BaşarılarHangi yamayı kullanıyorsun
BaşarılarHangi yamayı kullanıyorsun
Lig iyide ŞL de bir şeyler yapalım bence para geliri olur en azından
ADANA DEMİRSPOR
Ligdeki gidişatımızı Şlye de yansıtabilirsek, en azından uefaya gidelim
Emir ligde iyi gibiyiz ama defans çok hata yapıyor gibi gözüküyor her takıma gol mutlak gol şansı veriyoruz , GS maçı hele felaket.
Defansı ayarlayabilirsin ŞL şampiyonu olmak çok da zor olmuyor ilk seneden bile.. Başarılarr takipteyim..
Başarılar Emir,ligde ve avrupa da başarı bekliyoruz![]()
Takımı ihmal etme tatilde adamları barlardan toplamıyalım![]()
Toplu Güncelleme
Arada oynanan çok maç olduğu için böyle toplu bir şekilde paylaşmayı istedim.Kısaca bir özet geçmek istiyorum.Ligde yine iyi gidişatımızı koruyoruz.Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmeseydik lider durumda olacaktık ama pek endişeli değilim farkı kapatabileceğimizi düşünüyorum.
Şampiyonlar Ligine geçersek inanılmaz bir performans sergiledik diyebilirim.Evimizde Real'le berabere kalıp deplasmanda 2-0 yenilerek Avrupa Kupalarına havlu attığımızı düşünürken takım son 2 maçta müthiş bir efor sarfederek bize yakışanı yaptı ve Avrupa Ligine düşmemizi sağladı.Gerçekten bunu hakettiğimizi düşünüyorum.Rakibimiz daha belli değil.
Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanmak istiyoruz ki tur maçlarını rakipler kolay olduğu sürece asistana oynatıyorum.İlerki rakip ise Didim Bld. yine asistan takımın başına geçecek demek oluyor bu.
Ayrıca transferlerde gündeme aldığımız oyuncular var.Stoper mevkisine yaptığımız arayışlar son bulabilir gibi gözüküyor.
Ayrıca son maçta sakatlanan Gabriel Iancu'nun durumu fazlasıyla ciddi.
Mali durumu rahatlatmak için gereksiz gördüğüm Eneramo'yu her türlü bedelle satmak istesemde başarısız oldum.Bu yüzden bedelsiz bir şekilde sadece maaşından kurtularak oyuncuyu gönderdik.
Görüşlerinizi bekliyorum.İyi oyunlar , transferleriniz bol olsun.
Güzel gidiyoruz Uefa'yı getir bu sene![]()
Sonuncu olursun diye bekliyordum Emirbüyük başarı
![]()
Arkadaşlar bu sene Fm de sürekli aldığım save sıkıntısını tekrardan yaşadım.Bir sürü denemelere rağmen saveyi alamıyorum.Kariyeri kapatıyorum.