Transferde çok etkiliyiz , sakin hocam![]()
Gelenler iş yapar güzel transferler, Henrique'yide piyasası varken göndermek lazım aslında
Sen bilirsin ama 5.5 m de iyidir. Yerine bir forvetin varsa satmanı öneririm. Allah korusun bir sakatlık bir performans düşüklüğü ile o parayıda bulamaya bilirsin.
Yatırımları beğendim. Onları kiralama kupa maçlarında düşük maçlarda öne geçtin maçlarda oynat. Devamlı geliştirmeye bak. Mesela ilk başlarda forvete aldığını komple forvet olarak çalıştır. Ben öyle yapıyorum. Biraz öyle çalıştıktan sonra ne eksikse onuda veren bir çalışma yapıyorum. Mesela benim Ümüt şuanda forvet olmasına rağmen defansif kanat oyuncusu çalışıyor. Markaj- top kapma vs özellikleride gelişsin diye.Karar verme yeteneğinide artırmaya bak. Özellikle forvetlerde ofsayta düşmesini azaltıyor. ve son olarak özellik kazandırmanı öneririm. Bırak iki yıl bu şekilde çalışsın 2 yıl sonra yırtıcı bir oyuncun olur.
En fazla ne kadar alabiliyosan o fiyata sat bence5.5m'de iyidir. Karar senin
![]()
iyi bir forvet bulursan gönder hocam o parayla üstünede ekler taksitle sağlam şampiyonlar liginde takımı taşıcak bi forvet alabiliriz
öncelikle başarılar kardeşim kilimli bld. ve bu kariyerini üşenmeden okudum tebrik ederim trabzon gibi kariyerlerimde 10. sırayı geçemeyen bir takımı 2. yapman büyük başarı son maçta kaçan şampiyonluk şansızlık olmuş ama acısını çıkarırızbunun dışında yatırım yaptığın oyunculara güç özelliğini ağır düzeyde çalıştırmanı öneririm regenlerin ilk çıktığı zaman güçleri düşük olur güç çalıştırarak 1.5 yıldız potansiyelli adamları bile çok iyi bir düzeye getirebilirsin ayrıca tecrübeli oyuncularınla çok daha iyi gelişeceklerdir.
![]()
teşekkür ederim. önerilerini dikkate alacağım. malesef 5.5 milyon €'ya satamadım ama yine de sattım. arkasında sadece yeni transfer Kaan Urkay vardı. istediğim transferleri yapamadım ama olsun. güveniyorum takımıma.
sattım ama malesef istediğim fiyatı geçtim 5.5 milyon € bile gelmedi.
buldum ama ligin 2. haftasında uzun süreli sakatlık geçirdi. şampiyonlar ligi tecrübesi olan bir forveti kiraladık.
teşekkür ederim. ben nedense regenleri geliştirmekte güçlük çekiyorum. bu kariyerde buna son vermek lazım. hedefim en iyi alt yapıydı.
BİRAZ GEÇ OLDU AMA. FIRSAT BULAMADIM. KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.
Geçmiş bayramın kutlu olsun dostum![]()
KOMBİNE
HAZIRLIK MAÇLARI
Maç Verilerini Göster
Maç Verilerini Göster
Maç Verilerini Göster
Maç Verilerini Göster
Maç Verilerini Göster
Her maç üstüne biraz koymuşuz , iyi bir hazırlık dönemi diyebiliriz bizim adımıza.
Tabi ki de (:
TRANSFER
LOKOMOTİV MOSKOVA -> 6.5 MİLYON €URO -> TRABZONSPOR
SİVASSPOR -> 3.5 MİLYON €URO -> TRABZONSPOR
Drogheda istatistikleri harika şut dahi çekememişler ama Betis'le topu çok paylaşmışız sanırım mağlubiyet bundan geldi buda bize iyi sinyal oldu hazırlık maçı için rakibe topu verdiğimizde sıkıntı yaşayacağız gibi sanki. Caicedo'dan bak kar yapmazsan bu transferi beğenmem haberin olsun![]()
Tebrikler hocam ilk sezonda iyi işler çıkarmışsın transferler etkili şampiyonluk yakın diye düşünüyorum bu sezon :-D
1. HAFTA - ÇAYKUR RİZESPOR(E)
Maç Verilerini Göster
2. HAFTA - KASIMPAŞA(D)
Maç Verilerini Göster
FELİPE CAİCEDO PERT OLDU!!!... MALESEF BİR TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ.
3. HAFTA - KARDEMİR KARABÜKSPOR(E)
Maç Verilerini Göster
4. HAFTA - SİVASSPOR(D)
Maç Verilerini Göster
sana katılıyorum kardeşim. Caicedo henüz 2. haftada sakatlandı. bu sene form tutamamasın korkuyorum.
teşekkür ederim. inşallah.
TRABZONSPOR 4 AY SAHALARDAN UZAK KALACAĞI AÇIKLANAN CAİCEDO'NUN YERİNE ALTERNATİF ARIYOR. ŞUAN DA CAİCEDO HARİÇ SADECE 2 FORVETİ OLAN TRABZONSPOR KİRALIK OLARAK MAME DİOUF VE JERMAİN DEFOE İLE İLGİLENİYOR. TEKNİK DİREKTÖR ÖZKAN KARAKAYA DİOUF DA ISRARCI. OLMAZSA DEFOE'YA DA EVET DİYEBİLECEĞİ GELEN BİLGİLER ARASINDA.
Baştan sona okudum cidden hiç beklememiştim bu sonucu aynen devam edelim hocam
Defoe tercih ederim ben ama son sonuçlar ligin başı diye mi yoksa bir sorun mu var takımda
Transferler çok iyi, ŞL grupu zorlu gelmiş ama zorlarsak bayern ile birlikte çıkabiliriz.
Transferler güzel ama Emre Güral ı satmasaydın iyi bir rotasyon oyuncun olurdu.
Birde çok faul yapıyorsun. Bu sana kale önünde çok tehlikeler yaşamanı sağlar.Bence top kapmayı hafif yapmanı öneririm.
Transferde çok eksiye düşmüşüz
Bu açığı nasıl kapatmayı planlıyorsun hocam ?
Arkadaşlar datada çok hata ve eksikler olduğunu fark ettim. Acaba bana iyi bir transfer yaması önerebilir misiniz? düşenleri çıkanları transferleri yapılmış olan? en bariz eksik olarak-hata türkiye kupası yok, tff super kupa yok, yedekler ve 19 yaşaltı ligleri yok. bazı transferler gerçekleştirilmemiş. kusura bakmayın bu kariyeri de kapatacağım. zevki kaçtı sorunlar yüzünden. bu arada takım önerilerinizi de bekliyorum. alt yapısı iyi olan, başkanı eli açık olan vs.