1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Ya Seninle Varım, Ya da Sensiz Hiçim (Namağlup Şampiyonluk - Sezon 2)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daha önceki kariyerleri nasıl atladım ben yav olağandışı bir giriş umarım başını belaya sokmazsın reis

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yasak kalkana kadar yaşlı kurtları gönderme derim.
    Barcelona alt yapısı bu durumu kaldıracak kapasitede sakatlıklar belimizi bükmezse sorun yok.

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    daha önceki kariyerleri nasıl atladım ben yav olağandışı bir giriş umarım başını belaya sokmazsın reis
    İnşallah.

Transfer sezonu bitene kadar kayıt almamıştım. Bilgisayar donunca baştan başladım, yine aynı oyuncuları transfer ettim. Ancak bu kez çok daha fazla sakat verdim. Takım zar zor toparlanıyor. Pedro'nun eksikliğini hissedeceğimi tahmin edince Simone Padoin'i kiraladım. Sağ kanatta iyi iş gördü, 2 de golü var, asistleri var. Orta alanın kanatlarında adam eksikliğini hissediyoruz ama yapacak bir şey yok. Kiradaki oyuncular gelince onlarla açıkları kapatacağız. Resmi maçlarda 3'ten aşağı atmadık, Real Madrid maçına kadar aradaki farkı biraz açsak iyi olacak. Xavi ve İniesta iyiler ama çabuk yoruldukları için R.Madrid maçında bu ikiliyi düşünmeyebilirim. Son durum gayet iyi. Ligde namağlup ilerliyoruz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri