Haydaaaaa sen ne yaptın mete kendindemisin ? skorlar LENS mi dostumbi takım ancak bu kadar sonradan açılabilir, takviyelerle takım uçmuş. adamsın hoca
Haydaaaaa sen ne yaptın mete kendindemisin ? skorlar LENS mi dostumbi takım ancak bu kadar sonradan açılabilir, takviyelerle takım uçmuş. adamsın hoca
Transferlerde %200 verim aldım desem abartmam galiba
Eyvallah patron
Simeone reyis sagolsun ikinci maç abilerimizden kimse oynamadı bizde acımadık yetime
Patron Karabükspor'da ki üstadım sagolsun feyz aldık birazTanıştırıyım bir gün seni Newcastle için yardımcı olur , tam olarak ne eksikse onu aldık diyebiliriz ilk sene için avrupaya gitmek yeterli başarıcak gibiyiz.
Süprizlerle Başlayalım
İspanya Kral Kupası Yarı Final
-----------------------------------------------------------
ROAD TO FINAL !
-----------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
----------------------------------------------------
İspanya La Liga 29.hafta
İspanya La Liga 30.hafta
İspanya La Liga 31.hafta
An itibari ile gol krallığı bu şekilde gol kralı çıkarmak gibi bir amacımız olmasada sevgili Nino bitime 7 maç kala sevgili dostumun tahminini boşa çıkarmadı simdiden ligde 15 gole ulaştı , Ronaldo yine bildiğiniz gibi
Ligin bitmesine 7 maç var ilk sene için bu durum benim için şampiyonluk kadar önemli lige nasıl başladıgımızı hatırlayan arkadaslarda olayların farkında cok şey değişti son 7 haftada bu kadar emek boşa gitmezse önümüzdeki sezon avrupa sahnesindeyiz
Ufak bir dipnot ; 2 gün yoktum kariyeri forum'un en ucra köşelerinden topladım
You'll Never BeatThe Irish !