bende prandelli kedi gibi yav mançiniyle az atışmadık![]()
Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
...
Sezon öncesinde antrenmanlardan bahsederken, özellikle bazı oyuncular farklı pozisyon antrenmanlarını da çalıştığından bahsetmiştim. Çünkü sakatlık problemlerini sıkı bir şekilde yaşayacağımızı kestiriyordum. Zira maç önünde Mehmet Topuz, Meireles, Kuyt, Emre ve Egemen Korkmaz sakatlıklarından dolayı sahadaki yerini almadılar.
Keza Kuyt olsa bile 11 oynamayacaktı çünkü oyunum hızlı, çabuk ve seri oyuncuları (özellikle kanatta) istiyor. Bu bakımdan Sağ Açık'a bu vakte kadar Alper Potuk'u hazırladım. Maç önü Selçuk Şahin'le başlayıp başlamama konusunda kararsız kaldım ve tabiki başlamadım
O bölgede (DMC) daha iyi savunma özellikleri bulunan ve az da olsa pozisyon bilgisi olan Bruno Alves'i kullanmak daha cazip geldi. Sonuç olarak bunca kilit oyuncu eksikliğine karşın bu şekilde sahadaki yerimizi aldık.
Size bu taktiğin hızlı, çabuk ve hücuma yönelik olduğunu ancak savunmada yer yer zaaf yaşatacağından bahsetmiştim. Burak Yılmaz çabukluğunun da etkisiyle bunu iyi kullandı. Ama bir gerçek vardı ki hücumda bunca eksiğe rağmen deli gibi bastıran bir takım vardı. Uzatmalara gitsek de 4 gollü bir zaferle sezona başlamanın mutluluğunu yaşadık. Gecenin tek kötü tarafı 3 hafta sakatlanan Emenike'nin durumu.
...