İsviçre'den Basel senin beklentine en uygun takım gibi.
Benim tavsiyem ise Danimarka'dan AaB.
Seçersen oyun başı transferi kapatıp başla yoksa oyuncularına gelen tekliflerden bunalabilirsin
Kadrosu oldukça iyi, genç yıldız adayları ile tecrübeli oyuncuların karışımından oluşmuş çok güzel bir kadrosu var. Maddi durumuna bir şey diyemem ama mevcut kadrodaki birkaç oyuncuyu satsan zaten ülkenin en zengin takımı olursun herhalde. Kusk ile Thomsen hangi takımı alırsam alayım listeme aldığım oyuncular. Kusk'un sözleşmesinde yabancı takımlar için geçerli olmak üzere 600K € serbest kalma maddesi var. Hemen yeni sözleşme yapıp bu rakımı yükseltmek veya serbest kalma maddesi koydurmamak en mantıklısı. Çünkü çok daha fazla edecek bir oyuncu.
Bunun dışında diğer İskandinav ülkelerinin liglerini de önerebilirim. Önceden hiç sıcak bakmıyordum ama oynayınca bambaşka. Çok zevkli geçiyor gerçekten. Mesela Norveç'ten Start ile bir kariyer yapmıştım ve EPL'den çok daha fazla keyif aldım açıkçası.
Saydığım ligler düşük geldiyse Hollanda, Portekiz, Yunanistan, Rusya ve Ukrayna gibi ülkelere yönelebilirsin.
Almanya'yı hariç tuttuğun için şu an yönettiğim takım olan Hoffenheim'ı tavsiye etmedim. Takım wonderkid cenneti adeta. Yönetim hücum futbolu oynatmanı ve gençlere şans vermeni istiyor. Bu yüzden altyapıyla ilgili taleplerini geri çevirmiyorlar. Fm14'te yönetmekten en çok keyif aldığım takım diyebilirim.