Hele şükür ya gol atan forvet bulduk
Hele şükür ya gol atan forvet bulduk
Kalite farkı (:
Premier League hazırlanalım biz şimdiden ^^
Forvet güzelmiş acaba 7 yıl sonrada duruyormudur. İyi mentor olur benim prenslere
Lig gidişatı güzel
Evet arkadaşlar yeni maçlarla devam ediyoruz lige bu sezon beklentilerin üstüne çıktığımız bir sezon oldu lig maratonunu 1. olarak tamamladık.Gelecek sezon Premier Lig de bizi neler bekliyor bekleyip göreceğiz
Bu arada bir kaç oyuncuya imza attırdım işte onların profilleri ;
Teşekkürler efenim eksik olmayın
![]()
Tebrikler şampiyonluk gelmiş.
Transferlerin güzel. Hepside geleceğe yatırım. Keane şimdiden defansında çok iyi işler yapar.
Aramıza katılan bir isim daha
Bu da Van der Bruggen'in son hali.
![]()
Hadi baklaım premier ligde güzel işler yapma vakti artık
Bu kadro ile yapabilirsin. Diğer yeni gelenler de güzel.
Kadro Premier League kalitesinde en azından düşmeyiz
Başarılar.![]()
Evet arkadaşlar biraz ara verdikten sonra geri döndüm transferlerle giriş yapayım dedim hemen.
Öncelikle transfer bütçemizi paylaşayım ve sonrasında yaptığım transferleri paylaşacağım.Arap başkanımızın olması benim için büyük şans
Bu da takip ettiğim bir futbolcunun gel beni al diye yalvarmasıBana şunu anımsattı haberi ilk gördüğümde ;
Koca istiyom gel beni al
Bunlar da aldığım oyuncular :
Bu transferlerden sonraki kadromuz : (Bence çok iyi bir kadro kurduk Uefa'yı zorlamamız lazım.)
![]()
Taktiğin çok ofansif bence.Sıkıntı yaratmaz inşallah.
Dostum sadece connora az bişi bakabildim telde rahat olmuyor ama evde bakacağımda o connor iyi imiş çok beğendim. Uyum sorununu halledersek çok can yakarız
Taktik sıkıntı yaratmazda çok oyuncu almışız inşallah uyum sorunu yaşamayız, yaşarsak ilk devre çöpe gider gibi geliyor bana
İlk 5'te dolanırız.
Takım uyumunu çok yüksek olarak çalıştıracam her sezon öncesi gibi o konuda sıkıntı yaşamayız.Normalde taktiğimde tek forvet vardı forvetlerimi sağlamlaştırdıktan sonra çift forvete döneyim istedim.Ama taktik önerilerine de açığım geçen sezon çok baskı yiyen ama golü bulan bi yapımız vardı bu sezon direk golü bulan pozisyon vermeyen bi takım olmak istiyorum.
Tebrikler şampiyonluk gelmiş.
Transferlerin güzel. Hepside geleceğe yatırım.
Bu sezon da Şampiyonluk isteriz![]()
ADANA DEMİRSPOR
Tebrik ederim.
EPL'de başarılar üstleri zorlarsın bence![]()
Sentugo nun 4-4-2 taktiğini önerebilirim. Normalde benimde önce tek forvettim ama iyi forvetlerim artınca ona geçtim ve memnunum. Kendi kariyerinde linkini vermişti
Arkadaşlar bugünden itibaren fazla paylaşımda bulunamıyorum çünkü işe başlayacağım pek vakit bulacağımı düşünmüyorum
Hayırlı olsun benim gibi iki üçgüne toplu paylaşırsın