daha önceki kariyerleri nasıl atladım ben yav olağandışı bir giriş umarım başını belaya sokmazsın reis![]()
daha önceki kariyerleri nasıl atladım ben yav olağandışı bir giriş umarım başını belaya sokmazsın reis![]()
Barcelona alt yapısı bu durumu kaldıracak kapasitede sakatlıklar belimizi bükmezse sorun yok.
İnşallah.
Transfer sezonu bitene kadar kayıt almamıştım. Bilgisayar donunca baştan başladım, yine aynı oyuncuları transfer ettim. Ancak bu kez çok daha fazla sakat verdim. Takım zar zor toparlanıyor. Pedro'nun eksikliğini hissedeceğimi tahmin edince Simone Padoin'i kiraladım. Sağ kanatta iyi iş gördü, 2 de golü var, asistleri var. Orta alanın kanatlarında adam eksikliğini hissediyoruz ama yapacak bir şey yok. Kiradaki oyuncular gelince onlarla açıkları kapatacağız. Resmi maçlarda 3'ten aşağı atmadık, Real Madrid maçına kadar aradaki farkı biraz açsak iyi olacak.Xavi ve İniesta iyiler ama çabuk yoruldukları için R.Madrid maçında bu ikiliyi düşünmeyebilirim. Son durum gayet iyi. Ligde namağlup ilerliyoruz.