Sayfa 466 / 480 İlkİlk ... 366416456464465466467468476 ... SonSon
13,951 ile 13,980 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Veli ve Atiba orta sahasıyla 10 numara iş yapmaz. Hele Ruiz gibi geri top almaya gelmeyen bir 10 numara hiç olmaz. Ruiz daha çok 2. Forvet gibi oynayan bir oyuncu. Beşiktaş'a yarayacak oyuncu geriye gelip top alması lazım. Çünkü Veli ve Atiba ileriye top aktarmada başarısız. Ya 4-3-3 sistemine geçip bir ayağı iyi orta saha alınacak(ki bu daha kolay ve ucuza bulunur) ya da geriye gelip top alan bir 10 numara alınacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Veli ve Atiba orta sahasıyla 10 numara iş yapmaz. Hele Ruiz gibi geri top almaya gelmeyen bir 10 numara hiç olmaz. Ruiz daha çok 2. Forvet gibi oynayan bir oyuncu. Beşiktaş'a yarayacak oyuncu geriye gelip top alması lazım. Çünkü Veli ve Atiba ileriye top aktarmada başarısız. Ya 4-3-3 sistemine geçip bir ayağı iyi orta saha alınacak(ki bu daha kolay ve ucuza bulunur) ya da geriye gelip top alan bir 10 numara alınacak.
    Oğuzhan'dan neden bu kadar umudu kestiniz? Tam da dediğiniz oyuncu Oğuzhan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan yetenek olarak kesinlikle ihtiyacımız olan adam ama süreklilik olarak pek değil. Fizik olarak da 2 senedir bir arpa boyu yol katedemedi. Onu çözmüş bir Oğuzhan olsa transfere gerek dahi kalmayabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oğuzhan keşke 1-2 sene daha Arsenal'de idman yapsaydı diye düşünüyorum hep

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sefer bizim o paraya almamız zor olabilirdi

Hatta parayı geçtim almamız direk zor olabilirdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Oğuzhan'dan neden bu kadar umudu kestiniz? Tam da dediğiniz oyuncu Oğuzhan
    Teknik olarak yeterli ama hem fiziksel hem de zihinsel özellikler bakımından çok yetersiz. Güçlü değil , dayanıklı değil, agresif değil, cesur değil. Ve 2 senedir kendini hiç geliştiremedi. Hem de yeterince süre almasına rağmen. İş ahlakı yönünden de yetersiz olabilir. O kadarını bilemiyorum. Açıkçası bu saydığım özellikleri geliştirmesi konusunda da pek ümitli değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teknik olarak yeterli ama hem fiziksel hem de zihinsel özellikler bakımından çok yetersiz. Güçlü değil , dayanıklı değil, agresif değil, cesur değil. Ve 2 senedir kendini hiç geliştiremedi. Hem de yeterince süre almasına rağmen. İş ahlakı yönünden de yetersiz olabilir. O kadarını bilemiyorum. Açıkçası bu saydığım özellikleri geliştirmesi konusunda da pek ümitli değilim.
    Açıkçası Fernandes gitti gideli ben daha ümitliyim. Fernandes kalaydı eğer ümidi keserdim ben de.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Açıkçası Fernandes gitti gideli ben daha ümitliyim. Fernandes kalaydı eğer ümidi keserdim ben de.
    8-9 kızla eğleniyolardı ikisi Valla kendisi bilir. Önünde bir Sergen örneği var. Ya onun gibi ben yetenikliyim çalışmasam da hallederim derse Türkiye'den dışarı çıkamaz ve asla iyi bir oyuncu olamaz ve son senelerini 3. Ligde geçirir. Ama çalışırsa geleceği çok parlak.

Bir de onun hakkında şöyle bir düşüncem var. Eğer bu oyuncunun çalışma ahlakı yüksek olsa, profesyonel birisi olsa Arsenal böyle yetenekli bir oyuncuyu bırakmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal'in bırakması gözüyle bakmak yanlış olur. Gençlere önem veren bir adam diyoruz Wenger için ama Carlos Vela gibi bir adamı harcamış biri kendisi. Kiralık göndere göndere bir hal oldu. Şimdi istese alamaz Sociedad'dan. Chamberlain ve Sanogo transferleri ses getirir dedik Chamberlain bizim maçın listesinde yokmuş bile. Sanogo'nun da geçen sene esamesi bile okunmadı. O yüzden Arsenal bırakmazdı gözüyle bakmıyorum ben olaya.

Çok Doğru Bir Tespit Yapmışsın Anıl Bende Bunları Söylemek İçin Girmiştim Konuya

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen yorulma dedecim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Carlos Vela bir istisna olabilir ama bu Arsenal'in çok başarılı bir altyapısı olduğunu ve çok iyi gençler yetiştirdiği gerçeğini değiştirmez. Bu saydığın son iki oyuncunun profesyonelliklerine ve iş ahlaklarına bakmak lazım. Sorun bu oyuncularda olabilir. Arsenal'de oynayan oyuncuların %32'si bu kulüpte yetişen oyuncular. Wenger gençlere önem veriyor kesinlikle. Ama şöyle de bir durum var belki de Oğuzhan'da bir istisna olur Ama sanmıyorum pek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sergen ve oğuzhanı aynı yazı içerisinde gördüm az önce. Şu haliyle Sergen'in tırnağı bile olamaz.
    Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
    Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by egmnblgn View Post
    Sergen ve oğuzhanı aynı yazı içerisinde gördüm az önce. Şu haliyle Sergen'in tırnağı bile olamaz.
    Orada kıyasladığım sadece kişilerin profesyonellikleri ve iş ahlakları üzerindeydi
    Teknik bakımdan kıyaslamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Şimdi pazarlama konusunda uzman demeyelim. O işin başında Porto geliyor. Southampton özellikle geçen sezon iyi prim yaptı. Adamlar değerlerini sağlam katladılar, S'oton'da biraz tok satıcı konumunda tuttu kendini sağlam da pazarlık yaptılar. Hee Clyne'a 15-20 fiyat çekerler şu aşamada minimum o ayrı.
    porto dan iyi demedim ki ben ama pazarlama konusunda en iyi takımlardan altyapısı sağlam bi kere bu senenin öncesinde walcott bale chamberlain falan var yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orada kıyasladığım sadece kişilerin profesyonellikleri ve iş ahlakları üzerindeydi
    Teknik bakımdan kıyaslamadım.
    Dostum sana laf carpirtmadim kesinlikle yanlış anlama
    Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
    Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Arsenal'in bırakması gözüyle bakmak yanlış olur. Gençlere önem veren bir adam diyoruz Wenger için ama Carlos Vela gibi bir adamı harcamış biri kendisi. Kiralık göndere göndere bir hal oldu. Şimdi istese alamaz Sociedad'dan. Chamberlain ve Sanogo transferleri ses getirir dedik Chamberlain bizim maçın listesinde yokmuş bile. Sanogo'nun da geçen sene esamesi bile okunmadı. O yüzden Arsenal bırakmazdı gözüyle bakmıyorum ben olaya.
    Hocam güzel yazmışsın da yanlış bilgi çok. Carlos Vela'yı çok fazla kiraladılar ve sonunda kendisini Sociedad'da buldu. Çok da iyi oynuyor ama istese alamaz dediğin adamı, 20 milyonluk Vela'yı 3 milyon euroya kolayca alabilir. Sözleşmesinde geri alma maddesi var. Bonservisiyle verdiği adamların çoğuna böyle yapıyor. Ama Oğuzhan'da bunu uygulayamamış.

Sanogo konusunda haklı olabilirsin ama premier lig seviyesinde değil bence. Chamberlain ise sende farketmişsindir dünkü maçta oynadı. 18'lik sağ bek Chambers'ı şampiyonlar ligi maçında stoper olarak oynatması bile gençlere verdiği önemi gösteriyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Juan Quintero ismi konuşuluyor. 1 milyondan az bir miktara kiralayabilirsek ben razıyım. Turu geçemezsek elde nakit para yok. Gelecek sezon Ruiz'i veya başka bir ismi daha rahat alabiliriz. Yanılmıyorsam sözleşmesi bitiyor.

İsmail sağda iyi oynadı ama sağlı sollu sol bek oynatacaksak Ümit Karaal'ı da oyuna dahil etmeli ya da bir tane bek almalıyız alternatif veya as.

Beşiktaş'ın oynadığı oyun umut veriyor, sadece kadro derinliği lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quintero'yı kiralamak büyük başarı olur bana kalırsa ve eğer kiralanacaksa satın alma opsiyonu koydurmak gerek.

Bu meblağ yüksek olur belki ama koydurmak mantıklı olacaktır. Porto'nun kiralayacağını ben pek sanmıyorum ama göreceğiz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O adamı öyle kolay kolay satın alma opsiyonuyla vereceklerini sanmam. Çok tuzlu olacaktır olsa bile. 21 yaşında geleceği olan, Porto'nun iyi para kazanabileceği bir oyuncu. 1 yıl kiralansa bile iyi olur en azından bu sezon kurtarılmış olur. Hemde çok katkısı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hocam güzel yazmışsın da yanlış bilgi çok. Carlos Vela'yı çok fazla kiraladılar ve sonunda kendisini Sociedad'da buldu. Çok da iyi oynuyor ama istese alamaz dediğin adamı, 20 milyonluk Vela'yı 3 milyon euroya kolayca alabilir. Sözleşmesinde geri alma maddesi var. Bonservisiyle verdiği adamların çoğuna böyle yapıyor. Ama Oğuzhan'da bunu uygulayamamış.

Sanogo konusunda haklı olabilirsin ama premier lig seviyesinde değil bence. Chamberlain ise sende farketmişsindir dünkü maçta oynadı. 18'lik sağ bek Chambers'ı şampiyonlar ligi maçında stoper olarak oynatması bile gençlere verdiği önemi gösteriyor.
    Wenger'in kurnazlığı değil Sociedad'ın beceriksizliğidir o zaman o sözleşme

Chamberlain'i bir haber sitesinde ismi verilmeyen oyuncular arasında gördüm diye hatırlıyordum , yanılmışım.

He bir de Chambers dışında stoper yoktu takımda , yani biraz da zorunluluk durumu var ortada. Tamamiyle öyle güvenden falan değil

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Onay'dan Beşiktaş Yönetimine öneri

Beşiktaşlılığı ile bilinen Ntvspor'un sevilen programcısı Güntekin Onay, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Onay yaptığı açıklamada;

- FUTBOLDA 10 NUMARA DİYE BİR ŞEY YOK -

“ Futbolda 10 numara diye bir şey yok. Ben buna inanmıyorum. 10 numara olayı 70-80’lerde kaldı.Artık modern futbolda 10 numara kavramı kalktı. Kaka, Robinho, Ronaldinho gibi 10 numaralar Avrupa’da barınamadı ve Brezilya’ya gittiler. Futbolcu çok yönlü olacak. Bunun yanında skora değiştirecek yetenekleri olanlarda Süper Yıldız oluyor. Beşiktaş’ın 10 numaradan ziyade, pas kalitesi yüksek, deneyimli, tecrübeli, oyun kuruculuk vasıfları olan, oyunun iki yönünde oynayan, mücadeleci, zeki ve mümkünse duran top kullanan oyuncuya ihtiyacı var. Bu transfer gerçekleşirse harika olur. “ dedi.

- DOUGLAS COSTA'YI ALSINLAR -

“Beşiktaş’a şöyle bir önerim var. Basında geçen rakamlar eğer verilecekse gitsinler Shakhtar Donetsk’de forma giyen Douglas Costa’yı transfer etsinler. Öyle bir oyuncu alıncaksa alsınlar. Direk seni kaleye götürebilecek oyuncu.” İfadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig başlıyor, ECC maçlarını oynuyoruz ve bu maç Arsenal ile ama hala ne sağ bek ne de ortasaha transferi var. Belhanda'ya 8 milyon verebilen bu yönetim nasıl bu fiyata transfer yapamıyor?

Ha bu arada sağ bek transferini, ortasaha transferine tercih ederim. Yeterki adam akıllı bir bekimiz olsun artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Lig başlıyor, ECC maçlarını oynuyoruz ve bu maç Arsenal ile ama hala ne sağ bek ne de ortasaha transferi var. Belhanda'ya 8 milyon verebilen bu yönetim nasıl bu fiyata transfer yapamıyor?

Ha bu arada sağ bek transferini, ortasaha transferine tercih ederim. Yeterki adam akıllı bir bekimiz olsun artık.
    İsmail beni maçtaki performansıyla büyüledi, vallaha. Hâlâ oradayım. Çok iyi oynadığı için transfer falan istemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post

Yanıtı basit aslında, bildikleri baska oyuncu yok. Vizyonları dar. Fenerbahceden örnek vereyim. Aziz Yıldırım her roportajında kasıla kasıla marifetmiş gibi "bu sene başka oyuncu almayacağız " deyip duruyor. Oysa o kadar utanılması gereken bi açıklama ki. Adama sorarlar senin transfer komiten, scoutların bütün sene ne yaptı, hiç mi cazip bir oyuncu çıkmadı, yabancı sınırlaması falan hikaye. En kotu ihtimal genç oyuncuyu alıp kiraya verirsin. Bunların önüne menajer getirecek oyuncuyu anca öyle transfer yaparlar. Bir takıma takviye yapılmaması acizlikten başka bi şekilde açıklanamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yanıtı basit aslında, bildikleri baska oyuncu yok. Vizyonları dar. Fenerbahceden örnek vereyim. Aziz Yıldırım her roportajında kasıla kasıla marifetmiş gibi "bu sene başka oyuncu almayacağız " deyip duruyor. Oysa o kadar utanılması gereken bi açıklama ki. Adama sorarlar senin transfer komiten, scoutların bütün sene ne yaptı, hiç mi cazip bir oyuncu çıkmadı, yabancı sınırlaması falan hikaye. En kotu ihtimal genç oyuncuyu alıp kiraya verirsin. Bunların önüne menajer getirecek oyuncuyu anca öyle transfer yaparlar. Bir takıma takviye yapılmaması acizlikten başka bi şekilde açıklanamaz.
    Belhanda olmadı ama Ruiz kesindi falan... Aacaba diyorum biz mi çok gazına geliyoruz medyanın?

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    İsmail beni maçtaki performansıyla büyüledi, vallaha. Hâlâ oradayım. Çok iyi oynadığı için transfer falan istemiyorum.
    Yok, acaip sırıttı İsmail. Dediğin gibi güzel oynadı evet ama idare etti. Adam "hazır ters ayaktayım bulduğumu vurayım bari" kafasındaydı. Çıkış var zaten İsmail'de. Umarım motta değil de o oynar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Onay'dan Beşiktaş Yönetimine öneri

Beşiktaşlılığı ile bilinen Ntvspor'un sevilen programcısı Güntekin Onay, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Onay yaptığı açıklamada;

- FUTBOLDA 10 NUMARA DİYE BİR ŞEY YOK -

“ Futbolda 10 numara diye bir şey yok. Ben buna inanmıyorum. 10 numara olayı 70-80’lerde kaldı.Artık modern futbolda 10 numara kavramı kalktı. Kaka, Robinho, Ronaldinho gibi 10 numaralar Avrupa’da barınamadı ve Brezilya’ya gittiler. Futbolcu çok yönlü olacak. Bunun yanında skora değiştirecek yetenekleri olanlarda Süper Yıldız oluyor. Beşiktaş’ın 10 numaradan ziyade, pas kalitesi yüksek, deneyimli, tecrübeli, oyun kuruculuk vasıfları olan, oyunun iki yönünde oynayan, mücadeleci, zeki ve mümkünse duran top kullanan oyuncuya ihtiyacı var. Bu transfer gerçekleşirse harika olur. “ dedi.

- DOUGLAS COSTA'YI ALSINLAR -

“Beşiktaş’a şöyle bir önerim var. Basında geçen rakamlar eğer verilecekse gitsinler Shakhtar Donetsk’de forma giyen Douglas Costa’yı transfer etsinler. Öyle bir oyuncu alıncaksa alsınlar. Direk seni kaleye götürebilecek oyuncu.” İfadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
    Kaka ronaldinho robinho avrupada barınamadı demek çok saçma olmuş. Üçü de avrupaya öyle yada böyle damga vurmu adamlardır. Robinho dediğin adam ne olursa olsun 10 senedir avrupada top class oynuyor. Kaka zaten madridte kimyası uyuşmadı ama milanı tek başına taşıyordu. Ronaldinho için yorum bile yapmıyorum hala barça taraftarları arasında messiden daha iyiydi diyenler var r10 için.

kaldı ki robinho bir 10 numara değildi ikinci forvetti. g. onay'ın futbol bilgisinden böyle cahilce bir açıklama beklemezdim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@Ahmet Göktaş;

Ben de Güntekin Onay'ı bildiğimden beri hiç böylesi saçmaladığını görmemiştim. Ayrıca, Douglas Costa dediği adamı almak o kadar kolay değil. Bizim bütçeyi aşar bence. Alabiliyorsan Belhanda'yı al, yoksa Ruiz'i getir. Maceraya gerek yok artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ruiz konusunda hâlâ kuşkularım var. José Sosa haberleri üç-dört gündür çıkıyor. Sosa, Ruiz'e göre belki yetenek olarak çok farklı hatta biraz daha düz veya bir sınıf aşağı gibi görünüyor olsa da bize daha uygun bir transfer olur. Hem maaş, hem oyun tarzı olarak ihtiyacı giderebilir. Ruiz'e nazaran daha çabuk ve daha çok pas işini yapabilen bir oyuncu. Oğuzhan'ın bir üst modeli. Kalite olarak birbirlerine çok benziyorlar. Sanıldığının aksine Sosa, alamadığı sürelerin ceremesini çekmiş bir oyuncudur. Bayern Münich'te yıllarca yedek kaldı. Napoli ve Atletico'da biraz kendini gösterme fırsatı buldu. O nedenle onun hakkında bilgi sahibi olabildim. 1985 doğumlu, bildiğim kadarıyla. (Ruiz'le yaşıt.) Sosa ve Linnes'le transfer bitmeli, eğer transfer olacaksa. Ruiz şuan medyanın gazıyla Beşiktaş'a epey masraflı olacak gibi görünüyor.

Fenerbahce'de skora direkt katkı verip sezon içinde 10 golü aşma potansiyeli olan oyuncular;
    sow emenike kuyt webo diego
    Galatasaray'da;
    burak umut sneijder
    Beşiktaş'ta;
    olcay pektemek demba (ve beeelki töre)

işte sıkıntı burada beyler. sırf bu yüzden bile fenerbahçe ligin en büyük favorisi.

bunun dışında farklı sıkıntılar da yok değil. ama ortasahada hamallık olsun bekler olsun bir türlü kadro içinden çözebiliyorsun, fakat bitiriciliği asla çözemiyorsun.

Mesaj Yetkileri