Sayfa 5 / 15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Hahahaha (:
    Lig de alalım ŞL vizesi ^^
    O değil de utandırdın gerçekten
    Beşiktaşın Galatasarayla evinde, benim Fenerle deplasmanda kilit maçlarımız var herşey 2 hafta sonra belli olacak bakalım

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tottenham ı elememiz çok zor bence ama eğerki evimizde bir golsüz beraberlik yada tek gollü galibiyet ve deplasmanda kapanırsak alabiliriz. Kontra da oynayabilirsin. Benim açıkcası umudum pek yok. Ama olurki inşallah deviririzde finale adımızı yazdırırız.

Lige gelirsek artık senin oyuncular yoruldu. Üç kulvarda birden yarışmak kolay değildir. Bu da performanslarına etki ediyor. Heleki bir sonraki maç daha önemli ise sanki onu düşünüyorlar gibi. Ben kendi kariyerimde böyle düşünüyorum.Yaf bu Eskişehir benimde belalım. Adamların kalecisi Belçikanın yedek kalecisi olunca gol atmakta zorlaşıyor.

Kupa ya gelince Akhisar biraz bela bir takımdır. Zaten yarı finallerde büyük takımlar haricinde kiler eğerki ligde Avrupa peşinde sıralamadalarsa rahatsın değilse kupaya asılıyorlar ondan dolayı sıkıntı oluşabiliyor.
    Aynen abi bu sefer çok daha zor olacak ama kim bilir belkide yener geçeriz Toteyide. Açıkçası ben buraya kadar geleceğimizi bile düşünmüyordum sezon başında ilk 5 maçtaki oyundan sonra avrupada ne yaparız diye düşünürken gruptan 1. çıktık farklı skorlarla. Benim takım her süprizi yapacak potansiyelde bakarsın 3 atarız yada 5 yeriz bakalım görücez artık

Valla kardeşim öncelikle anlatım tarzı olarak değişik birşey düşünüp güzel bir kariyer bizlere sunmaktasın. Bunun için hem teşekkür ederim. Hem de 10 numara anlatım yapıyorsun. Kariyer olarakta çok iyi gidiyorsun. Sakın takımın ahengini bozma. Böyle devam et. İstikrar başarı getirir. Dortmund modelini uygularsan harika olur. Kulübün bütçesine dikkat et aman vergi cezası alma
    Birde kulübün altyapısı tesislerini geliştirmeye bak.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Helal olsun Csk yı yenmişiz.Yarı finale kadar geldik muhteşem bir başarı,bundan daha fazla ilerlersek ne diyeceğimi bilemiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tottenham maçını merakla bekliyorum. Kendine kalacak ev bulabildin mi
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Helal olsun, mukemmeliz.

Ben yine geçemeyiz diyorum geçen sefer böyle dediğimde geçmiştik

Spoiler: Alıntılar 

31.HAFTA | KARABÜKSPOR - BALIKESİRSPOR
    Spoiler: Maç Detayları 

32.HAFTA | KARABÜKSPOR - FENERBAHÇE

33.HAFTA| GAZİANTEPSPOR - KARABÜKSPOR

34.HAFTA | KARABÜKSPOR - KONYASPOR

Müthiş bir sezonu geride bıraktık ! Bırakın ilk 3'ü, 5'i medya tarafından ligi 14. tamamlıyacağımız bekleniyordu, klasik orta sıra bir anadolu kulubü olduğumuz söyleniyordu ama yaptıklarımızla herkesi kendimize hayran bıraktık ! İlk sezonumuzda ligi 2. sırada bitirdik ve Şampiyonlar Ligi vizesi almaya hak kazandık ! 34 maçta rakip filelere 81 gol gönderip kalemizde 30 gol gördük, ligin
    favori takımlarına fark atarak sezonu olabileceğimiz en iyi noktada tamamladık.

YILIN EN'LERİ

Spoiler: YILIN FORVETİ 

Spoiler: YILIN ORTA SAHASI 

Spoiler: YILIN DEFANSI 

Spoiler: YILIN GENCİ 

Spoiler: YILIN YABANCISI 

Spoiler: YILIN MENAJERİ 

Spoiler: YILIN TAKIMI 

Hiç beklemediğim performanslarda olmadı değil takımda. Aybars'tan böyle bir performansı hiç hayal bile etmiyordum, Kumbela ve Iancu'dan forvette verim alamayınca mecburen onu denedim ve ilk 3 maçında 5 gol atınca sürekli onu oynatmaya devam ettim;
    kim bilir belki sezon başında onunla başlasam gol kralımız o olacaktı..

İkinci olarakta beni en çok şaşırtan isim, kalecimiz Ertuğrul oldu.. 600 bin euroya Fenerden almıştık, vasat yetenekleri olan bir kaleciydi. Özellikle ilk 5 hafta beni çıldırttı saçma sapan goller yedi, kendi kalesine gol attı falan.. Ama oda takıma uyumunu sağlayınca efsane performanslar göstermeye başladı. Bir çok maçta yaptığı kritik kurtarışlarla bizi ipten aldı.
    Avrupa'da ve Ligde bizi yarışın içinde tutmayı başardı, kalesinde güven verdi..

Açıkçası yılın orta sahası veya yabancı oyuncu ödüllerinde Stanciu'nun ödül almasını bekliyordum. 18 asistle ligi asist kralı olarak tamamlamasına rağmen herhangi bir ödül alamadı. Avrupa'da Altın Çocuk seçilen bir futbolcu Türkiye'de ikinci sıralarda gezdi performansıda gayet iyi olmasın rağmen. Henüz 20 yaşında olan bir topçu için tabiki sıkıntı değil bunlar önümüzdeki yıllarda ortalığı kasıp kavuracak Karpatların Messi'si...

Ha birde ilk yılımızdaki bu inanılmaz başarı gözden kaçmadı tabiki yılın menajeri ödülünüde almayı bildik. Ligde 6 maçımızı Tobi'nin yönetimine bıraktım, oda nerdeyse beni aratmadı ve bu başarıda büyük bir pay sahibi oldu..
    Last edited by RagnarLothbrok : 03.Ağustos.2014 at 17:42

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Ligi güzel yerde bitirmişiz Karabük Şampiyonlar Liginde Grupları görecek inşallah

AVRUPA LİGİ YARI FİNAL | KARABÜKSPOR - TOTTENHAM
    Spoiler: İlk Maç | Takımların Sahaya Dağılımı 

Spoiler: Rövanş Karşılaşması | Takımların Sahaya Dağılımı 

Yükselişimiz, mükemmel gidişatımız, ne derseniz deyin... Dolu dizgin devam ediyoruz avrupada yolumuza ! Çok zorlu bir rakipti, İngilizlerin büyüklerinden sonra en dişli takımlarından birisiydi ! Fakat evimizde yenemesekte White Hard Line'de dize getirdik Tottenham'ı ! Evimizde aldığımız beraberlikten sonra umutlarımız deplasmana kalmıştı, açıkçası çok az şansımız vardı İngiltere'de. İlk golü onlar bulunca tamam dedim buraya kadardı herşey.. Madem eleneceğiz en azından gol bulalım gol atalım, ha 1 gol yemiş elenmişsin ha 3 gol düşüncesiyle takımıma ileride baskı kurmasını ve sonuç ne olursa olsun top oynamaları gerektiğini buraya kadar gelen taraftarımızı başı dik göndermemiz gerektiğini söyledim onlara... ve sonuç orta, 2. yarı pressimizin artmasıyla önce Paulinho kendi kalesine attı daha sonrada, Aybarsı çıkarıp Iancu'yu forvete çekmemin ardından OSS'ye aldığım Pepe'nin golüyle tur gelmişti.. İnanılmaz bir duyguydu, kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Ligi Finaline çıkmıştı..
    hemde böyle sonuçlarla... !

Fakat dahada ilginci; Real Madrid - Everton maçlarıydı. İlk maçta Madrid, Everton'u evinde 3-1'le geçip turu garanti altına almış gibi görünsede; rövanş karşılaşmasında adeta madridi sahadan silmişti Everton ! 3-1'in rövanşında sahasında 3-0'la kazanarak turu geçiyor, onlarda efsanevi bir galibiyetin altına imzalarını atıyorlardı..

Spoiler: Real Madrid - Everton (3-1) Maç Detayları 

Spoiler: Everton - Real Madrid (3-0)Maç Detayları 

İŞTE BÜYÜK FİNAL !

Spoiler: Everton'ın bu sezonki Avrupa karnesi 

Spoiler: Karabükspor'un bu sezonki Avrupa karnesi 

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Vay be Avrupada Final İnşallah 2.Uefa Kupasını getirirsin

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Çifte tebrik ederim dostum. Öncelikle ilk yılında ligde muhteşem bir başarı ile ikinci bitirdin.
    Ve daha da önemlisi Tottenham gibi bir devi eleyerek finale çıktın. Bu hızla artık kupayı almalısın.Ki alacağınıda düşünüyorum.

Bu arada Rotariu hala dengesiz performans gösteriyor. Halamı alışamadı nedir.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ligde 2. lik güzel, Avrupa Liginde final daha ne olsun, şimdi GS gibi o kupa bize gelsin.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Helal olsun tottenham ı elemişiz.Finalde R.Madrid in gelmemesi çok iyi olmuş ama Everton da çok kaliteli bir takım çok zorlayacaklar defansları Tottenhamdan daha iyi,sanırım Sağbek lerinde coleman yok.Orası bizim için avantaj olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Helal olsun, merakla bekliyoruz finali.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kardeşim baştan beri takip ettim fakat bu ilk yorumum.Gerçekten hayallerimdeki kariyer olmuş ).
    Başarıların devamı gelir inşallah.Bu arada bi isteğim olucak.Kullandığın tema ve taktiklerin linkini verirmisin.Taktiği de açıklamalı paylaşabilirsen çok memnun olurum.Son 1 sorum daha olucak.Bu türkiye ligi yaman var ya onda Avrupa'daki transferler ne derecede var?.Tekrar çok teşekkürler.Yolun açık olsun....

Helal olsun dostum, bu taraftar seninle gurur duyuyor

Spoiler: Alıntılar 

Ve maç günü geldi çattı.. İngilizlerin parlayan yıldızı Everton; Türklerin mavi ateşi Karabükspor'a karşı ! Torino'da ilk 11'ler belli oldu ve bu amansız mücadele birazdan başlayacak, Everton'da herhangi bir kart cezalısı bulunmamasına karşın; sakatlıkları bulunan Lucas Podolski ve Steven Pienaar görev alamayacak. Karabükspor'da ise Anthony Annan kart cezası nedeniyle forma giyemiyecek, bunun yanı sıra Ragnar Lothbrok son anda bir süpriz yaparak karşılaşma öncesi UEFA yetkililerine verdiği 11'de kaleye genç isim Eser Elmalı'yı yazması dikkat çekiyor.
    Dev karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Carlo Bertolini yönetecek !

Maç tahminlerini alalım ?

Last edited by RagnarLothbrok : 04.Ağustos.2014 at 04:21

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Artık ölmek var dönmek yok.
    Karabükspor 2 - 1 Everton

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Deplasmanda ki başarımız olmasa buralara gelemezdik şimdi tarafsız sahada her şey eşit ama şampiyon EVERTON olacak

Adamlar Türk'lere acımıyor baksana 6-0 Beşiktaş

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Deplasmanda ki başarımız olmasa buralara gelemezdik şimdi tarafsız sahada her şey eşit ama şampiyon EVERTON olacak

Adamlar Türk'lere acımıyor baksana 6-0 Beşiktaş
    Sana inat ikimizde UEFA kupası getireceğiz Penaltılarda alırız bence

Helal olsun Ragnar Bence maç tahminim 2-1 maçı alırsın diye düşünüyorum ve finish

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

2 farklı skorla geçersin. 3-1 olabilir Ama 1-0 olsun bizim olsun
    ADANA DEMİRSPOR

tebrik ederim. zonguldak ve karabük ezeli rakiptirler ama avrupada ebedi dostumuzdur. rüya gibi bir sezon olmuş. 1-0 olsun bizim olsun. fazlasına gerek yok, riske gerek yok. lig 2.liği de güzel olmuş.

DEV FİNAL !
    KARABÜKSPOR - EVERTON

Spoiler: Takımların Sahaya Dağılımı 

Spoiler: GOL 90+2 DORİN ROTARİU !!! 

Buralara kadar gelmişken; Villarreal'i, Sevilla'yı, Tottenham'ı yenmişken finalde Everton'a kabetmek olmazdı !
    Torino'da Juventus Arenada tarih yazdık ! Türkiye'ye 14 yıl sonra Avrupadan Kupa getirdik ! Bu başarı hepimizindi... Oynayanıyla oynamayanıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, bize destek veren herkesle... hepimizin başarısıydı bu...
    Kim bilir belkide benim başarımdı bu.. Ben Ragnar Lothbrok.. Bundan 8 yıl önce elinde avucunda ne varsa kaybetmiş, birane köşelerinde sızan Ragnar Lothbrok... Nereden nereye.. Hammarby altyapısından kimsenin duymadığı çocuklarla kazanılan maçardan, Türkiye Ligine... Avrupa'ya.. Finallere.. Kupalara..

bizi izlemeye devam edin.. !

heytt beee!! batı karadeniz'in rüzgarı çok sert esmiş. ŞL'de de aynı başarıları bekliyoruz.
    Last edited by master_zngldk67 : 04.Ağustos.2014 at 20:04

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İşte bu Avrupa'da deprem etkisi yaratır .Ne yaptığı belli olmayan Rotariu bizi kupaya götürdü.Bu arada anlatım efsane ...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Geç kalmasaydım 1-0 kazanırız diyecektim. Rakibin defans sağlam ama forvetlerinde de iş olmayınca böyle bir skor çıkmış.

Tebrik ederim rüya gibi bir sezondu

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tebrikler şampiyon
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

İşte bu!!!! Helal olsun şimdi sıra Şl'de Bu arada Alan Kardeci öneririm

8 Ocak 2014

Tebrikler inşallah Türkiye o kupanın daha büyüklerini görür...

Sayfa 5 / 15 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri