Başarılar, İyi Eğlenceler.
Başarılar, İyi Eğlenceler.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler. Umarım benim kariyerle birlikte sevmeye başlarsın.
Geçmişini arayan takımlar hoşuma gidiyor, Leeds de bunlardan biri.
Ercan Taner'in unutulmaz repliğinden ilham aldık. Bakınız 20 Nisan 2000. '' Kim attı Kral attı hem de Leeds'de, Elland Road'da, 40000 İngilizin önünde. İngiltere'de Kralın İmzası bu'' Şakası bir yana ezeli rakiplerin arasında Galatasaray (Tarihsel Derbi) da var
Film olarak önerim The Damned United (Lanet Takım). Gerçekten FM hayranı herkesin izlemesi gereken bir film. Bir dönem Leeds'in başına geçen bir teknik adamın (Brian Clough) macerasını anlatıyor.
---
Basın Toplantısı
Norveçli teknik adam Lukas Pegatris, basına tanıtım toplantısında gazetecileri şaşkına çevirdi. Özellikle yerel medyada geldiği ilk günden beri eleştiri oklarının hedefi haline gelen Norveçli kısa ve öz konuşarak hakkında çıkan haberlere karşı bir nebze olsun tepkisini dile getirdi.
Lukas Pegatris: (Norveççe) Tercümanlar aracığıyla düşüncelerimi iletmekten hiç hoşlanmam. Külübüm ile anlaştığım andan itibaren İngilizce çalışmalarıma hız verdim. Yakında bizzat birinci ağızdan beni ve felsefemi tanıyacaksın. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, herkese bu buluşmaya katıldığı için teşekkür ederim.
Gazete Manşetleri