Sivas zor deplasmandır çok iyi bir sonuçla ayrılmışsın bunun dışında da çok iyi başlamıız Süper Kupa için de tebrikler.![]()
3. Hafta
Fenerbahçe - GALATASARAY
Bir O Kalede Bir Bu Kalede Geçti Maç Ancak Bu Zor Deplasmandan 1 Puan Çıkartmayı Başardık...
Volkan Demirel`in de hep Galatasaray maclarinda super oynayacagi tutuyor.![]()
4. Hafta
GALATASARAY - Gaziantepspor
Topu Adeta Canavar Gibi Yuttuk Antebi Oynatmadık. Sonuçta Net Bir Skorla Kazanmayı Bildik...
5. Hafta
Trabzonspor - GALATASARAY
Rotasyona Gittiğimiz Maçta 2. Yarı Lucas Ontivero Şov Vardı. Yaptığı 3 Asistle Maça Damgasını Vurdu Ancak 1 Golde Sallamış Olsa Maçın Adamı Olacaktı Ama Maçın Adamı 2 Gol Atan Hakan Balta Seçildi
6.Hafta
GALATASARAY - Beşiktaş
Bir Başka Derbide Yine Topun Kontrolü Bizdeydi Ancak Pozisyon Olarak Sıkıntı Çekiyorduk. İmdadımıza Didier Drogba Yetişti. 90+1 de Maçı Aldı...
Maçlar güzel![]()
Şampiyonlar Liginde Cehenneme Düşmüş Gibi Görünüyoruz Ama Hiç De Belli Olmaz...
1.Hafta...
GALATASARAY - RB Salzburg
Etkili Oyunumuzu Sahaya Yansıttık Net Bir Skorla Şampiyonlar Ligine Başladık...
2. Hafta
PSG - GALATASARAY
ABİİİ 30 SN DAHA TUTSAYDIK TOPU MAÇ BİZİM Dİ....
3. Hafta
GALATASARAY - Manchester United
Hiç Bu Kadar Mutlu Olacağım Maç Düşünemiyordum Takımın En Golcü İsmi Wayne Rooney Ve Yanındaki Adamı Welbeck'i Sakat Olan Ama Genede Tam Kadro Çıkan Manchester United'ı EZE EZE Yendik Ve İlk 3 Maçlar Sonunda Lideriz..
Last edited by urwrdskkn : 28.Ağustos.2014 at 23:35
7. Hafta
Gençlerbirliği - GALATASARAY
Lig Sonuncusu Karşısında Ecel Terleri Döktük Ama 3 Puan Almayı Başardık... Ancak Golü Atan Drogbayı Uzun Bir Süreliğine Kaybettik.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ligde ve Şl'de güzel gidiyoruz. İçerde alınan Manu galibiyeti çok iyi olmuş. Psg'yi kendi evimizde en azından 1 puanla gönderirsek liderlik adına önemli bir adım atmış oluruz.
lige iyi bir başlangıç yapmışız tebrikler.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
antep, trabzon, beşiktaş, gençler maçlarnda rakibe pozisyon vermemişiz çok iyi. Avrupa maçlarındada gayet güzel skorlar
Uzunca Bir Aradan Sonra Merhaba Biraz Ayrı Kaldım Buralardan. Ancak Kariyer'e Kaptırdım Kendimi Almış Başımı Gitmiştim...
Geçen Sezonu ve Kovulana Kadar'ki Maçlarımı Göstereceğim....
Son Paylaşttığım Maçtan Sonraki 2013 - 2014 Senesi Maç Fikstürü....
Ligi Malesef ki 4. Bitirdim :S
Ve Kovulana Kadar'ki Maç Fikstürüm...
Kovulduktan Sonra Bordeaux'un Başına Geldik Ve Kendime Dedim'ki "Bir Gün Geri Döneceğim Daha Güçlü Şekilde"....
Ancak Tek Bir Sorun Vardı... TAKIMDA ORTA SAHA DİYE BİR ŞEY YOK....
Devre Arası Gelmeden Takımla Maçlara Çıkmama Kararı Aldım. Transfer Avcılığı Yaptık Bir Anlamda. Elimizde 9 Milyonluk Transfer Bütçesi Mevcuttu.
Devre Arasına Kadar Sağolsun Yardımcı Antrenör Bizi İdare Etti... Bende Transferlere Yoğunlaştım....
Yeni takımın hayırlı olsunda, hoca işin zor bu bordo zor adam olurPoudjeye iyi bak
@RagnarLothbrok Merak Etme Önlemimi Aldım...
İşin zor hoca..
Wits kimnasıl 4 atmış
![]()
Tekrar Merhaba Herkese...
Bordeaux Takımı İle Aslında Güzel Başladık Ama Başkanın Anlamsız Tavırları İle Fransa Kupası 11.tur Maçı Olan US Colomiers'e Kaybetmem Bardağı Taşıran Son Damla Oldu Ve Kulübe İstifa Dilekçesini Verdim.... Hedefim Artık Sezon Sonuna Kadar Takım Çalıştırmamaktı....
Ve Sene Sonunu Bekleyerek Ne Kadar Doğru Bir İş Yaptığımı Olimpique Marsilla Takımı İle Sözleşme İmzalayınca Anladım...
Fotoğrafı göremiyorum ama 7-8 şuta abone olmuşuz![]()
Şii hocam sakin amanın
Toplayalım takımı istifa ettirelim ^^
Bordeux şarabı iyi gider
![]()
Fotoğraf gözükmüyor ama Marsilya hayırlı olsun. Artık bir klüpte 3-4 sezon kalıp kendi iskelet kadromuzu oluşturalım