-
bugün bir gol yedim şuraya videosunu koysam eminim herkes oyunu aldığına pişman olurdu..
malesef kayıt edemedim pozisyonu.. anlatayım dilim döndüğünce.. rakip sağ kanattan orta şut karışımı bi top yolladı, kalecim bu topu çeldi.. kaleci kale direğinin yanına düştü. top kale çizgisinde kaldı. bu sırada rakibin diğer oyuncusu benim ceza alanı önündeydi. kalecim toparlandı kalktı topun yanına geldi. bu sırada rakip de hareketlendi topa.. kaleci rakip gelene kadar almadı topu. epeyce mesafe var yani yanlış anlaşılmasın. kaleci o sürede topu alır yere koyar tekrar alır..
ama almadı kaleci topu. bekledi.. rakip geldi topa vurup attı içeri.. oyunu kapattım.
hee bu ufak bi bugdır. belki bi daha denk gelmez. ama maç motoru bence hala sıkıntılı..
direkten dönen top olayı hala çözülmemiş..
kanat hücumlarında orta açmak yerine sıfırdan kaleye vuran oyuncular hala ısrarcı bu konuda.. gerçi bunda azalma var ama orta açtıklarında da top dağlara taşlara gidiyor. halbuki yerden tık bıraksa içeride 3 adam boş..
uzun paslar aşırı isabetli. 40 metre 50 metreye her topu nokta atışı gönderen 3. sınıf takımlar var..
top fiziği problemli bence. normalde geriden atılan uzun top yerde sekince ileri doğru fırlar (rüzgar, yağmur vs. hariç).. ama oyunda top yere çarpıp arkadan gelen oyuncuyu bekliyor sanki..
gol atmak-yemek çok kolay. sıfıra yakın açıdan çok gol oluyor.
şimdilik gördüklerim bunlar..
Mesaj Yetkileri