Originally Posted by pusathan01 Maşallah yatırımlar güzel. Başarılar dilerim. Ege kim San Marino akımını başlattı senmi, Dahi diazmı? Juan Diaz bir efsanedir ilk kariyerime bakarsan Juan Diazın ayrılmasından sonra devam ettiğimi görürsün
Originally Posted by egebartu Juan Diaz bir efsanedir ilk kariyerime bakarsan Juan Diazın ayrılmasından sonra devam ettiğimi görürsün Ege,Acaba sen ayrılınca mı başlasaydım bende efsaneler her zaman hatırlanır
Originally Posted by mami2602 Ege,Acaba sen ayrılınca mı başlasaydım bende efsaneler her zaman hatırlanır Yok canım benim ismim Libertas ile özleşti bir sorun yok yani Bu arada Transferleri beğendim
Originally Posted by egebartu Yok canım benim ismim Libertas ile özleşti bir sorun yok yani Bu arada Transferleri beğendim Teşekkürler.Umarım geleceğe dönük birşeyler yapabiliriz
Originally Posted by egebartu Juan Diaz bir efsanedir ilk kariyerime bakarsan Juan Diazın ayrılmasından sonra devam ettiğimi görürsün Bu foruma kaydolmamı sağlayan Juan Diaz'dır Turksportal Efsanesi..
Originally Posted by RodiMood Bu foruma kaydolmamı sağlayan Juan Diaz'dır Turksportal Efsanesi.. Kesinlikle Playoff potosındayız iyiyiz
Forum Rules