Anket Sonuçlarını Görüntüle: Trabzonspor Bu Sezon Şampiyonlar Liginde Nasıl Bir Başarı Gösterir?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Final Görür

0 0%
  • Yarı Finale Çıkar

0 0%
  • Çeyrek Finale Çıkar

3 33.33%
  • 2. Tura Çıkar

5 55.56%
  • Avrupa Ligine Gider

0 0%
  • Elenir

1 11.11%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 155 sonuç

Konu: Trabzonspor | Devler Ligi Firtina Görsün | 2. Sezon

Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    Transferler güzel Henrique yi satmayı duşunuyomusun ?
    teşekkür ederim. düşündüm fakat istediğim teklifi alamadığım için şimdilik vazgeçtim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Transferde çok etkiliyiz , sakin hocam

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Transferde çok etkiliyiz , sakin hocam
    sakinim Leo. Büyük düşünüyorum bu sene.

Gelenler iş yapar güzel transferler, Henrique'yide piyasası varken göndermek lazım aslında

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Gelenler iş yapar güzel transferler, Henrique'yide piyasası varken göndermek lazım aslında
    5.5 milyon €uro değeri var 10-11 milyon €uro istiyorum, gele gele 5.5 milyon €uro geliyor. haliyle satasım gelmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sen bilirsin ama 5.5 m de iyidir. Yerine bir forvetin varsa satmanı öneririm. Allah korusun bir sakatlık bir performans düşüklüğü ile o parayıda bulamaya bilirsin.

Yatırımları beğendim. Onları kiralama kupa maçlarında düşük maçlarda öne geçtin maçlarda oynat. Devamlı geliştirmeye bak. Mesela ilk başlarda forvete aldığını komple forvet olarak çalıştır. Ben öyle yapıyorum. Biraz öyle çalıştıktan sonra ne eksikse onuda veren bir çalışma yapıyorum. Mesela benim Ümüt şuanda forvet olmasına rağmen defansif kanat oyuncusu çalışıyor. Markaj- top kapma vs özellikleride gelişsin diye. Karar verme yeteneğinide artırmaya bak. Özellikle forvetlerde ofsayta düşmesini azaltıyor. ve son olarak özellik kazandırmanı öneririm. Bırak iki yıl bu şekilde çalışsın 2 yıl sonra yırtıcı bir oyuncun olur.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

En fazla ne kadar alabiliyosan o fiyata sat bence 5.5m'de iyidir. Karar senin

iyi bir forvet bulursan gönder hocam o parayla üstünede ekler taksitle sağlam şampiyonlar liginde takımı taşıcak bi forvet alabiliriz

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

öncelikle başarılar kardeşim kilimli bld. ve bu kariyerini üşenmeden okudum tebrik ederim trabzon gibi kariyerlerimde 10. sırayı geçemeyen bir takımı 2. yapman büyük başarı son maçta kaçan şampiyonluk şansızlık olmuş ama acısını çıkarırız bunun dışında yatırım yaptığın oyunculara güç özelliğini ağır düzeyde çalıştırmanı öneririm regenlerin ilk çıktığı zaman güçleri düşük olur güç çalıştırarak 1.5 yıldız potansiyelli adamları bile çok iyi bir düzeye getirebilirsin ayrıca tecrübeli oyuncularınla çok daha iyi gelişeceklerdir.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sen bilirsin ama 5.5 m de iyidir. Yerine bir forvetin varsa satmanı öneririm. Allah korusun bir sakatlık bir performans düşüklüğü ile o parayıda bulamaya bilirsin.

Yatırımları beğendim. Onları kiralama kupa maçlarında düşük maçlarda öne geçtin maçlarda oynat. Devamlı geliştirmeye bak. Mesela ilk başlarda forvete aldığını komple forvet olarak çalıştır. Ben öyle yapıyorum. Biraz öyle çalıştıktan sonra ne eksikse onuda veren bir çalışma yapıyorum. Mesela benim Ümüt şuanda forvet olmasına rağmen defansif kanat oyuncusu çalışıyor. Markaj- top kapma vs özellikleride gelişsin diye. Karar verme yeteneğinide artırmaya bak. Özellikle forvetlerde ofsayta düşmesini azaltıyor. ve son olarak özellik kazandırmanı öneririm. Bırak iki yıl bu şekilde çalışsın 2 yıl sonra yırtıcı bir oyuncun olur.
    teşekkür ederim. önerilerini dikkate alacağım. malesef 5.5 milyon €'ya satamadım ama yine de sattım. arkasında sadece yeni transfer Kaan Urkay vardı. istediğim transferleri yapamadım ama olsun. güveniyorum takımıma.

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    En fazla ne kadar alabiliyosan o fiyata sat bence 5.5m'de iyidir. Karar senin
    sattım ama malesef istediğim fiyatı geçtim 5.5 milyon € bile gelmedi.

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    iyi bir forvet bulursan gönder hocam o parayla üstünede ekler taksitle sağlam şampiyonlar liginde takımı taşıcak bi forvet alabiliriz
    buldum ama ligin 2. haftasında uzun süreli sakatlık geçirdi. şampiyonlar ligi tecrübesi olan bir forveti kiraladık.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    öncelikle başarılar kardeşim kilimli bld. ve bu kariyerini üşenmeden okudum tebrik ederim trabzon gibi kariyerlerimde 10. sırayı geçemeyen bir takımı 2. yapman büyük başarı son maçta kaçan şampiyonluk şansızlık olmuş ama acısını çıkarırız bunun dışında yatırım yaptığın oyunculara güç özelliğini ağır düzeyde çalıştırmanı öneririm regenlerin ilk çıktığı zaman güçleri düşük olur güç çalıştırarak 1.5 yıldız potansiyelli adamları bile çok iyi bir düzeye getirebilirsin ayrıca tecrübeli oyuncularınla çok daha iyi gelişeceklerdir.
    teşekkür ederim. ben nedense regenleri geliştirmekte güçlük çekiyorum. bu kariyerde buna son vermek lazım. hedefim en iyi alt yapıydı.

BİRAZ GEÇ OLDU AMA. FIRSAT BULAMADIM. KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Geçmiş bayramın kutlu olsun dostum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Her maç üstüne biraz koymuşuz , iyi bir hazırlık dönemi diyebiliriz bizim adımıza.

Geçmiş bayramın kutlu olsun dostum
    Her maç üstüne biraz koymuşuz , iyi bir hazırlık dönemi diyebiliriz bizim adımıza.
    teşekkür ederim. büyük düşünüyorum ve olması gereken de bu değil mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tabi ki de (:

TRANSFER

LOKOMOTİV MOSKOVA -> 6.5 MİLYON €URO -> TRABZONSPOR

SİVASSPOR -> 3.5 MİLYON €URO -> TRABZONSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Drogheda istatistikleri harika şut dahi çekememişler ama Betis'le topu çok paylaşmışız sanırım mağlubiyet bundan geldi buda bize iyi sinyal oldu hazırlık maçı için rakibe topu verdiğimizde sıkıntı yaşayacağız gibi sanki. Caicedo'dan bak kar yapmazsan bu transferi beğenmem haberin olsun

Tebrikler hocam ilk sezonda iyi işler çıkarmışsın transferler etkili şampiyonluk yakın diye düşünüyorum bu sezon :-D

1. HAFTA - ÇAYKUR RİZESPOR(E)

Maç Verilerini Göster

2. HAFTA - KASIMPAŞA(D)

Maç Verilerini Göster

FELİPE CAİCEDO PERT OLDU!!!... MALESEF BİR TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ.

3. HAFTA - KARDEMİR KARABÜKSPOR(E)

Maç Verilerini Göster

4. HAFTA - SİVASSPOR(D)

Maç Verilerini Göster

Drogheda istatistikleri harika şut dahi çekememişler ama Betis'le topu çok paylaşmışız sanırım mağlubiyet bundan geldi buda bize iyi sinyal oldu hazırlık maçı için rakibe topu verdiğimizde sıkıntı yaşayacağız gibi sanki. Caicedo'dan bak kar yapmazsan bu transferi beğenmem haberin olsun
    sana katılıyorum kardeşim. Caicedo henüz 2. haftada sakatlandı. bu sene form tutamamasın korkuyorum.

Quote Originally Posted by Hoffman View Post
    Tebrikler hocam ilk sezonda iyi işler çıkarmışsın transferler etkili şampiyonluk yakın diye düşünüyorum bu sezon :-D
    teşekkür ederim. inşallah.

TRABZONSPOR 4 AY SAHALARDAN UZAK KALACAĞI AÇIKLANAN CAİCEDO'NUN YERİNE ALTERNATİF ARIYOR. ŞUAN DA CAİCEDO HARİÇ SADECE 2 FORVETİ OLAN TRABZONSPOR KİRALIK OLARAK MAME DİOUF VE JERMAİN DEFOE İLE İLGİLENİYOR. TEKNİK DİREKTÖR ÖZKAN KARAKAYA DİOUF DA ISRARCI. OLMAZSA DEFOE'YA DA EVET DİYEBİLECEĞİ GELEN BİLGİLER ARASINDA.

Baştan sona okudum cidden hiç beklememiştim bu sonucu aynen devam edelim hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Defoe tercih ederim ben ama son sonuçlar ligin başı diye mi yoksa bir sorun mu var takımda

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Baştan sona okudum cidden hiç beklememiştim bu sonucu aynen devam edelim hocam
    Defoe tercih ederim ben ama son sonuçlar ligin başı diye mi yoksa bir sorun mu var takımda
    teşekkür ederim. ligin başı diye. daha sonra düzelecek.

SON DAKİKA!!! MAME DİOUF'TAN KÖTÜ HABER GELDİ! TRABZONSPOR'U REDDETTİ... TRABZONSPOR DEFOE'LU MAL ALDI!

TOTTENHAM -> KİRALIK -> TRABZONSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler çok iyi, ŞL grupu zorlu gelmiş ama zorlarsak bayern ile birlikte çıkabiliriz.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler çok iyi, ŞL grupu zorlu gelmiş ama zorlarsak bayern ile birlikte çıkabiliriz.
    teşekkür ederim.

TRANSFER ÖZETİ

GELENLER

GİDENLER

ŞAMPİYONLAR LİGİ - ORANLAR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Transferler güzel ama Emre Güral ı satmasaydın iyi bir rotasyon oyuncun olurdu.

Birde çok faul yapıyorsun. Bu sana kale önünde çok tehlikeler yaşamanı sağlar.Bence top kapmayı hafif yapmanı öneririm.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Transferde çok eksiye düşmüşüz
    Bu açığı nasıl kapatmayı planlıyorsun hocam ?

Arkadaşlar datada çok hata ve eksikler olduğunu fark ettim. Acaba bana iyi bir transfer yaması önerebilir misiniz? düşenleri çıkanları transferleri yapılmış olan? en bariz eksik olarak-hata türkiye kupası yok, tff super kupa yok, yedekler ve 19 yaşaltı ligleri yok. bazı transferler gerçekleştirilmemiş. kusura bakmayın bu kariyeri de kapatacağım. zevki kaçtı sorunlar yüzünden. bu arada takım önerilerinizi de bekliyorum. alt yapısı iyi olan, başkanı eli açık olan vs.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri