Originally Posted by
balot50
Helal olsun dostum, bu taraftar seninle gurur duyuyor
Eyvallahhh
İnşallah kardeşim

Originally Posted by
pusathan01
Çifte tebrik ederim dostum. Öncelikle ilk yılında ligde muhteşem bir başarı ile ikinci bitirdin.
Ve daha da önemlisi Tottenham gibi bir devi eleyerek finale çıktın. Bu hızla artık kupayı almalısın.Ki alacağınıda düşünüyorum.
Bu arada Rotariu hala dengesiz performans gösteriyor. Halamı alışamadı nedir.
Eyvallah abi, Rotariu evet çok dengesiz bir performans ortaya koyuyor ama bazen çok kilit noktalarda ortaya çıkıp takımı ateşleyebiliyor. Perfomans puanı olarak düşük ama oyun içindeki performansından memnunum bu aralar bakalım seneye nasıl olacak

Originally Posted by
Ali Hikmet
Ligde 2. lik güzel, Avrupa Liginde final daha ne olsun, şimdi GS gibi o kupa bize gelsin.
Bütün amacımız o getirelim şu kupayı !

Originally Posted by
rexpo1994
Helal olsun tottenham ı elemişiz.Finalde R.Madrid in gelmemesi çok iyi olmuş ama Everton da çok kaliteli bir takım çok zorlayacaklar defansları Tottenhamdan daha iyi,sanırım Sağbek lerinde coleman yok.Orası bizim için avantaj olabilir.
Coleman yok, dediğin gibi savunmaları toteden çok daha sağlam doslarıyla birlikte + ABD Savunma Bakanı Tim Howard kalede

Madridi 3 golle yenip turu geçmeleri bizi korkuttu biraz ama yeneceğiz Mavileri !

Originally Posted by
Banega
Helal olsun, merakla bekliyoruz finali. 
Eyvallah hocam, uzak doğuda kaç saat fark var torino arasında uyumazsınız inşallah

Originally Posted by
kilham96
Kardeşim baştan beri takip ettim fakat bu ilk yorumum.Gerçekten hayallerimdeki kariyer olmuş

).
Başarıların devamı gelir inşallah.Bu arada bi isteğim olucak.Kullandığın tema ve taktiklerin linkini verirmisin.Taktiği de açıklamalı paylaşabilirsen çok memnun olurum.Son 1 sorum daha olucak.Bu türkiye ligi yaman var ya onda Avrupa'daki transferler ne derecede var?.Tekrar çok teşekkürler.Yolun açık olsun....
Eyvallah dostum sağolasın, temanın adı darkblue. Bir sezon sonu değerlendirmesi yapacağım taktiğimi detaylarıyla açıklıyacağım o zaman, yamada İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya liglerindeki transferlerin çoğu yapıldı 2 hafta öncesine göre bir kaç güne güncelleme yapacağım zaten daha detaylı olacak oda