Şimşekler Grubu Boluda bizi yalnız bırakmadılar. Bizi destekledikleri için ŞİMŞEKLERE teşekkür ederim.
Şimşekler Grubu Boluda bizi yalnız bırakmadılar. Bizi destekledikleri için ŞİMŞEKLERE teşekkür ederim.
ADANA DEMİRSPOR
Dostum şu ande elimde profili yok ama benim kariyerdeki geri sayfalarda vardır. Bir ara onada bakarım. Ama bende oynadığı süre bazında yaptığı istatistikleri var.
Karar vermesini artırmanın yollarına bak. Çok ofsayta düşüyor ama çok ta kafa golü atıyor.
![]()
Ama Trabzon kariyerimde pek bir şey yapamadı. Bence hem uyum sorunu yaşadı hemde ben pek duramadım kovuldum.
Eren görür olur, serkan çiftçi olur, cihan özkarayı sivastan kiralıyabilirsen güzel iş yapar
ADANA DEMİRSPOR
Güzel gidiyorsun kardeşim![]()
Bu arada Emre Güral'a da bir bak. Kiralık falan. O da profilinin üstünde performans gösteren bir oyuncudur. Hem sağ Hem sol açık ile forvet oynayabiliyor.
Art arda 2 beraberlik alınca moral yemeği düzenledik. Moral yemeği amacımıza ulaştı. Futbolcular daha istekli ve özgüvenleri geldi.
ADANA DEMİRSPOR
Oha yani 850 B mi ne yapacakmışsın tapusunuda verselerdi![]()
Aynen parayı beklet süper ligde harcarsın. Brezilya liginde iyi oyuncular var şimdiden bakmaya başla. Bir de İskandinavya ya bak. Şimdi bile alabilirsen al antremanlarını yaptır biraz gelişsin takıma alışsın. Seneyede rahat kullanırsın.
[YOUTUBE="i8_n6C3sld0"]ŞİMŞEKLER GRUBU URFA DEPLASMANINDA[/YOUTUBE]
Moral yemeği işe yaradı ve meyvelerini topladık.
ADANA DEMİRSPOR
Yetiştirebilirsen Bard Finne var iskandinavyada. Juan Diaz her kariyerine alır. Zamanında alamadım. Sonrada uğraşmadım ama hala listemde olsada almaya niyetim yok.
Son gidişat gayet güzel, paramızı har vurup harman savurmayalım süper lige çıkınca çok fazla lazım olacak bize
Sonunda patlamışsın (:
Takım git gide gol pozisyonu konusunda verimini arttırıyor .
Teşekkürler ilgilenecem onlarla
Teşekkürler. Dediklerinin sonuna kadar katılıyorum.
Oyuncularla tek tek ilgileniyorum. Hedef playoff dan çıkmaktı şimdi ŞAMPİYONLUK
Maçı çok istedik. Sürekli atak girişimleri denedik son vuruşlar olmadı, penaltıdan yediğimiz golle berabere kaldık.
Taraftarlarımız her zamanki gibi yine stadı fulledi
ADANA DEMİRSPOR
Ligin ilk yarısı bitti ama Demirspor'un 2 maçı ertelendi o maçlarıda lig arasına attılar. Oyunculara tatil veya izin yok hem ziraat kupası hem lig var
ADANA DEMİRSPOR
Tavşanlıyıda eleriz ama sonrasında süper ligden gelir
Lig zaten bizde 2 maç eksiğimiz olmasına rağmen 5 puan farkı koymuşuz, kupayada yönelmek lazım biraz para lazım hoca final alan oynayıp avrupaya gitmek lazımm
Kupaya bakacaz artık yüklenecez ama elenirsem sorun etmemicem
Taraftarlar stadı yıktı.
[YOUTUBE="hJuG5Lv7K6I"]Adana Demirspor - Mersin İdman Yurdu[/YOUTUBE]
Oyuncular o kadar yorulduki manisa maçında yenildik. 1 haftada 2 maç extra lig arası yine maç ve kupa. İlk yenilgimiz ve bir an önce toparlanmalıyız.
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Yeni transferimiz Eren Görür takıma alışsın diye oyuna sonradan aldım 31 dk saha da kaldı.
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
ADANA DEMİRSPOR
transferler güzel ama sadece pttde işimizi görür, sociedada giden elemandan güzel para kaldırmışız. Süper lige çıktığımızda ne yapıp edip genç ucuz kaliteli oyuncular almamız lazım bu kadro dayanmaz