Genel olarak güzel gidiyoruz ama belediye ve Tottenham maçları olmamış, gerçi tottenham maçı normal ama rakibe bu kadar şans vermemeliydik evimizde
Kariyerini severek takip ediyorum genelde güzel gidiyorsun ve bence de rehavet bazen kritik puanlar kaybettiriyor. İnşallah bu tarz başka puan kayıpları yaşamazsın.
Tottenham maçı hiç fena sayılmaz iyi oyun var sahada en azından.
Buda ilerleyen turlarda gelebilecek zor rakiplerin bizden çekeceği anlamına gelir ^^
Belediye maçında pozisyon az ama bulduğunu atmış takımlar (: kondisyona bağlıyorum beraberliği.
Tarbizon'da güzel günler yakın![]()
Salzburg maçları harika olmuş. Tottenham da sorun olmaz. Ama senin defansta hala sorun var bence, sen gelecek sezon için defans oyuncusu bak derim.
Ben AL ye göre grubu zor buldum ama çok iyi bir performans göstermişiz![]()
teşekkür ederim. kontra ve hatalarla başımız dertte.
teşekkür ederim. inşallah.
teşekkür ederim. yakın yakın.
teşekkür ederim. tottenham'ı takmıyorum. beklediğim puan kayıplarıydı. iyi transfer bütçesi yaratabilirsek.
teşekkür ederim. en azından çeyrek final gelse çok güzel olacak.
15. HAFTA - GENÇLERBİRLİĞİ(E)
Maç Verilerini Göster
16. HAFTA - KARDEMİR KARABÜKSPOR(D)
Maç Verilerini Göster
17. HAFTA - GALATASARAY(D)
Maç Verilerini Göster
PUAN DURUMU
LİGİN İLK YARISINI LİDER KAPATMAYI BAŞARDIK.
C GRUBU 6. MAÇ - GRASSHOPPERS(D)
Maç Verilerini Göster
UEFA AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU
Grupta bekledğim yerden çıkmışsın. Kendi kariyerimde çeyrek finale kadar çıkmıştım. İnşallah sende en az o kadar ilerlersin. Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da belli bir gelir getriyor Avrupa ligi.
Marsilyayı rahat geçersin![]()
Geçeriz marsilyayı ama dikkatli olmakta fayda var, kontralardan yemiyelim
Geçeriz marsilyayı ama dikkatli olmakta fayda var, kontralardan yemiyelim
Marsilya zor bir rakip, maçların çekişmeli geçeceğinden eminim. Ligde ikincilik, üçüncülük bile iyi Trabzonspor için özellikle ilk sene ama birinci götürüyormuşsun ligi bu da çok iyi.