1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Göründüğünden Daha İyi

Hybrid View

bunu yazmamın sebebi oyunun gerçekçliğini sorgulamaktı aslında yoksa o oyuncudan gelecek parada gözüm yok hep aklıma Burak yılmaz,Olcan adın gibi geçmişte büyük takımda olup kendini gösteremeyen ama daha sonradan başka takımlarda parlayan oyuncular hep hoşuma gitmiştir o yüzden bunu oyunda görmekte çok hoşuma gitti yani bu performansla sezon sonu büyük takımların ilgisini çekermi 3,5 yıldııza rağmen onu merak edym

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    bunu yazmamın sebebi oyunun gerçekçliğini sorgulamaktı aslında yoksa o oyuncudan gelecek parada gözüm yok hep aklıma Burak yılmaz,Olcan adın gibi geçmişte büyük takımda olup kendini gösteremeyen ama daha sonradan başka takımlarda parlayan oyuncular hep hoşuma gitmiştir o yüzden bunu oyunda görmekte çok hoşuma gitti yani bu performansla sezon sonu büyük takımların ilgisini çekermi 3,5 yıldııza rağmen onu merak edym
    Oyunda o açıdan bir gerçekçilik yok. Ben de dediğin şeyi çok seviyorum fakat oyunda her oyuncunun belli bir potansiyeli var ve onu asamaz. Fakat bu kotu oynar demek degil. İyi performans gösterirse çok gelismese de dikkat çekebilir. Fakat oyunda genelde şöyle olur: o oyuncunun formu gelip geçici olur. 4-5 hafta müthiş oynar sonra normal haline döner benim çok basıma geldi

Mesaj Yetkileri