Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon
391 ile 420 arası toplam 429 sonuç

Konu: Red/Green - Now is Blue | C. Güner

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kadroyu tam anlamıyla deneme fırsatım oldu bu hazırlık kampında ve mükemmel geçti onu da belirtmek gerek.

Yedek kadroyla da yendik, as kadroyla da yendik. Çok zorlandığımız maçlar oldu ama üstesinden geldik.

İskeleti kafamda oluşturdum desem yalan olmaz. Güzel bir kadromuz var ve hazır durumdayız.

Bu sezon amaç Avrupa vizesi almak bunu başardıktan sonra gerisi gelecek sezonlarda gelir.

Bu arkadaşlarda takımdan gönderilen kişiler.

Dzeko,Hernanes kaliteli oyuncu olsalar da yıllıkları ve yaşları göz önüne alınınca hazır alıcısı varken satmak en mantıklısıydı.

Herkesin yeri doldu hatta bana göre orta saha ve defans hattı seviye atladı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Gerekli transferler yapılmış, gereksiz oyuncular gönderilmiş verimli bir dönem geçirilmiş

Suhonjicin ekmeğini çok yiyecez biz

Efsane Immobile çok iyi Seri A gol.kralı olmuştu. Mirallas(Çok severim)Barkley-Mertens-Valencia-Grealish gibi adamlarla ilk sezon ilk 3'de bitirip ŞL'ye direkt katılırız gibi. Savunmayı çok sevdim Khacheridi çok iyi. Yine Regen şansımız mükemmel lütfen bizide açıkla hocam nasıl buluyorsun bunları ciddi anlamda soruyorum. Lütfen bizede anlat cenker hocam hocam bize regen bulmayı öğret ne olursun bana da öğret regen regen regen regen
    Last edited by LongestNameEver : 04.Eylül.2014 at 22:33

Zaten kaliteli bir kadrosu vardı everton'ın Mirallas ve Barkley'in gitmemesi güzel olmuş. Yeni gelen takviyelerde gayet iyi bakalım sezona nasıl başlıyacağız

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Takviyeler çok iyi bence bu sene ŞL potasında kalabilecek kadar iyi bir kadro kurmuşuz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Grealish ve Hoorn çok iyi transferler. İmmobile de iyi olmuş forvet için. İlk 5 garanti, şampiyonluk sürpriz olur

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Kadro zaten iyiydi, gelen takviyelerle daha da iyi oldu. Bakalım bu sezon neler yapacağız..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ross Barkley kendini epey geliştirmiş heralde piyasası çok iyi

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Zaten kaliteli bir kadrosu vardı everton'ın Mirallas ve Barkley'in gitmemesi güzel olmuş. Yeni gelen takviyelerde gayet iyi bakalım sezona nasıl başlıyacağız
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    İyi yakalamışsınız babalar! Barkley fena piyasa yapmış.

Takviyelerimiz gayet yerinde olmuş.İyi gidiyoruz , Grealish süper oldu.

Spoiler:  

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Premier League

Premier League

West Brom bize biraz ters gelse de o maçta da en iyi oyunu bana göre biz oynadık. Az geldik ama hep net pozisyonlar bulduk ve değerlendirdik.

Man Utd maçında ise ders verilecek bir oyun vardı sahada. 3-0'lık skorun yanı sıra 7 tane net pozisyon var.

Savunma anlamında çok iyi durumdayız üstüne üstlük 2 haftada 2 stoperde skor katkısı verdi.

Man Utd maçında 3. golü Immobile attı bu arada orada gözükmüyor.

Şuana kadar sadece 2 maç oynadım onların da SS'lerini atayım dedim. Şimdi yatacağım uyanınca kısmetse devam edicez.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Efsane Immobile çok iyi Seri A gol.kralı olmuştu. Mirallas(Çok severim)Barkley-Mertens-Valencia-Grealish gibi adamlarla ilk sezon ilk 3'de bitirip ŞL'ye direkt katılırız gibi. Savunmayı çok sevdim Khacheridi çok iyi. Yine Regen şansımız mükemmel lütfen bizide açıkla hocam nasıl buluyorsun bunları ciddi anlamda soruyorum. Lütfen bizede anlat cenker hocam hocam bize regen bulmayı öğret ne olursun bana da öğret regen regen regen regen
    Ben bu oyunu gerçekten çok severek oynuyorum. Her maçımı izlerim bunun yanında benim olmayan maçları da girer izlerim.
    Canım sıkıldıkça milli takımların genç takımlarına giriyorum bakınıyorum. Milli takımların fikstürlerine bakarım ne yapmışlar, ne etmişler ya da kimler gol atmış vs.

Böyle gezinirken elbet 3-4 adam karşınıza çıkıyor.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Mirallas hazırlık kampında çok iyi işler yaptı. Onu da satma planım vardı ama performansı görünce kalsın dedim.

Barkley'i satmam imkansız çünkü takımı seçmemin ilk sebebi Barkley'dir.Oscar-Barkley ikilisini Kaka'ya çok benzetiyorum.

Gelir gelmez 22 numarayı Barkley'e verdim zaten.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Quote Originally Posted by Jloyden View Post
    İyi yakalamışsınız babalar! Barkley fena piyasa yapmış.
    Alta koyuyorum profilini iyi gelişmiş. Benim elimde de gelişecek bakalım.

Bu arada gelir gelmez ilk iş ona 22 numara verdim ardından sözleşmesini yeniledim. Bayern falan ilgilendi kafasını bulandırdı hemen bastırdım imzayı.

Spoiler: Profil 

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Çok iyi bir kadron var, rahatlıkla ligi istediğin yerde bitireceğini düşünüyorum.

ManU'yu herhalde seni karşılamaya gelen taraftarlar kazandırmış. Sonuçta Goodison Park'ta ilk maçtı ve Taraftar seni merak etmiş olmalı bu oyunda benim için en önemli şey iyi başlamak lige ne zaman kötü başlasam bir taktik oturtamıyorum. Bulanıp kalıyor defanstan yine müthiş katkı alacaksın gibi iyi başlamış defanslar

Arkadaşlarda söylemiş ve maçlardada net belli oluyor ki savunmamızın yardımıyla bu sezon ilk 3'te olacağız inşallah, Manu maçı zaten bunun sinyallerini vermiş kötü oynayıp kazanıyosan sıkıntı yoktur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

• Capital One
    Son golü atan oyuncu Mertens'dir.

Çok güzel bir maç oldu bizim için yedek oyuncularımızı denedik. Rotasyonlu kadromuz bile gerçekten çok kaliteli durumda şuanda.

Bu sezon gayet güzel geçecek gibi duruyor. Gelecek sezon daha da iyi olacağız özellikle Avrupa da.

Grealish'in verdiği katkı harikaydı. 2 golü çok şıktı bunun yanında yaptığı asist de çok güzeldi.

Maç Kadromuz

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hepinize çok teşekkürler Türkiye!

Dünya Kupası heyecanı yaşadığımız güzel zaman geçirdiğimiz milli takımdan istifa ettim.

2. Tur da İngiltere'ye elenmek çok erken Final oldu benim için. Başında da söylemiştim başarı elde edemezsem bırakırım demiştim.

Boşuna kürek çekmeye gerek yok. Takım daha iyisini yapabilir, taraftar olarak desteklemeye devam.

Capital One da erkenden Tottenham ile eşleştik. Rakip gerçekten zorlu bakalım bir sonraki etaba ulaşabilecek miyiz?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Yıllar ilerledikçe takımlardaki bildik isimler gidiyor yorum yapmakta güçleşiyor. Ama Tote her zaman tehlikeli olmuştur, formumuza güvenerekten wayt hart lleynde kazanırız diyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Transfer döneminin bitmesine 1 gün kala son dakika hamlesini yaptık.

Vydra'ya 10 MN € önerdi Bologna ve Palermo ama ben daha öncesinde rotasyon oyuncusu olsun diye sözleşme önermiş bulundum kendisine.

10 MN €'ya düşünmeden satacaktık ama kısmet olmadı.

Maupay'ı da Fransa liginde Monaco'daki son sezonumda tanıdım. 22 yaşındaki Fransız oyuncu çok hızlı ve etkili bir forvet.

5 MN €'ya anlaştık kulübü ile bence ücrette gayet makul.

Immobile, Vydra'dan başka forvet seçeneğimiz yok. Vydra da gerektiğinde sağ kanatta oynayabiliyo. Rotasyon anlamında gayet güzel bir transfer yaptık.

Sezon ortası Vydra'ya tekrar 10 MN €'luk teklif gelirse yeniden satmayı düşünebiliriz böylece.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hocam Matej Vydra'nın profilini paylaşabilir misin? Ben Newcastle ile oynarken yine senin gibi Immobile'yi transfer etmiştim ama Vydra onu gölgeledi ve transfer listesine koydurdu. Öncesinde gelişim kat edemediyse bilemem ama bende 24 yaşında patlama yapmıştı

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Tottenham korksun bizden.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çok karakterli bir futbolcu önsezisi çok hoşuma gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

• Premier League

• Premier League

• Premier League
    Norwich maçı nazar boncuğumuz olsun diyorum sadece. Tottenham maçına iyi bilendik ve skoru alıp, yattık.
    Büyük maçları iyi oynuyoruz açıkcası o konuda kafam daha rahat. Bu özelliğimiz devam ederse özellikle gelecek sezon Avrupa da olursak çok işimize yarar.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hocam Matej Vydra'nın profilini paylaşabilir misin? Ben Newcastle ile oynarken yine senin gibi Immobile'yi transfer etmiştim ama Vydra onu gölgeledi ve transfer listesine koydurdu. Öncesinde gelişim kat edemediyse bilemem ama bende 24 yaşında patlama yapmıştı

Buyur dostum profili budur. 26 yaşına geldi açıkcası gayet yeterli durumda onu da söyleyebilirim.
    Takımdaki en etkili forvet şuanda ama o benim taktiğimden kaynaklanıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Gayet iyi gidiyoruz.

Benim kariyerde Premier Ligi takip ediyorum ara sıra, genelde Man. United ve Liverpool hegemonyasına giriyor lig. Senin kariyerde durum nasıl ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Gayet iyi gidiyoruz.

Benim kariyerde Premier Ligi takip ediyorum ara sıra, genelde Man. United ve Liverpool hegemonyasına giriyor lig. Senin kariyerde durum nasıl ?
    Geçtiğimiz sezon ligde şampiyon Arsenal olmuş. Arkasından da sırasıyla Man Utd-City ve Chelsea takip etmiş. Liverpool 7. sırada yer alırken hemen arkasında Everton onu takip etmiş.

16/17 sezonunda Man City şampiyon olurken sırasıyla L'pool, Tottenham, Arsenal ve Man Utd onu takip etmiş. Everton ise 11. sırada hüsran ile ligi tamamlamış.

15/16 sezonunda yine Man City şampiyon olurken Chelsea, Swansea, L'pool, Man Utd ve Arsenal dizilimi oluşmuş. Bizde yine hüsran bir sonuç alarak 9. sırada tamamlamışız.

4 sezondur bu takım 9. sıranın üzerine çıkamamış. 14/15 sezonunda 11. sırada bitirmiş, 13/14 sezonunda 13. bitirmiş.

Kısacası berbat bir İngiltere geçmişi var Everton'un şuanda.

4 sezondur takım Avrupa'ya gidememiş. İlk 10 içine kendisini atarken zorlanmış bunlar ciddi sorunlar.

İpi genel olarak City göğüslemiş. L'pool da geçen sezona kadar gayet iyi gelmiş ama geçen sene bozmuş.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

• Capital One

• Premier League
    Tottenham karşısında bol pozisyonlu bir 90 dakika çıkardık.
    Tottenham'ın çok net pozisyonlarını Romero engelledi. Biz ise geldik ve bitirdik zaten bu skordan da net biçimde anlaşılıyor.

Ligde kayıp olmaması gereken maçları oynuyoruz. Takım da bunu farkında ve buna uygun şekilde oynuyor.

Sergilediğimiz performanstan memnunum.

Puan Durumu

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Elinde iyi bir kadro var birinci olmak istersen olursun, sonuncu olayım dersen olamazsın.

#nilsatisnisioptimum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Newcastle 'da Ragnar var herhalde Bence Everton son zamanların en iyi performansını gösteriyor. Bu performansa şampiyonluk yakışır.

Norwich zaten iyi adamlar alıp ilk 12'ye girmeye oynuyorlar bu seride her zaman stoperler maşallah baya bir gol atıyor inşallah devam eder 90'da gol yemek üzdü ama bizi. İlk 4 garanti gibi

Sayfa 14 / 15 İlkİlk ... 412131415 SonSon

Mesaj Yetkileri