Originally Posted by
aytekin79
Başarılar dilerim dostum

Teşekkürler dostum

Originally Posted by
RodiMood
Çıkmamıza az kalmış , kupaları ise fazla takma bu ligdeyken kupalarda ilerlemek pek kolay olmuyor.
Kupa maçlarıyla kendimizi yormayacağız zaten önümüzde oynayacağımız 26 maç var daha. Ben de genel olarak Capital Cup One dışındaki kupalarda oynamayı pek sevmiyorum.

Originally Posted by
Pedro
Ben de okurken keyif aldım hocam, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak benim de hoşuma gidiyor, tabi konunu da tartışma konusuna çevirerek kariyerin önüne geçmek istemem o yüzden sık sık değilse de arada sırada bu tarz sorular yöneltebilirim. Kariyere gelecek olursak da maşallah'ı var takımın, en çok ilgimi çekense Rasulo'nun gelişimi, Colchester maçı da gözümden kaçmadı ama yine de bu sezon lig cepte, başarılar diliyorum

Ligi cepte düşünmüyoruz, mesela Colchester resmen tecavüz etti, hiçbir şey yapamadık. Dediğin gibi sık sık olmasa bile ara ara taktik bilgi alış verişinde bulunabiliriz. Üst liglere çıktığımızda değişik taktiklere yönelmemiz gerekebilir.

Originally Posted by
Moussa Sow7
Forumda uzun süredir yoktum,güzel kariyer.Başarılar dostum.
Hoşgeldin dostum, ben de bayadır yoktum bir kariyer patlatayım dedim. Teşekkür ederim.