Sayfa 464 / 480 İlkİlk ... 364414454462463464465466474 ... SonSon
13,891 ile 13,920 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Gökhan Töre, yarın kesin olarak KAP'a bildirilmeli bu kadar haberin üzerine. Bir de, şl playoff turu listesi için son tarih 11 Ağustos ve önümüzde 3 günlük bir süre var. Bu sürede sağ bek ve 10 numara transferlerini de tamamlamalıyız. Bakalım neler olacak şu 3 gün içerisinde?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

10 milyon Euro'ya transfer olmuş Lanzini bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    10 milyon Euro'ya transfer olmuş Lanzini bu arada
    10 milyon dolardır o yanlışın var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA: Beşiktaş, Gökhan Töre ile 5 yıllık anlaşma sağladığını borsaya bildirdi.

Bonservis bedeli 4.5 milyon euro. Net transfer başarısı. Hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

sonunda bildirildi

-2014-2015 sezonu için 1.400.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
    -2015-2016 sezonu için 1.500.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
    -2016-2017 sezonu için 1.600.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
    -2017-2018 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
    -2018-2019 sezonu için 1.800.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Gökhan hayırlı olsun.Çok iyi transfer.

Lanzini transferi olmalıydı..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktasin en onemli transferiydi bu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Lanzini transferinde eminim o katar kulübü kadar bizimkiler de çaba sarfetmiştir. Ama bizimkiler muhtelemen parayı peşin ödemek yerine bir miktar peşin+geriye kalanı da taksit şeklinde düşünüp ödemek istemişlerdir ama bunu kabul etmeyince aç gözlü Arjantin kulübün başkanı da adamı pisi pisine katar kulübüne bence sattı. Lanzini'ye o kulübün başkanına ve menajerlerine de yazıklar olsun. Bence Belhanda gelmeli..

Bu arada gökhan töre ve kulübüyle de kesin anlaşmışız. Artık hayırlısı olsun..

Alıntı: http://www.sondakika.com/haber/haber...sunda-6353088/
    Lanzini ve River Plate başkanı D'Onofrio'nun çok umrundaydı. Arkadaş köle satışıdır, transfer işleri. Maalesef böyledir. Dünün gladyatörü bugünun futbolcusu, basketbolcusu, boksörü vs. vs. Lanzini bir Arjantinli, dolayısıyla Türkiye'ye gelmesiyle Katar'a gelmesi onun için çok da önemli değil. Maddi çıkarı önce gelir. Türkiye Ligi çok itibarlı bir lig değil birçok Avrupa'daki liglere göre öyle; ama elle tutulur başarılar çeşitli turnuvalarda zaman zaman sağlanıyor. Transfer olayına gereğinden fazla anlam yüklenmemeli. Elinizde epey fazla ihtimal olmalı. Desteksiz barut atmanın affı yoktur bu işte. Desteksiz atarsan kaybedersin. Bırakalım bu duygusal ayakları...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Gökhan Töre'yi iyi pazarlıklar sonucu almış Bjk hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ahmet Nur Çebi Ntvspor'da konuşuyor, Sağ bek ve Forvet arkası transferi için görüşmeler sürüyor 2 transferi de bitireceğiz dedi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Eleştirdiğimiz gibi tebrik etmeyi de biliriz. Gökhan Töre, gerçek anlamda bir transfer başarısıdır. Hayırlı olsun Beşiktaş'a. Bir de Porto, Leverkusen veya Zenit'i çekseydik de; sevincimiz kursağımızda kalmasaydı keşke!

10 numara ve sağ bek transferlerinin de en geç 3 gün içinde KAP'a bildirilmesi gerekiyor ayrıca. Listeyi tam kadro yollamalıyız, ne olursa olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gökhan Töre piyasa koşullarında ödenecek bonservis ve maaş açısından çok uygun bir transfer oldu.Tabii bunda Gökhan'ın isteği de önemli rol oynamıştır.İhtiyacımız olan bir isimdi Gökhan ama opsiyondaki 7.5'da çok olurdu şimdiki Gökhan için.Gökhan'ın geçen sezonun üstüne koyması gerekiyor.Umarım gelişimine devam eder.Hayırlı olsun.Emeği geçenlere de teşekkürler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Garip gelebilir ama ben transfer ekibinde olsam Celutska'yı önerirdim hocaya.Hem bonservisi elinde hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor,bonservisi elinde.Performans-maç primi esaslı bir sözleşmeyle katkı verebileceğini düşünüyorum ben kısa vadede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Garip gelebilir ama ben transfer ekibinde olsam Celutska'yı önerirdim hocaya.Hem bonservisi elinde hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor,bonservisi elinde.Performans-maç primi esaslı bir sözleşmeyle katkı verebileceğini düşünüyorum ben kısa vadede.
    İyiki transfer ekibinde değilsin hocam

Şaka bir yana kendi kulübünden performans düşüklüğü nedeniyle gönderilen oyuncuların Beşiktaş'ta şans bulmasına deli oluyorum. Dany bunun en sıcak örneği. Hiç gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İyiki transfer ekibinde değilsin hocam

Şaka bir yana kendi kulübünden performans düşüklüğü nedeniyle gönderilen oyuncuların Beşiktaş'ta şans bulmasına deli oluyorum. Dany bunun en sıcak örneği. Hiç gerek yok.
    1+1 yıllık performansa dayalı bir kontrat denenebilir bence Açıkçası formda dönemini hatırlayan biri olarak Serdar Kurtuluş'tan daha iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.Ama katılıyorum,görsel olarak da biraz sıkıntılı bir icraat olabilir.Dany konusuna hiç girmemek gerek zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yabancı hakkını bence daha verimli olabilecek bir adamdan yana kullanmak mantıklı. NE performans vereceği meçhul olan bir oyuncu riskli olacaktır bence de BJK'nin sağ tarafı bugün açık verdi Chelsea'ya. Sağ tarafı da sağlama alsalar 10 numara olur. Ömer'i de izlediğim kadarıyla beğendim. Güzel topçu gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sait aklımdan geçenleri foruma döktü

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfere ne gerek var, hem Chelsea'yi hem de F.Bahçe'yi yendik

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Unutmadan Atınç'da iyi olacak ancak oynaması lazım. Umarım fos çıkmaz, boyu falan iyi ama

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Öncelikli değil ama bu aralar aklımı Mbia aldı. Hem stoperde oynayabiliyor hem de defansif orta sahada. Atiba'nın Kamerunlu versiyonu, bir başka deyişle az teknikli hali. Bonservisi elindeyken böyle bir oyuncuyu kaçırırsak yazık olur hali hazırda Atiba'nın takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu anlamışken. Olası 2 sakatlıkta orta sahada alternatif yok. Kadro genişliği açısından rahatlık da sağlar. Keşke menajerler felan önerse de bizimkiler bir sürpriz yapsa. Öyle menajerin elini öperim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Unutmadan Atınç'da iyi olacak ancak oynaması lazım. Umarım fos çıkmaz, boyu falan iyi ama
    Atınç'ı 3 sene evvel çıplak gözle izlemiştim. Son derece soğukkanlı ve güven veren bir oyun tarzı vardı. Ne oldu, neyi beğenilmedi de kiralık gönderildi anlamadım. Üzerine düşülseydi, Dany gibi gereksizleri falan almayıp kendi altyapımızdan yetişen adama inansaydık Atınç, çok daha iyi durumlarda olabilirdi. Umuyorum, bu sene kiralık falan gönderilmez ve Ersan'ın yedeği olarak tutulur takımda.

Sağ bek %1.000.000 şart bu takıma. Serdar+Necip'ten ancak yarım sağ bek çıkar bana göre. Martin Linnes ismi geçiyor ve yöneticiler de sağ bek alınacağını söylüyorlar. Linnes iyidir işte, alıp getirsinler hemen.

HeracLes'in düşüncelerine de bire bir katılıyorum. Bize defansif orta saha da lazım. Veli veya Atiba olmadığında o bölgede oynatacağımız sağlam bir adam yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Atınç'ı 3 sene evvel çıplak gözle izlemiştim. Son derece soğukkanlı ve güven veren bir oyun tarzı vardı. Ne oldu, neyi beğenilmedi de kiralık gönderildi anlamadım. Üzerine düşülseydi, Dany gibi gereksizleri falan almayıp kendi altyapımızdan yetişen adama inansaydık Atınç, çok daha iyi durumlarda olabilirdi. Umuyorum, bu sene kiralık falan gönderilmez ve Ersan'ın yedeği olarak tutulur takımda.

Sağ bek %1.000.000 şart bu takıma. Serdar+Necip'ten ancak yarım sağ bek çıkar bana göre. Martin Linnes ismi geçiyor ve yöneticiler de sağ bek alınacağını söylüyorlar. Linnes iyidir işte, alıp getirsinler hemen.

HeracLes'in düşüncelerine de bire bir katılıyorum. Bize defansif orta saha da lazım. Veli veya Atiba olmadığında o bölgede oynatacağımız sağlam bir adam yok.
    Jones'i yollamak hataydı adam hem az maaş alıyordu yedek olsada ses çıkarmıyordu hemde defansif ortasahada kullanılabilecek çok iyi bir kesiciydi..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Jones'i yollamak hataydı adam hem az maaş alıyordu yedek olsada ses çıkarmıyordu hemde defansif ortasahada kullanılabilecek çok iyi bir kesiciydi..
    Jones, kendisi ayrılmak istedi sanırım. Açıklamaları da vardı hatta Türk medyasına. Yönetimin ağırdan alması, bu durumda etken olabilir, bilemiyorum. Ben de isterdim kalmasını, çok rahat 1 yıl oynardı bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jones'un bize hiç bir yararı yoktu. Onun yerine alt yapıdan bir adam oynasın daha iyi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Önce bir ofansif ortasaha ile sağ beki alalım da,orta saha için artık gerektiğinde Serdar ve Franco'yu kaydıracağız,idare edeceğiz bir şekilde.Para yok çünkü.
    So what?
    Saike

Bize acilen sağ bek ile 10 numara lazım. Yoksa hakikaten bu iyi giden hava bozulacak.İnşallah Yönetim doğru adımlar atar. Herhalde bugün yarın belli de olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Jones'un zamanı geçti artık, Serdar'ı hiç orta sahada kullanmadık. Adam Gaziantep'te milli takıma kadar yükseldi orta sahada oynayarak. Bilic de kadro derinliğinden bahsetti turnuva sonrası. Mbia tarzı bir oyuncu olursa ki bedelsiz ben olsam kaçırmam, büyük rahatlık sağlar. Bizim takım sakatlıktan çok çekti. Bu riski göze almamaları lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Jones'un zamanı geçti artık, Serdar'ı hiç orta sahada kullanmadık. Adam Gaziantep'te milli takıma kadar yükseldi orta sahada oynayarak. Bilic de kadro derinliğinden bahsetti turnuva sonrası. Mbia tarzı bir oyuncu olursa ki bedelsiz ben olsam kaçırmam, büyük rahatlık sağlar. Bizim takım sakatlıktan çok çekti. Bu riski göze almamaları lazım.
    Çok haklısın öyle sert bir adam kesinlikle lazım Beşiktaş'a.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Belhanda için 7 milyon euro'yu gözden çıkardı. Teklif kabul edilmezse Bryan Ruiz'e yönelecek. (NTV Spor)
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri