Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Mazi Kalbimde Yaradır | Nottingham Forrest | İlk Sezon

Cool Mazi Kalbimde Yaradır | Nottingham Forrest | İlk Sezon

Geçtiğimiz günlerde Nottingham Forrest kulübünün eski menajerinin başkan Omar Al-Hasawi'ye sunduğu istifasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Nottingham Forrest , bugün Simon Hoffman adlı pek tanınmayan bir menajer ile anlaştıklarını resmen basına duyurdu.Yapılan açıklamada yeni menajere olan güvenin tam olduğu ve arkasında olduklarını vurgulayan efsane kulübün yönetimi bugün yeni menajerlerini basın karşısına çıkardı.Toplantıda oldukça sempatik ve hırslı tavırlarıyla dikkat çeken yeni menajer Hoffman , taraftarlara başarı sözü verdi.İşte haberimizin detayları şu şekilde ekranlara yansıyor.

Kulübü tanımayanlar için ;

Tam isim: Nottingham Forest Football Club
    Takma isim(ler)
    : The Reds, Forest
    Renkler: Kırmızı ve Beyaz
    Kuruluş: 1865
    Stadyum:
    City Ground, Nottingham (Kapasite: 30,576)
    Başkan: Omar Al-Hasawi
    Teknik direktör:
    Simon Hoffman
    Lig: The Championship
    Resmî site: http://www.nottinghamforest.co.uk/page/Welcome

Köklü bir kulüp olan Forest, 1865’de kurulmuştur. Bir numaralı ezeli rakipleri Notts County’den (dünyanın en eski futbol takımı) 3 sene sonra kurulmuştur.
    Forest kulübü Liverpool, Arsenal FC ve Brighton & Hove Albion gibi takımlara yardım etmiştir. 1886 tarihinde Forest kulübü Arsenal'e forma göndermiş, ve o tarihten beri formalarının rengini değiştirmemişlerdir. Aynı zamanda Liverpool'a da forma yardımında bulunmuşlardır. Şuan Arsenal ve Liverpool takımları Forest'ın renkleri olan kırmızı-beyaz ve sarı-laciverti kullanmaktadır. Brighton'a ise güvenli bir futbol sahası sağlamışlardır.
    Forest’ın başlıca ezeli rakipleri, kendi yöresinde bulunan Notts County ve Derby County takımlarıdır. Leicester City taraftarlarının ise, tarihinde 2 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nı alan Forest’a karşı tek taraflı bir nefreti bulunuyor. Leicester City taraftarları Forest'tan nefret ediyorlar ancak Forestlılar Leicester'a karşı herhangi bir nefret beslemiyorlar. Sebebi ise, Forest'ın tarihlerinde Leicester’a karşı 3-0’dan büyük hezimetlerin yaşamamasıdır.
    Brian Clough ile Rüya Yılları (1975-1993)

Clough’ın önderliğindeki Forest 1976-77 sezonunda birinci lige çıkmayı başardı. Ertesi sezon ise, inanılmaz bir olayın altına imza atarak Forest takımı şampiyon oldu.
    "Kırmızılar" bununlada kalmayıp, 1978-79 sezonunda Malmö’yü final maçında mağlup ederek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasını kazandı. Forest 1979-80 sezonunda, dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan Peter Shilton’un büyük payıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası final maçında Hamburg’u 1-0 mağlup ederek bir sene önceki "Avrupa Şampiyonu" ünvanını korudu. Rüya dönemininin rüya kadrosunda Shilton ile birlikte sağ bek Viv Anderson, orta sahada Martin O’Neill, ve kanatlarda da John Robertson ve golcü Trevor Francis göze çarpıyordu. Francis aynı zamanda İngiltere’de transferi 1 milyon £ üzerinde olan ilk oyuncuydu.
    Clough, Sir Alex Ferguson’un 20 küsur yıldır Man Utd.’ın başında olması gibi, 18 yıl Forest’ı çalıştırdı. Böylece Forest 80’li yılları da başarılarla geçirdi. Nottingham Forest ekibi Brian Clough’ın 18 yıllık yönetimi altında bir lig ve iki Avrupa şampiyonluğunun yanı sıra 4 kez de İngiltere Lig Kupası'nı kazandı. Clough’ın başarıları Forest’ın 1992-93 sezonunda, 2. lige dönmesiyle sona erdi. Brian Clough’tan sonra Forest bir daha eskisi gibi olamadı. Düştükten bir yıl sonra 1. lige dönen Forest efsanevi hocasının mirasıyla birkaç yıl UEFA Kupası’na katılım için mücadele eden ve bu kupaya katıldığında da iyi işler yapan (1995-96’da çeyrek finali gibi), ardından gelen birkaç sezonda da asansör takım kimliğine büründü.

Clough'ın ardından takımı 3 yıl çalıştıran Frank Clark kadroya kattığı Dean Saunders gibi iyi oyuncularla sezona iyi başlamak istedi. Ancak bu transfer bile art arda gelen yenilgileri engelleyemedi ve Clark'ın işine son verildi. Clark'tan sonra Dave Bassett başa geçti. Bu dönemde de kadroya Celtic'ten Pierre van Hooijdonk dahil edildi, ancak Forest ligi sonuncu sırada bitirmekten kurtulamadı. Nottingham ekibi 1997-98'de 2. lig şampiyonu olarak Premiership'e geri döndü ancak sıkıntı verici gelişmelerden de bir türlü yakasını sıyıramadı. Hooijdonk ve Kevin Campbell'ın yaptıkları bir “grev” sonucu yine düşüş yaşandı. Campbell Trabzonspor'a satıldı, bunun üzerine Hooijdonk ise oynamayı hepten reddetti. Ancak Hooijdonk bir süre sonra yine sahalara dönmesi de bir fayda etmedi ve Bassett'ta Ocak 1999'da Forest'tan kovuldu.
    Bassett yerine David Platt takımın başına geçti. 1999-2001 arasında çalıştıran David Platt, finansal kaynakları sınırlı olan kulübe, büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen sonuç alınamayan Gianluca Petrachi ve Salvatore Matrecano gibi transferlere büyük paralar harcanması sonucu kulüp, borca girdi.

Kulübün maçlarını oynadığı City Ground stadı ;

City Ground İngiltere'de, West Bridgford, Nottinghamshire'da, Trent nehri kıyısına kurulmuş bir stattır. 1898'den beri Nottingham Forest futbol kulübüne ev sahipliği yapmaktadır ve 30.602 kişilik bir kapasitesi vardır.
    Stadyum Euro 96 maçlarının oynandığı stadlardan biriydi. Aynı zamanda bu stad Forest'ın komşu ve ezeli rakiplerinden Notts County'nin stadyumu olan Meadow Lane'e sadece 300 metre uzaklıktadır.

Kuralları okudum , kabul ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

başarılar, dönsün efsane maziye..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar, efsane takımlarda birisidir Nottingham

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Fazlasıyla keyifli oluyor Nottinghamla oynamak başarılar
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    başarılar, dönsün efsane maziye..
    İnşallah döndürürüz teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar, efsane takımlarda birisidir Nottingham
    Teşekkür ederim.Aynen öyle

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Fazlasıyla keyifli oluyor Nottinghamla oynamak başarılar
    Teşekkür ederim.

Kulübümüzün başkanı Omar Al-Hasawi bize güvendiğini ve arkamızda olduğunu daha önce belirtmişti ve hakikaten sözünün eri bir insanmış bu sezonki transfer bütçem ;

Bence iyi hele hele 2.Lig kulübü için oldukça iyi bir bütçe.

Hazırlık maçları ;

Hazırlık Maçlarından sonra transfer dönemi bana göre iyi geçti sayılabilir.

Transferler güzel, hazırlık maçları da güzel geçmiş.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Andy Reid'i satmanı beğenmedim açıkcası çok iyi performans göstermişti bende
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Transferler güzel, hazırlık maçları da güzel geçmiş.
    Evet transferler aklıma yattı çok iyi performans bekliyorum onlardan.

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Andy Reid'i satmanı beğenmedim açıkcası çok iyi performans göstermişti bende
    Bana kalsa Andy Reid'i satmazdım ama kendisi bana büyük kulüpte oynamak istediğini söyledi zorlayamadım açıkcası.

Lige çok kötü başladık ama sonra yavaş yavaş toparlanıyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim.

Ligde çıkışımız devam ediyor.

10.Hafta Sonunda ki puan durumu ve istatistikler :

Bu olmadı işte (

İnanılmaz bir olay bence stoperimin tüm forvetlerimin toplam gol sayılarından fazla gol atması.

Last edited by Hoffman : 01.Ağustos.2014 at 19:31

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tebrikler Hocam, İyi gidiyor takım
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Tebrikler Hocam, İyi gidiyor takım
    Teşekkür ederim.Uğraşıyolar ama hayırlısı bakalım ne yapabilecekler bu sene.

Maçlara devam.

Ve benim fark ettiğim gibi medya da Hobbs'un performansını fark edip ayın oyuncusu ödülünü yapıştırıyolar

ve uzun uğraşlardan sonra başkandan söz aldık

ve de bunun üzerine yeni sözleşme geldi

Gidişat gayet güzel, transferleride beğendim forest potansiyeli olan bir takım umarım daha güzel günler göreceğiz

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Gidişat gayet güzel, transferleride beğendim forest potansiyeli olan bir takım umarım daha güzel günler göreceğiz
    Umarım öyle olur ya rezil olmayalım sonra

16.Haftayla devam ediyoruz.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

22.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu ;

Alt Yapı tesislerinden sonra Antrenman Tesislerinin gelişimine de başlıyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bol şanslar kardeşim , Andy Reid'i kazanmayı deneseydik daha iyi olabilirdi.
    Hazırlık döneminde iyi işleyen taktik ligde pek varlık gösteremiyor ufak değişikler yararlı olacaktır

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bol şanslar kardeşim , Andy Reid'i kazanmayı deneseydik daha iyi olabilirdi.
    Hazırlık döneminde iyi işleyen taktik ligde pek varlık gösteremiyor ufak değişikler yararlı olacaktır
    Sağol.Fark ettim taktiğin işe yaramadığını zaten 2 hafta da bir formasyon değiştiriyo gibi bişeyiz ama Premier Lige çıktığımız zaman oturttururuz takımı diye düşünüyorum.Andy Reid konusuna gelince ben 11 oynattığım bir oyuncuydu tüm hazırlık maçlarında oynadı ama kulübü küçük gördü herhalde saçma bir şekilde Reading'e transfer oldu.Kazanabilseydim iyiydi ama onun yerini doldurduk bence Van der Bruggen ile.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Van der Bruggen'da fena değil ama fazla taktik değiştirmek iyi değil hocam

Van der Bruggen'da fena değil ama fazla taktik değiştirmek iyi değil hocam
    Biliyorum da en iyiyi bulmaya çalışıyorum ve de buldum sanırsam devre arası yaptığım transferleri paylaşıcam birazdan.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Maçlara geçicek olursak FF Cup ta elendik ama üzülmedim lige daha çok konsantre olmamızı sağladı bu durum.

Transferlerimiz ;

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu aşamada iyi transferler çok katkı sağlayacaklardır maçlarda da goruruz zaten

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Takım süper gidiyor bide yeni oyuncular geldi şimdi süperin ötesinde, maçlara yansır bu transferler
    ADANA DEMİRSPOR

Bu aşamada iyi transferler çok katkı sağlayacaklardır maçlarda da goruruz zaten
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Takım süper gidiyor bide yeni oyuncular geldi şimdi süperin ötesinde, maçlara yansır bu transferler
    Evet öyle olmasını umuyorum. Forvetler çok kısır kalmıştı o yüzden sattım onları yerlerini zeefuik ve Eduardo ile doldurmayı planlıyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri