Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mustafa Doğan,Türk milli takımıyla neler yapabilir ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Şampiyon Olur

9 50.00%
  • Finale Kalır

3 16.67%
  • Yarı Finale Kalır

2 11.11%
  • Çeyrek Finale Kalır

4 22.22%
Sayfa 38 / 44 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1305 sonuç

Konu: Türk Futbolu Bize Emanet (7.Sezon)

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by fearless_16 View Post
    35 gol 38 asist nedir ya 73 golde imzası var demek oda takımın %50'sini sırtlamış demek . helal olsun alınmadık kupa bırakmadın helal sana başarıların devamı bekliyoruz bu arada yıldırayın ayrılık vakti geldi sanki? nuri alttan gümbür gümbür gelmiş özellik olarak. direk 11'i hakediyo sanki
    Hocam nuri on numara sağ açık oldu.Aslen forvetti ama Yıldıray var diye sağ açık olarak yetiştirdim.Özel antrenman uyguladim.Hatta mevkisindeki adamları sattım.Achille Vaarnold vardı oda iyiydi ama Nuri gelişsin diye sattım.2 seneye dünyanın en iyi forveti Yıldıray,en iyi sağ açığı Nuri,defansı Achour Khoualed olacak.Hatta su anda araştırdım dünyanın en iyi sağ ve sol beki bende Pingoto ve Karl-Heinz Breu.3-3 seneye türk bunlar.Bu sezonun ikinci yarısında Tony Edwards ve Pablo Silva türk olacak alttan yeni yabancılar cikaracm.Artık 18-19 yaşında oyuncu almıyorum.Bayernden,Barçadan,Dortmund 'tan 15-16yasindayken alıyorum gelene kadar gelisiyorlar bende onlara yer açıyorum

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Çok zevkli bir kariyer oluyor kardeşim, eline sağlık. Takipteyim.

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Çok zevkli bir kariyer oluyor kardeşim, eline sağlık. Takipteyim.
    Teşekkür ederim hocam.İnşallah çok uzun soluklu kariyer olacak takipte kalmana sevindim

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Arkadaslar Hücum,Taktik ve Savunma 4,5 yıldız üstü antrenör tanıdığı olan varsa ofisine beklerim

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Adam akıllı kimse yok orada ya bendekiler daha iyi

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

YENİ SEZON FORMALARIMIZ

3D FORMALARIMIZ DA HAZIR

toplam sponsorluk geliri ne kadar onuda bi yazarmısın? bu arada yeni formalar on numara olmuş

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

toplam sponsorluk geliri ne kadar onuda bi yazarmısın? bu arada yeni formalar on numara olmuş
    Formalar benimde hoşuma gitti

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

6 küsür milyon,geçen sezonun iki katı fakat sanki az geldi bana daha önce bakmamıştım.

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

YÖNETİM

elde ettiğin başarılara rağmen sponsorluk geliri çok az geldi bana

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

elde ettiğin başarılara rağmen sponsorluk geliri çok az geldi bana
    Aynen Reklam kampanyası yapmak lazım Yabancı ülkelerde pilot takım yapacam.Amerikada var şimdi.Japonya,Afrika felan yaparsam saygınlıktan dolayı artabilir ki artıyor ama onlarla uğraşamadım daha.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

FM'de kolay değil sponsporluk öyle
    Yönetim de şahane para vermiş hadi bakalım (:

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

FM'de kolay değil sponsporluk öyle
    Yönetim de şahane para vermiş hadi bakalım (:
    Paraya ihtiyacım yokki 100m verse al la paranı diyim çarpacaktım yüzüne başkanın Bu sene Çok transfer yapmıcam.Tabi iyi genç çıkarsa o ayrı.Yedekte çok oyuncu var onları değerlendirecem.Bi özel kupa yapıyım da şeklimiz olsun bari

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Antröner seçimini burdakine göre yapabilirsin. Ordaki Motovisyon-Kararlılık ve Disipline önem ver. Zaten yıldızları ayarlarken kendinde hangi özelliklerin nereye yaradığını çözersin.
    http://bonzollm.vze.com/fmcc

Son bir şey daha anladığım kadarı ile bu sezonun sonunda Avrupa şampiyonasına gideceksin. Sana tavsiyem benim yaptığım gibi yapma. Turnuvanın başlangıcı zamanı çok hazırlık maçı ayarlama ve bunları gün aşırı falan yapayım deme çünkü tüm takım turnuva boyunca çok yorgun oluyor. Bu yorgunluk hem maçta kondisyonun düşmesine sebeb oluyor hemde sakatlık riskini çok artırıyor. Ben bu yüzden son maçıma 5 sakat 1 cezalı oyuncumdan eksik çıkmak zorunda kaldım.

Birde zaten hazırlık maçları ile taktiğin oluyor o yüzden maç hazırlığı olarak en güzeli takım çalışması olsun. Ve Kendi taktiğini kullanman yararlı olacaktır. Mersindeki.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Hep bi şekilsin

Quote Originally Posted by Likliki View Post
    Eyvallah hocam saolasin.Antrenörler ve bazı ince ayrıntılar çok önemli.Amacım oyuncu satmak değil en az 5 oyuncuyu dünyanın en pahalı oyuncuları arasına sokmak hatta ilk beşine Daha önce Victor Obinnayi bedava alıp 1-2M iken 60-70M ye kadar cikarmistim.Daniel Opare vardı real altyapısında sağ bek hep 250k ya gelirdi : oda 50 küstürdü.Böylece dünyanın en değerli takımı olabiliriz
    Hocam Obinna ayrıdır ya FM 08 de alıp oynatıyordum Zenit kariyeri yaparken çok gol atıyordu hatta 30 - 40 m teklif almıştım elim gitmedi satmaya. Ayrıca senin kariyerini gördükten sonra bende samsun kariyeri açmaya karar verdim.
    Last edited by Hoffman : 26.Temmuz.2014 at 21:34 Reason: Yanlış yazım

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Antröner seçimini burdakine göre yapabilirsin. Ordaki Motovisyon-Kararlılık ve Disipline önem ver. Zaten yıldızları ayarlarken kendinde hangi özelliklerin nereye yaradığını çözersin.
    http://bonzollm.vze.com/fmcc

Son bir şey daha anladığım kadarı ile bu sezonun sonunda Avrupa şampiyonasına gideceksin. Sana tavsiyem benim yaptığım gibi yapma. Turnuvanın başlangıcı zamanı çok hazırlık maçı ayarlama ve bunları gün aşırı falan yapayım deme çünkü tüm takım turnuva boyunca çok yorgun oluyor. Bu yorgunluk hem maçta kondisyonun düşmesine sebeb oluyor hemde sakatlık riskini çok artırıyor. Ben bu yüzden son maçıma 5 sakat 1 cezalı oyuncumdan eksik çıkmak zorunda kaldım.

Birde zaten hazırlık maçları ile taktiğin oluyor o yüzden maç hazırlığı olarak en güzeli takım çalışması olsun. Ve Kendi taktiğini kullanman yararlı olacaktır. Mersindeki.
    Verdiğin linki değerlendirecem güzele benziyor.Çok iyi bir öneri sezon başında bütün büyükülkelerle hazırlık maçı ayarladım onlarda bi denicem takımı.Söylediğin çok mantıklı valla gaza gelip oynardım ben yoksa.Taktik olarakta mersindeki taktiği kullanacam zaten belki bazı maçlarda ofansıfı defansıf ortasaha yaparım okadar.

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Hep bi şekilsin

Teveccühün

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Hocam Obinna ayrıdır ya FM 08 de alıp oynatıyordum Zenit kariyeri yaparken çok gol atıyordu hatta 30 - 40 m teklif almıştım elim gitmedi satmaya. Ayrıca senin kariyerini gördükten sonra bende samsun kariyeri açmaya karar verdim.
    Aç hocam aç bu tarz takımlarla kariyer çok zevkli oluyor.Eskiler fenaydı ya Lebohang Mokoenayı bilirsin o zaman Çok Çok daha eski isimler vardı fena unuttum şimdi .Ronaldinho nun Paris Saint Germen deki halini bilirim

Ronaldinho kadar eski değilim ama onu biliyorum hocam hala daha FM 08 oynarım sıkıldıkça. Bu arada 2D firmaların çok iyi olmuş tebrik ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bereketli bir sezon geçirdin ama ŞL yi alsaydın daha makbule geçerdi.

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Ronaldinho kadar eski değilim ama onu biliyorum hocam hala daha FM 08 oynarım sıkıldıkça. Bu arada 2D firmaların çok iyi olmuş tebrik ederim
    Ben oynamıyorum ama hatırda kalıyor işte.Her sezon yeniliyorum ama bunlar çok hoşuma gitti birdaha değiştirmeyebilirim

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bereketli bir sezon geçirdin ama ŞL yi alsaydın daha makbule geçerdi.
    Valla ben de öyle istiyordum ama şanssız bir maçın yüzünden 3. olduk yapacak birşey yok.Arada sürpriz maçlar oluyor.Bu sezon görselliği biraz kısıtlayıp hızlı bir geçiş yapacam bakalım

Quote Originally Posted by Likliki View Post
    Ben oynamıyorum ama hatırda kalıyor işte.Her sezon yeniliyorum ama bunlar çok hoşuma gitti birdaha değiştirmeyebilirim
    Aklında bulunsun hocam formaları değiştirmeyi düşünürsen Smart Shirt Designer 2 var program çok iyi bi kurcala istersen beğenirsen kullanırsın Fmscout da var

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Aklında bulunsun hocam formaları değiştirmeyi düşünürsen Smart Shirt Designer 2 var program çok iyi bi kurcala istersen beğenirsen kullanırsın Fmscout da var
    Bi bakim hocam.

Samsunspora bu sezon için hazırladığım formalar mesela hocam

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Samsunspora bu sezon için hazırladığım formalar mesela hocam
    Otadaki güzel pijama gibi Ya çok güzel formalar oluşturulabilir ama bunların 2dsini yapmak çok uzun sürer.Baya zorlar.Ama ben genelde 2d forma arşivinden karışım yapıyorum 2dye uyarlıyorum.Daha basit oluyor.Ama renk değiştiriken formanın kıvrımları kayboluyordu bu sorunu halletmek için kullanacam.

Sayfa 38 / 44 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Mesaj Yetkileri