1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Başarının sırrı nedir?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Oluyor bende yapamıyorum seri mağlubiyetlerde ama kariyer konusu açmanı öneririm. En azından bir çok arkadaşımız yardımcı olur. Birde efsane kariyerleri falan incele oralarda ben çok şey öğrendim

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Oluyor bende yapamıyorum seri mağlubiyetlerde ama kariyer konusu açmanı öneririm. En azından bir çok arkadaşımız yardımcı olur. Birde efsane kariyerleri falan incele oralarda ben çok şey öğrendim
    Kariyer konusu açacağım tavsiyeleriniz üzere ama yine de kendime güvenemiyorum. Şuan bilgisayarıma ulaşamam ama en geç 2 saate açarım konuyu. Herkese teşekkür ediyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Ben her sezona bir atak, bir defans, birde ortalama adını verdigim 3 taktikle başlarım degişen tek mevki Atak - AMC, Defans - DMC, Ortalamada ise forvetsiz defansif ortasahalı oynarım. Maglubiyet serisi varken takıma galibiyet aşılamak açısından tamamen kontrollu futbolla rakibi iyi analiz ederek ama olumlu sonuçlar beraberlik dahil alarak moralini uyumunu ve inancını arttırabilirsin bu sureçte de komut anlamında gördugun eksiklikleri duran top talimatlarını duzenledin mi her şey yoluna girer. He 1 sezonda %100 galibiyet çok zor oyun da kaybetmek de gerek yoksa sıkılırız

Mesaj Yetkileri