Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Helal olsun hocam, ilk beş demiştim ama ilk üç oldu. Gerçekten de hatırlanacak, unutulmayacak bir sezondu.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Çok iyi bir sezon geçirmişiz tebrik ederim seneye daha iyi olacağız inşallah.

Tebrikler seneye Şampiyonluk için yarışılır artık
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Helal olsun , küme düşme hattından Şampiyonlar Ligine

-

Güzel ve bir o kadar efsanenevi bir sezonu geride bıraktırktan sonra sıra geldi en hareketli dakikaların yaşandığı döneme... Takımı baştan kuracağımızı söylemiştim bir önceki mesaj, bu bağlamda takımdan tam 26 kişiyle yollarımızı ayırdık... ve b 26 kişiden toplam 94 milyon euro'ya yakın br miktar gelir elde ettik.. bu sadece bonservislerinden gelen miktar aldıkları yüksek maaşlarınıda hesaplarsak mebla bir hayli artıyor.
    Bonservislerinden para kazandığımız oyuncularımıza bakacak olursak eğer;

Sağ ve sol bekte başarıyla oynayabilen Joel Ward'a Watford iyi bir miktar ile talip olunca 5.75 milyon'a Watford'a transferine izin verdik...

Geçen sezon başında Arsenal'den alınan oyuncuyu dönem içinde oynatmama rağmen istediğim verimi alamadım, çok iyi bir profile sahip olmamasına rağmen Haidara'nın gerisinde kaldığı için satış listesine koyduk ve Aston Villa'ya gönderdik.

Bir diğer verim alamadığımız oyunculardan bir taneside Jose Sosa, Arjantinli orta saha oyuncusundan sezon içerisinde istediğimiz verimi alamadık, hem yaşıda 31'e gelmişti gençleştirme operasyonumuza takılan ismi 7.25 milyona Türkiye'ye gönderdik.

Takımın yıldız isimlerindendi... göreve geldiğimden bu yana orta sahada en güvendiğim isim oldu fakat oda gençleştirme operasyonuna kurban gitti... gayet iyi profili olmasına rağmen takımdan gönderdik, 6.75 milyona Roma yolcusu oldu... Seni özleyeceğiz kara inci...

Takıma geldiğimde forvet hattında de Jong, Negredo gibi yıldızlar olmasına rağmen benim en büyük beklentim ondandı fakat oda bunu karşılayamadı... eski performanslarının çok gerisinde olduğu aşikardı ve yaşıda 30'u bulunca kara elmasa veda etmek zorunda kaldık, 4 milyona Hoffenheim'a gitmesine onay verdik...

Takımın şüphesiz 2 sezondur en büyük yıldızlarından birisiydi.. sezon içerisindede güzel performans gösterdi diyebilirim hem henüz 26 yaşındaydıda.. fakat kulubün verdiği bütçenin gençleştirme operasyonumuza yetmeyeceğini düşünürek Napoli'dende gelecek 20 milyonu bir kaynak olarak göze aldık ve transferine onay verdik.

Ladislav Krejci... çek futbolunun yeni yıldızı olmaya aday hiç şüphesiz süratli sol kanat oyuncusu.. eğer kanatlı bir sistemde oynuyor olsaydık sol kanatta banko forma vereceğim isim olurdu kendisi, fakat taktiğe takıldı ve büyük başarılar yaşayacağına inandığım Bursa'ya transferine izin verdik...

26 yaşındaki portakaldan iyi bir gelir elde ettik diyebilirm, kalsaydı nolurdu muhtemelen 3 4 sezon sağ bekte sıkıntı çekmezdik fakat 20 milyonluk teklifi geri çevirmek olmazdı.. Janmaat'ıda Almanyaya yolcu ettik.

Kariyeriyle, attığı gollerle, tavırlarıyla tartışmasız takımın yıldızıydı.. çok kilit maçlardada meydana çıkıp takımı ateşledi fakat oda operasyona takıldı. İspanyol yıldız ait olduğu yere La Liga'ya geri döndü...
    Spoiler: Transfer Geçmişi 

Söylediğim gibi giden oyunculardan müthiş bir gelir elde ettik, yönetimde 33 milyon € transfer bütçesi vermişti.. bu sebeple aklımda olan planı fazlasıyla uygulayabilirdim, o yüzden birazcık daha bekleyin harika çocuklarımı görün !

KEMERLERİNİZİ TAKIN !
    RAGNAR TRANSFERE BAŞLIYOR !
    Last edited by RagnarLothbrok : 14.Ağustos.2014 at 18:33

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hadi bakalım stanciu gelsin.
    Diazdan tranferde seni izleyeceğim. İyi iş çıkartıyorsun

Bu arada negredo nun gücü Manuya yetmemiş

Negredoya bak sen ezeli rakibe gitmiş. Güzel bir hasılat elde etmiş. Sen yürürsün buradan.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hadi bakalım stanciu gelsin.
    Diazdan tranferde seni izleyeceğim. İyi iş çıkartıyorsun

Bu arada negredo nun gücü Manuya yetmemiş
    Staciu geçen sene çelsiye sattılar abi, Iancu ve Rotariu için şansımı denedim takıma geldiğimde devre arasında Rotariu'yu aldık işte Iancu için 30 milyondan aşağı inmedi karabük. Bu sene 18'e Leverkusen'e gitti oda, benim Romen çetesi dağıldı

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Negredoya bak sen ezeli rakibe gitmiş. Güzel bir hasılat elde etmiş. Sen yürürsün buradan.
    30 milyon euro bütçe vermişti başkan burdanda 94 milyon gelir elde ettik burdanda 64 milyon falan transfer yüzdesiyle bütçe geliyor, toplıcam gene çoluk çocuğu bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Patron şampiyonlar ligi süper olmuş nerden nereye tebrik ederim . Transferleri dört gözle bekliyorum , Karabükte'ki gibi yeni bir çete kurcaksın gibime geliyor
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Karabükte 10-15 le neler yaptığını gördük, şimdi Newcastle'da bu kadar parayla şampiyon olacak 3 takım bile çıakrtırsın gibi geliyor

Serbest bıraktığın oyunculardan iyilerini yollasaydın bana Glasgow onlar için yeni yuva olurdu

-

Gerekli olmayan, teklif gelen oyuncularımızı takımdan gönderdikten sonra başlıyalım geleceğin takımını hep beraber kurmaya...
    Burada herşey profesyönelce yürüyor, Karabük'teki gibi bir transfer komitesi var yalnız adamlar o kadar prof ki beni trasfer işlerine bile karıştırmıyorlar.. Yönetimin bana dediği tek şey şu: '' Sen alternatiflerinin olduğu listeni bize ver, biz transferleri hallederiz sen sezon açılışına kadar keyfine bak ...'' Yok dedim arkadaş ben bu kadar rahata gelemem, transfer listemi yönetime ilettim ve öncelikli bölgeler olarak belirlediğim forvet, orta saha ve sol bek transferlerinin bir an önce bitirilmesini söyledim...

Listemde üç pozisyon için yazdığım ilk sıradaki üç isminde transferini hemen bitirdiler.. Yaptıkları işe hayran kalmıştım ben parmağımı bile kıpırdatmadan istediğim oyuncular alındı. Karabük'te böylemiydik... şehir şehir, ülke ülke gezmekten pilotaj kursuna başlıyacaktım nerdeyse, göçmen kuşlar gibiydim transfer döneminde ordan oraya... derin bir nefes aldım yönetim sayesinde neyse...

Ve işte bombalar patladı... Forvet pozisyonumda listede olan iki ismide tranfer etmişti yönetim.. Santos'tan geçen yıl Porto'ya geçen Gabriel Barbosa ve Club Brugge'dan Nicolas Castillo.
    Gabigol lakaplı oyuncuyu uzun süredir takip ediyordum açıkçası karabük zamanlarımdan beri ve takıma kazandırmayı düşünüyordum ama Newcastle'a denk geldi.. Brezilya'da ''yeni Robinho'' olarak lanse edilen futbolcuyu 20 milyon euro karşılığında takımımıza kazandırdık.

[YOUTUBE="OAQ8iiYcL4M"]Gabigol | Goals, Skills & Passes • 2014[/YOUTUBE]
    Spoiler: Gabriel Barbosa | Porto > Newcastle United (20M €) 

Gabigol'ün transferinin ardından forvet hattındaki bir diğer alternatifimiz ise Şili futbolunun bizlere sunduğu bir diğer yetenek olan Nicolas Castillo'ydu. Club Brugge'da çok formda bir 3 yıl geçirmişti Castillo öyle ki 79 maçta 57 gol atma başarısı göstermiş Belçika liginde 3 yıldır gol krallığı tacını giymişti. Castillo'nun transferinin önemini kavrayan yönetim işi uzatmayarak O'nuda 17 milyon euro karşılığında takımımıza kazandırdı.

[YOUTUBE="HmvegNH_e8Y"]Nicolas Castillo | All 24 Goals in 2013 [/YOUTUBE]
    Spoiler: Nicolas Castillo | Club Brugge > Newcastle United (17M €) 

Forvet transferlerini tamamladıktan sonra sıra geldi sol savunmaya; sol bekte geçen yıl Haidara çok iyi bir performans göstermiş ve kritik golleriyle bir çok kez bize 3 puanı getirmişti. Gibs'in Villa'ya transferinden sonra rakipsiz kalan Haidara'ya hem alternatif olması hemde forma savaşında onu zorlaması için muhakkak bir rakip gerekiyordu ve scoutlarımızında tavsiyesiyle PSG forması giyen ama geçen yıl sadece 13 maça çıkmış olan Digne'yi gündemimize aldık.. ve Paris yönetiminin oyuncuyu bırakmak istememsi rağmen çetin pazarlıklar sonucunda 10 milon euro'ya kadromuza kattık...

[YOUTUBE="2GggqPhh7pE"]Lucas Digne - Skills, Goal[/YOUTUBE]
    Spoiler: Lucas Digne | Paris Saint German > Newcastle United (10.25M €) 

devam edeceğiz....

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Mükemmel 3 transfer kısaca , özellikle Castillo cok begendigim bir futbolcu senin beklerden aldıgın o muhtesem verimden sonra Digne'nin ise neler yapabilcegini tahmin edemiyorum
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Transferler süper

Müthiş transferler.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Gabigol fos çıkar bence.
    Bursaspor'a sattığın isim nasıl bişi kakalama yok dimi

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Transferlerin beğendim bu sezon şampiyonluk bekliyorum artık.

Spoiler: Alıntılar 

Transferlere kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Forvet ve sol bek transferlerini tamamladıktan sonra listemizde öncelikli olarak sıradaki hedefimiz defans hattını güçlendirmek olacaktı. Yanga'nın geçen sezonki gösterdiği mükemmel performans sonrası artık yaşlanan ve 34'üne merdiven dayayn Coloccini'nin yerine Yanga'ya bir partner almamız gerekiyordu.
    Aradığımız stoperi Rusya'da bulduk. Spartak Moskova'da forma giyen İtalyan stoper Salvatore Bocchetti... ilk etapta ne verirsek verelim ne kadar para teklif edersek edelim geri çevirdi bizi Ruslar, ama hedefimizden şaşmadık ve bizi zafere taşıyacağına inandığımız Bocchetti için kesenin ağzını açtık ve sözleşmesinde ki serbest kalma maddesini kullanarak 19 milyona takımımıza kazandırdık.

Spoiler: Salvatore Bocchetti | Spartak Moskova - Newcastle United (19M €) 

Tiote'yi sattıktan sonra mutlaka bir orta saha takviyesi yapmamız gerekiyordu ve bu bağlamda rotamızı Fransa'ya çevirdik. Lens'in başarılı orta saha oyuncusu Whylan Cyprien'i listemizi üst sıralarına yazmıştık.
    Henüz 21 yaşında olmasına rağmen, oldukça tecrübeli bir orta saha oyuncusuydu. 3 senedir ligde aralıksız Lens formasını terletmesi; istikrarının ve başarısının kanıtıydı adeta ve bizim için aranan kandı. Cyprien'in transferinide uzatmadan bitirdik ve bonservisini 6.75 milyona aldık...

Spoiler: Whylan Cyprien | Lens > Newcastle United(6.75M €) 

Ben Davies... Swansea alt yapısından çıkan ve 3 yıl önce 17 milyona Manu'ya transfer olan Galli sol bek.. Sol savunmada Haidara ve Digne gibi çok yetenekli iki bekimiz olmasına rağmen neden aldın diyebilirsiniz.. Pozisyonunun ve geçmişinin aksine yeteneklerne güvenerek sağ bek mevkinde görevlendirmek için kadromuza kattık Davies'i. Orjini sol bek olan Ben'den ters ayaklı, içe katedebilen ve ters şutlarıyla rakibi korkutan bir bek yaratmayı planlıyorum.. Ben Davies bize 4 milyon euro'ya mal oldu..

Spoiler: Ben Davies | Manchester United > Newcastle United (4M €) 

Sıra geldi 10 numara mevkine.. 10 numara pozisyonuna 10 numara bir eleman getirdik takıma.. Gencecik, yetenekli ve bir o kadarda tecrübeli.. Youri Tielemans.. Belçikalı 10 numara yeni Hazard olmaya aday bir yetenek, geçen yılın başında 5 milyon euro'ya Anderlecht'ten Hoffenheim'a transfer olmuş ve bundesliga'da 30 maçta forma giyip 8 gol 10 asistle oynamış bir oyuncu Tielemans.. Bu genç yeteneği Siem de Jong'dan boşalan 10 numara pozisyonunu doldurmak için takıma kazandırdık, Markus Henriksen ile birlikte tatlı bir rekabete gireceklerinden şüphemiz yok..Tielemans 14.5 milyon karşılığında takımımıza katıldı...

Spoiler: Youri Tielemans | Hoffenheim > Newcastle United (14.5M €) 

Tam transfer dönemini kapatacaktık ki; transfer listelerini incelerken son anda gözüme çarpan isim Atletico Madrid'in başarılı teknik direktörü meslektaşım Diego Simeone'nin oğlu Giovanni Simeone oldu... Genç Arjantinli 3 yıl önce 6 milyona City tarafından River Plate'den alınmış fakat 3 yıldır sürekli başka takımlarda kiralık olarak forma giymekteydi.. Aslına bakarsanız çok iyi bir performansta sergilemiş değildi geçen yıllarda fakat; forvette alternatif yaratması açısından Giovanni'yi kiralık olarak kadromuza kattık...

Spoiler: Giovanni Simeone | Manchester City > Newcastle United 

Ve böylelikle transferlerimizide tamamlamış bulunmaktayız.. şu ana kadar transfere toplamda 80 milyon civarında bir para harcamış durumdayız, ama transflerin geneline bakarsak eğer Bocchetti dışındaki oyuncuların yaş ortalaması 22, kaldi ki Bocchetti'de stoper oynayacağı için tecrübeli olmasında yarar var..
    profil itibariyle önümüzdeki 3 4 yıl gözümüz arkada kalmaz..
    Özeleştiri yapmam gerekirse; ilk defa transfere bu kadar para harcadım.. gereksiz oyuncu katmadık kadromuza, hepsi gelecek vadeden ve şuanda da bize katkı yapacak isimler nitekim ligde ve avrupada mutlak başarıda istiyorsak bu tarz oyuncular almalıydık..
    umarım yeni gelenler eskilerle birlikte çabuk kaynaşırlar ve bu sayede uyum sürecini olabildiğince azaltırız...
    Bu arada bonuslarımıza unutmadan geçmiyelim; Bu kadar yıldız aldıktan sonra genç veletleri almamak olmazdı, takımımıza regen takviyelerimizde yaptık işte profilleri..

Spoiler: Calvin Clein 

Spoiler: Fabian Dallas 

Spoiler: İbrahim Salim Abdul-Hussein 

Bu yıl ki hazırlık kampının ilk etabını İskoçya'da yapmaya karar verdik, çok fazla uzağa gitmeden; Newcastle'ın karmaşasından, keşmekeşinden uzakta kafa dinlemek ve takımın olabildiğince çabuk bir şekilde yaklaşan yeni sezona hazırlamak için İskoçya en ideal yerdi.
    Kamp yaptığımız otel Glasgow yakınlarında yeni yapılmış bir tesisti. İskoçya kampımız boyunca Hibernian, Dundee United ve Falkirk'ile hazırlık maçları yaptık. Bol gollü geçen maçlar sonucunda takımın uyum sorununu aştığını gözlemledik...

Buralara kadar gelmişken eski bir dostu görmeden gitmek olmazdı.. kamptaki son sabah antrenmanımızdan sonra çocuklara akşam antrenmanına kadar izin verdim, bende bu aradavGlasgow yollarına koyuldum..

İbrox stadyumuna, yani Glasgow Rangers'ın stadı ve kulüp binası olan tesislere geldim, ne mi arıyorum burada? e dedim ya eski bir dostu ziyarete geldim diye.. Şuan Rangers'ın başında olan dostum Rodi'nin ziyaretine geldim; o da takımın aldığı ceza yüzünden alt liglerden tekrar premier lige taşımakla uğraşyor Rangers'ı.. işi başından aşkın yani. Neyse oturduk sohbet muhabbet derken, konu döndü dolaştı '' Negredo '' mevzusuna geldi. 3 4 ay önce benden Negredo'yu istemiş bende buna karşılık Cisse'yi önermiştim kendisine, Negredo'yu yollamadım diye biraz küskündü bana Rodi.. amaaan dedim almışsın Finne'yi bakıyosun keyfine daha Odin'den belanımı istiyosun diye takıldım biraz.. saate geçiyordu Rodi'den müsade istiyerek kampa doğru yola çıktım...

Resmi sponsorumuz Turksportal öncülüğünde St. James Park'ta özel bir turnuva düzenledik.. Juventus, Real Madrid, River Plate gibi devlerin katılacağı bu turnuvada Turksportal Cup'ı almak sezona kupayla başlamak için mücadele edeceğiz.. !

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Vay abi transferleri çok beğendim özellikle Bocchetti ben denemiştim süper adam İskoçyaya bende final için geleceğim

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

transferler güzel
    Hazırlık kampını iyi geçirip şampiyonluk yarışına girelim
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler Harika.Hayırlı olsun

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar...

Transferler hazırlık döneminde cuk oturdu takıma bakalım duruma göre 1 2 takviye daha yapacağız sanırım.

Turksportal Cup turnuvası kapsamında Real Madrid, Juventus ve River Plate gibi devlerle üç hazırlık maçı yaptık St. James Park'ta. Öncelikle kendi evimizde düzenlenen turnuvanın kazananı biz olduk, oyuncularım mükemmelere yakın bir performans oraya koydu. Gabigol, Castillo ve Tielemans; Olimpiyat Oyunları nedeniyle ülkelerinin u23 milli takımlarındaydılar bu sebeple onlardan yararlanamadık. Ama forvette City'den kiraladığımız Simeone şov yaptı hazırlık döneminde. Turnuvanın yıldızı hiç kuşkusuz golleriyle Simeone ve asistleriyle Rotariu oldu...

Spoiler: Turksportal Cup sonuçları 

Görüldüğü üzere River'ı ve Juve'yi sağlam oyunlarla mağlup ettik ve turnuvayı kazandık.
    Hazırlık çalışmalarımız burada sona erdi artık ligin başlamasına bir kaç gün kaldı.. Yeni sezon öncesi bizden beklenti çok büyük, bizimde oyunculardan beklentilerimiz oldukça fazla.. Sağlam takımlarla maçlar yaptık ve aldığımız sonuçlar sezon öncesi yüzümüzü güldürdü..

Ve son olarak takımımıza Dortmund'tan Mathias Ginter'i kazandırdık.. Ginter benim sevdiğim tarzda bir oyuncu orjini stoper olmasına rağmen; dm dmc ve mc poziyonlarında çok rahat oynayabiliyor, rotasyonda elimizi oldukça kuvvetlendirecek bir oyuncu Mathias.. bonservisinide 4.2 milyon karşılığında aldık...
    Spoiler: Mathias Ginter | Borussia Dortmund > Newcastle United (4.2M €) 

Antrenör kadromuzuda bu yıl yeni isimlerle baştan düzenledik.. Kulübün eski personellerinin sözleşmelerini feshettikten sonra; bizi zafere taşıyacak olan gizli kahramanları takıma kazandırdık. Hepsi birbirinden değerli isimler.. Futbolculuk dönemlerinde kaldırılmamış kupa bırakmayan bu efsane isimler antrenörlük hayatlarındada gençlerimize birer efsane olmanın ne demek olduğunu anlatacaklar...
    Spoiler: İşte Antrenör Kadromuz 

VE YENİ SEZON BAŞLIYOR !

Transferler gerçekten harika. Sen anlıyorsun bu işlerden.

Bu arada Calvin Kleini görünce dedim reklam mı bu

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Helal olsun abi müthiş bir hazırlık dönemi geçirmişiz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transferler süper. Zaten satılan oyunculardan elde edilen gelir harikaydı. Bu parayı da iyi kullanmışsın. En iyi transferin şüphesiz Barbosa. İnter kariyerimde de Porto almıştı ve ŞL'de bizi perişan etmişti Brezilyalı. İnşallah sende de iyi performansını sürdürür

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler çok iyi zaten ziyarete geldiğinde de konuşmuştuk uzun uzun

Antrenör kadrosunu ise koy bizim İskoçya ligini ilk 3 ü zorlar o derece sağlam bir kadro olmuş Birçok yıldız isim var , ancak içlerinde Pires'i görünce ayrı bir duygulandım.

Üstteki mesajı yeni gördüm. O ilk 11in ölüsü bile ŞL alır. Totti Reyiz. Çok sağlam bir kadro.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Salvatore Bocchetti sana güzel kakalamışlar bu saatten sonra fark etmez

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Yeni sezon=Şampiyonluk
    ADANA DEMİRSPOR

Spoiler: Alıntılar 

1.HAFTA

Spoiler: Maç Detayları 

2.HAFTA

3.HAFTA

4.HAFTA

5.HAFTA

6.HAFTA

Spoiler: Puan Durumu 

6.hafta itibariyle 18 puanla zirvedeyiz.. 6 haftada rakip filelerie 19 gol gönderirken 4 kezde topu ağlarımızda gördük.. Genel bir değerlendirme yapacak olursam; takım henüz rayına oturmadı, farklı skorlarlada kazansak maç içinde zaman zaman kötü oynadığımız dönemler oluyor ama oyuncularımızın yetenekleri sayesinde maçları kazanıyoruz, takım oyunu biraz daha oturduğu zaman Aralık ayına doğru işte o zaman bileği bükülmeyen bir Newcastle izlettirebileceğiz size...

Şampiyonlar liginde sert kayalara çarpacak gibiyiz... yıllar sonra şampiyonlar ligine, pardon avrupa sahnesine yıllar sonra çıktığı için takım kuralara
    4. torbadan girdi ve Juve, Bayern, Marsilya gibi güçlü rakiplerle aynı gruba düştük.
    Marsilya maçlarının lehimize olacağını düşünüyorum, öte yandan Juve'ye karabükten bu yana hiç yenilmedik umarım bu seri devam eder.. Bayern'le ilk defa karşılaşacağız , gruptaki en büyük favori.. ama almanlarıda St. James Park'tan puansız göndereceğiz...

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Rakiplere acı biraz yav Man.City bu adam nerden geldi diye isyan ediyor Maçlar çok iyi gidiyor Bu arada benimkiler ne durumda

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri