1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Milton Keynes'te Çay Keyfi [2. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim dostum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim dostum
    Teşekkürler dostum

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Çıkmamıza az kalmış , kupaları ise fazla takma bu ligdeyken kupalarda ilerlemek pek kolay olmuyor.
    Kupa maçlarıyla kendimizi yormayacağız zaten önümüzde oynayacağımız 26 maç var daha. Ben de genel olarak Capital Cup One dışındaki kupalarda oynamayı pek sevmiyorum.

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Ben de okurken keyif aldım hocam, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak benim de hoşuma gidiyor, tabi konunu da tartışma konusuna çevirerek kariyerin önüne geçmek istemem o yüzden sık sık değilse de arada sırada bu tarz sorular yöneltebilirim. Kariyere gelecek olursak da maşallah'ı var takımın, en çok ilgimi çekense Rasulo'nun gelişimi, Colchester maçı da gözümden kaçmadı ama yine de bu sezon lig cepte, başarılar diliyorum
    Ligi cepte düşünmüyoruz, mesela Colchester resmen tecavüz etti, hiçbir şey yapamadık. Dediğin gibi sık sık olmasa bile ara ara taktik bilgi alış verişinde bulunabiliriz. Üst liglere çıktığımızda değişik taktiklere yönelmemiz gerekebilir.

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Forumda uzun süredir yoktum,güzel kariyer.Başarılar dostum.
    Hoşgeldin dostum, ben de bayadır yoktum bir kariyer patlatayım dedim. Teşekkür ederim.

Mesaj Yetkileri