1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Editör Kullanım

Hybrid View

Editörden veritabanı yüklemesi yaptıktan sonra Ülkelerden Türkiye diye aratın sonra yabancı olarak işlem görmeyecekler ülkeler bölümünden kıta olarak avrupa yada tüm kıtaları ekleyin yabancı sorunu kalmaz tüm TR ligleri için, ben editörden bu tarz bir güncelleme yapacaksam sadece avrupayı ekleyip AB birliği oyuncu kuralı mantığı ile oynuyorum

Quote Originally Posted by efederilgen View Post
    Editörden veritabanı yüklemesi yaptıktan sonra Ülkelerden Türkiye diye aratın sonra yabancı olarak işlem görmeyecekler ülkeler bölümünden kıta olarak avrupa yada tüm kıtaları ekleyin yabancı sorunu kalmaz tüm TR ligleri için, ben editörden bu tarz bir güncelleme yapacaksam sadece avrupayı ekleyip AB birliği oyuncu kuralı mantığı ile oynuyorum
    Çok teşekkür ediyorum. Aslında benim yöntem şeklimde hata oluştu. Ülke olarak değil de lig olarak değiştirildiğini düşünüp lig ayarlarından değiştirilip değiştirilmediğine bakıyordum. Dediğiniz şeklinde ülke ayarlarından istenilen ligi yabancı olarak görmeyecek şekilde ekleyebiliyoruz. Ben bütün kıtaları ekledim ve federasyona inat oyuna herhangi bir yabancı sınırı olmaksızın başlayabileceğim.

Mesaj Yetkileri