Orada duran rakiplere bak bize çıka çıka son şampiyon çıkıyor kuyumuzu kazıyorlar ama bu kupayı almalıyız.![]()
Vay be Milan son şampiyonmuymuş ben kaçırmışım. Benim kariyerde esamesi okunmuyorda![]()
orda intikam ateşiyle yanan bir dortmund var ege unutma![]()
Neyse sağlık olsun seneye bir daha inş.
Aynı maaş sorunu bende de var.
Bir sezonu daha bitirdikBu arada Avrupa katsayısında şansımıza kurtulduk artık diğer takımlardan birinin Al gruplarına katılması lazım artık sadece biz yetmiyoruz katılacak 5 takımında prof.olması beni ümitlendiriyor
Eh artık milli takımlada bir şeyler yapsan diyorum.
Dakika 51 kendi kalemize attık![]()
Forza Milan uleyynn![]()
Hollanda maçında o otobüs nerdeydi ege ? gerçi o maç seni değil otobüs, boing bile kurtaramazmış baksana![]()
İyisin iyi, uzun zamandır takip edemedim Ege kusura bakma![]()
Diğer temsilcilerimiz Avrupada iş yapmadı Murata 2.ön eleme turundan 3.tura çıktı o kadarLa Fiorita ve Pennerosa ikili Avrupa Liginde play-offlarda biri gruplara kalsa çok güzel olur Şl'de bu sene bir yarı final görürüz gibi
Dünya Kupası 2030 Grubumuz
Şimdi biz Bosnayla berabere kalıp Olimpicoda Andorra ve Kıbrısı yenersek ediyoruz 14 puan 3.lüğe yeter mi bilmiyorum ama tarih yazarız o kesinDünya kupası için bir 10 sene daha bekleyelim biz
Ama bu olmasa bile 2032'de kesin olacağız
Bu arada katsayıda çok geri düştük toparlarız biz inşallah yoksa gruplardan başlayamayacağız
![]()
Chelseadan intikam alacağımLider çıkmalıyız gruptan yoksa hep son şampiyonları çekiyoruz
Ezeli rakibimiz Andorra`yi yenmisiz.![]()
Milli takım
![]()
Hem Şl de hemde dünya kupası elemelerinden iyi puan almanı bekliyorum.
Artık devşirmelerin olaya el atsa iyi olacak.
dıdısının dıdısı halamın sakalı olsa amcam olurdu mevzusu var milli takımdaben libertaslıyım arkadaş o gruptan 1. çıkaramazsan bizi buraya gelme ege
Ege bak Leo da sana özenmiş devşirmiş![]()
Ege artık milli başarı gelsin daa bayram yapalım![]()
Milli Takıma özel bir güncelleme olsun istedimZordu zaten olmadı ilerde 4.torbadan katılıp daha iyi sonuçlar elde ederiz
Euro 2032'ye artık katılmalıyız Lig maçlarını asistana vereceğim artık hızlı geçeceğiz mutlaka Euro 2032'ye katılmamız lazım
Gruplarda planı İsveç bozduAndorrayı yenip grubu 9 puan ile bitirmek istiyoruz
Bu arada Libertastada hedefim yarı final Cl'de![]()
9 puanda yetmez Ege daha yükseklerini isteriz.
Libertas'la al herşeyi milli takımı salla bırak Ege milli takımı !!
Kıbrısında altındayız rezilliğe bak tek teseli andorra son sırada![]()