Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: Çöplükte "Çilek" Yetiştirmece | Sezon 1

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferleri beğendim. Zivkovic gerçekten harika topçu. Bol bol oynatırsın umarım

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Stanciu'yu bende aldım da kirala sat yapcaktım adam elimde kaldı 7-10 a okutacam sen 30 aşağı okutma

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Lige iyi başlamışız, Parma ders olmalı. Stanciu gerçekten müthiş oynamış
    Teşekkürler. Stanciu'yu herkese tavsiye ederim.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Lig iyi başlamış parma mağlubiyeti nazarlık olsun inşallah daha da iyi olacağız
    Teşekkürler. İyiyiz iyi. Form tuttuk az çok.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Transferleri beğendim. Zivkovic gerçekten harika topçu. Bol bol oynatırsın umarım
    Teşekkürler. Zivkovic'den beklentim yüksek. Jesus Navas'tan istediğim performansı alamıyorum. Bir dahaki sene Zivkovic ilk onbire girebilir.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Stanciu'yu bende aldım da kirala sat yapcaktım adam elimde kaldı 7-10 a okutacam sen 30 aşağı okutma
    Stanciu bu kariyerin yıldızı olacaktır. Yeni Kaka diyorum ona Satmaya düşünmüyorum pek ama satarsamda tabi 30 bile düşük bir fiyat olabilir onun için

Gayet iyi durumdayız diyebilirim.Ayaklanan bir Milan var.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

4.Hafta

Evet işte beklediğim maç geldi çattı. Tuttuğum takıma karşı oynayacaktım. İdolüm olan oyuncuya karşı oynayacaktım. Bunları bir kenara bırakıp profesyonelce hazırlandık. Amacımız sağlam bir defans yapmaktı. Bunu tam anlamıyla başardık. Savunma oyuncularımızın hepsi 7.00 üstü performansla oynadılar. İki oyuncumuzu sakatlığa kurban verdik. Allahtan uzun süreli sakatlıklar değildi. İstediğimiz almıştık. Deplasmanda şampiyonluk yarışı yapacağımız ekiplerden birini yenerek üstünlük sağlamıştık.

5.Hafta

Bu sezonki en zorlu maçlarımızdan birini oynadık. Yorgunduk bunun için sakin ve yavaş oynamalıydık. Dinlenerek oynamanın bedeli topla oynamada üstünlüğümüzü kaybetmemizdi. Son vuruşlardaki kalitemizle ve taraftarımızında yardımıyla 3 puanı aldık.

6.Hafta

Sinirden küplere bindiğim bir maç oldu. İlk yarıyı 1-0 önde kapatmıştık ve oyunculara dikkatli oynamalarını söyledim. Akabinde 48'de penaltı yaptırdılar ve golü yedik Tek kaleyi bulan şutları gol olmuştu. Jeremy Menez değişikliğimiz hemen işe yaradı. Golü onla bulduk. Penaltıyı da o yaptırdı. Pratto'da golü attı. Güzel bir 3 puan oldu. Takım yavaş yavaş rayına oturuyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Gayet iyi durumdayız diyebilirim.Ayaklanan bir Milan var.
    Teşekkürler. İlk amacımız bu sene Şampiyonlar Ligi'ne direk gitmek. Herkes Milan'ın Avrupa takımı olduğunu bilir. Ait olduğumuz yere gitmek için çabalıyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

İyi gidiyoruz

Süpersin. Milanımız ait olduğu yere gidiyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    İyi gidiyoruz
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Süpersin. Milanımız ait olduğu yere gidiyor.
    Teşekkürler. Hedeflerimden biri de Şampiyonlar Ligini En Çok Kazanan Takım olabilmek. Bunun için her sene kesinlikle direkt olarak Şampiyonlar Ligine gitmemiz lazım. Ve ben bunu düşük bütçe ile başarmak istiyorum.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Teşekkürler

Teşekkürler. Hedeflerimden biri de Şampiyonlar Ligini En Çok Kazanan Takım olabilmek. Bunun için her sene kesinlikle direkt olarak Şampiyonlar Ligine gitmemiz lazım. Ve ben bunu düşük bütçe ile başarmak istiyorum.
    Başarılar.Güzel gidiyorsun Benim hikayeme beklerim bi çayımı için

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Armindo View Post
    Başarılar.Güzel gidiyorsun Benim hikayeme beklerim bi çayımı için
    Teşekkürler. Tüm kariyerleri takip ediyorum kardeşim. Sana da kariyerinde başarılar.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Teşekkürler. Tüm kariyerleri takip ediyorum kardeşim. Sana da kariyerinde başarılar.
    Sanada.Sağol

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

7.Hafta

Ligde şampiyonluğun en büyük adayına karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Maç tam da istediğimiz gibi gitti. Juventus'un kanat beklerine ve oyun kurucusu Arda Turan'a önlem alınca maçı kitledik. Hiç pozisyon vermeden önemli bir 3 puan aldık. Pratto altın değerinde bir 3 puan kazandırdı bize.

8.Hafta

Juventus'a karşı zorlu bir maç geçirdikten sonra takım yorgundu. Sakin oynamamız gerekiyordu. Rakibe karşı önlemlerimizi aldık. Ama rakip neredeyse hiç birşey yapmadı. Atak yapmak istemedi sanki Biz de rahat bi galibiyet aldık. Stanciu çok güzel iki gol attı.

9.Hafta

Çok saçma sapan bir maçtı. Takım saçmaladı resmen. Karşı takımda çok beceriksiz olduğundan gol atamadı. Maçta sadece sağ bekimiz Abate ve Stanciu çabaladı. Ve Stanciu bu çabalarının meyvesini 90+1 ' de aldı. Kendisine güvendik ve bizi bir kere bile yüzüstü bırakmadı. Kendisinde bu takımın Yeni Kaka'sı olma potansiyeli var.

Başarından çok Ardanın Juveye transferi şaşırtıyor beni

Çok iyiyiz.

Harika gidiyoruz nazar değmesin

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Şuana kadar on numarayız
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Stanciu yavaştan açılıyor (:

Kariyer Sahibi, Kariyerini İki Haftadır Güncellemediği İçin Konu Kapatılmıştır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri