Elche'ye süper veda etmissin.Dünya Kupasında Hakan Ç. şov yapmış adetaEverton çok sevdiğim bir takımdır. Ama gerçekten baya yaşlanmışlar. Barkley yıldızı olur bu takımın
keşke Lukovic'in maddesini artırmasaydın buraya alırdın
Elche'ye süper veda etmissin.Dünya Kupasında Hakan Ç. şov yapmış adetaEverton çok sevdiğim bir takımdır. Ama gerçekten baya yaşlanmışlar. Barkley yıldızı olur bu takımın
keşke Lukovic'in maddesini artırmasaydın buraya alırdın
Valla ne yalan söyleyeyim bende renklere göre seçiyorum takımları.
Dzeko'nun yıllık maaşı sıkıntı olduğu için o iş olmaz. Dzeko'yu kullanmak için taktikte bir çok şeyi değiştirmek gerek o yüzden gerek yok ona.
Taktik upload olayını şimdi yapmak istemiyorum açıkcası. Kanat konusunda bu seride kanat oyuncularını daha ceza sahası yakını oynatırsanız gol, asist verimi daha fazla olur.
Kanat oyuncularını iyi seçmenizi öneriyorum.
Bıraktığımız takımı sömürmek bize yakışır mı?
Bırak kalsın orada hem ben satarlarsa kaç paraya satacaklarını merakla bekliyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Spoiler: Profil
Ciro İmmobile, Everton'a imzayı attı!
İlk transferimiz Ciro İmmobile oldu. Forvet hattı benim için çok çok çok önemli çünkü benim takımlarım hücum hattıyla, golcülükleriyle tanınır.
Buraya iyi birisini getirmemiz gerekiyordu ancak seçenek çok azdı. Gelmek isteyen oyuncuların hiç birisinde iş yok. İçlerinde en iyi İmmobile olduğu için kaçırmak istemedik.
16.5 MN € gibi bir rakam ödedik kendisine. Açıkcası hedefimiz büyük o yüzden sonuna kadar harcamamız gerek.
Andile Jali, Everton'a imzayı attı!
Hem defansif anlamda hem de ofansif anlamda bir taşıyıcı gerekliydi onu da Jali'yi alarak hallettik.
10 MN €'ya transfer ettik kendisini. Güzel bir transfer oldu diye düşünüyorum 3-4 sezon o bölgeyi idare edecek bir isim aldık.
Y.F Carrasco, Everton'a imzayı attı!
2 sezonluk kiralık olarak Elche'ye getirmiştim ancak Monaco'ya dönemedi çünkü sözleşmesi bitti.
Boşta bulunan yıldız oyuncuyu renklerimize bağladık. Bu yaşta bonservis bedeli ödemeden kendisini transfer etmek çok güzel oldu.
Elche de aldığım katkıyı hatırlayacaksınızdır. Everton da daha da iyilerini yapacak.
Jack Grealish, Everton'a imzayı attı!
Orta alanda her bölgede görev alabilecek bir oyuncu her zaman olmalı. Elche de bu isim Eysseric olmuştu burada da Grealish olacak.
Grealish'in iyi katkı yapacağını düşünüyorum. Rotasyon oyuncusundan daha fazlasını bekliyorum ondan zaten sağ kanatta as olacak.
10 MN € ödedik kendisine parasının hakkını sonuna kadar vereceğine inanıyorum.
Eugene Khacheridi, Everton'a imzayı attı!
Monaco'dan esintiler ile devam ediyoruz.
Monaco kendisi ile sözleşme uzatmayınca boşa düşmüştü ve bizde kendisini renklerimize bağladık.
Defans hattı için güzel işler yaptık. Oyunun en sağlam stoperi bana göre Khacheridi ben bunu Monaco'ya aldığımda da söylemiştim.
Böyle güzel transferi bedava yapmak bizim açımızdan iyi oldu.
Mike van der Hoorn, Everton'a imzayı attı!
25 yaşındaki Hollandalı oyuncuyu renklerimize bağladık.
Club Brugge'a bu transfer için 7.5 MN € ödedik. Savunmayı sağlama aldık diye düşünüyorum o sebeple sıkıntımız kalmadı.
Gayet güzel bir kadro oluşturduk. Khacheridi - Hoorn ikilisi iyi işler yapar.
Selvedin Suhonjic, Everton'a imzayı attı!
Her sezon klasikleşen regen bulma olayımızda bu sezon Selvedin Suhonjic'i tanıdık.
Bedava transfer ettiğimiz oyuncudan beklenti büyük. Onda bir Lukoviç ışığı seziyorum ve büyük katkı sağlamasını bekliyorum.
Jonjoe Kenny, Everton'a imzayı attı!
1 MN €'ya Ross County'den transfer ettik. Coleman'a bir alternatif olması için aldık kendisini çünkü ben Coleman'a hiç güvenmiyorum.
Kenny'nin orada as olacak potansiyeli olduğunu düşünüyorum. İlk maçlarda şans tanıyacağım bakalım formayı kapabilecek mi?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kadroyu tam anlamıyla deneme fırsatım oldu bu hazırlık kampında ve mükemmel geçti onu da belirtmek gerek.
Yedek kadroyla da yendik, as kadroyla da yendik. Çok zorlandığımız maçlar oldu ama üstesinden geldik.
İskeleti kafamda oluşturdum desem yalan olmaz. Güzel bir kadromuz var ve hazır durumdayız.
Bu sezon amaç Avrupa vizesi almak bunu başardıktan sonra gerisi gelecek sezonlarda gelir.
Bu arkadaşlarda takımdan gönderilen kişiler.
Dzeko,Hernanes kaliteli oyuncu olsalar da yıllıkları ve yaşları göz önüne alınınca hazır alıcısı varken satmak en mantıklısıydı.
Herkesin yeri doldu hatta bana göre orta saha ve defans hattı seviye atladı.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!