1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Altay - Sezon 4 - #yenidenbüyükaltay / Üç Namağlup Şampiyonluk!

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sen ne yapmışsın usta yav , dağıtmışsın ortalığı. Efsane altay geri dönmüş. Sezer'i sol bek kullanmak değişik bir fikir. Ben hep stoper kullanmıştım.

Bu arada Ragnar'ın dediği gibi maç skorunu yazıp altına spoiler yaparsan ilgimizi çeken maçları açarız, inceleleriz.

Son olarak 5-4 lük FB maçı efsane olmuş

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Vayy bee!!! Ne şanlı altay şampiyonluktaki rakiplerinden birinin erciyesspor olması garip taktiğinden bazı maçlarda yararlanacağım. Forvet çok iyiydi az para vermişler ama Diamanti baya iyi topçu Diallo'da harika. Deplasmanda Gs-Fb galibiyetleri bizi şampiyonluğa götürecek gibi tebrikler
    Erciyes benim kariyerimin başından beri iyi oynuyor sıkı bir kadroları var unutmazsam atarım

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Sayfa çabuk yükeniyoda en azından maç skorunu paylaş detaylar gene spoiler içinde kalsın, atıyorum samsuna 5 atsan incelemem o maçı ama beşiktaşa atsan görmek isterim detayları, bütün spoilerleri tek tek açmak zor geliyor
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sen ne yapmışsın usta yav , dağıtmışsın ortalığı. Efsane altay geri dönmüş. Sezer'i sol bek kullanmak değişik bir fikir. Ben hep stoper kullanmıştım.

Bu arada Ragnar'ın dediği gibi maç skorunu yazıp altına spoiler yaparsan ilgimizi çeken maçları açarız, inceleleriz.

Son olarak 5-4 lük FB maçı efsane olmuş
    Tamamdır babalar spoiler olayında yeniyim şaaparız

O değilde Altay ile çok iyi gidiyoruz seneye çok transfer bütçem olacağını düşünüyorum bırakıp gidemiyorum

Mesaj Yetkileri