Avrupa liginde kura şansın yanında, Vizede salladıkların doğrularda olsun![]()
Avrupa liginde kura şansın yanında, Vizede salladıkların doğrularda olsun![]()
...
Teşekkür ederim kardeşim hepimizin yolu açık olsun, saçma sapan elenmeler görmeyelim
Transfer sezonu başladı Ocak ayına girdik. Sizden AMC ve ST önerileri bekliyorum
Avrupa Ligi'nde o kadar takım varken yine gittik zorunu seçtik. İnşallah bu turu geçeceğiz.
ZTK 3.Hafta
İnter rehaveti çökmüştü takımın üstünde. Osmanlı'da bundan faydalanarak bizi yenmeyi başardı.
STSL 14.Hafta
Aksihar karşısında istediğimiz 3 puanı rahat bir şekilde, güzel bir oyunla aldık.
STSL 15.Hafta
Rize'ye karşı da güzel bir oyunu üç golle süsledik. Rakibimiz hiçbir varlık gösteremedi.
STSL 16. Hafta
Sürpriz bir yenilgi aldık sahamızda Karabük'e karşı. Sosa, Oğuzhan ve Okay'ın yokluğunda ortasaha sürklase olduk. Karabük'ün de güzel oyunuyla acı bir yenilgi tattık.
ZTK 4.Hafta
İlk maçta olduğu gibi Başakşehir'e karşı Kerimle öne geçtikten hemen sonra kalemizde golü gördük. Başka gol çıkmayınca beraberlikle ayrıldık sahadan. Enes Cora ilk maçına çıkmış oldu ayrıca.
ZTK 5.Hafta
Kocaeli karşısında bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmezdim. Genç İrfan'ımız sağolsun bizi ipten aldı.
ZTK 6.Hafta
Gruptan çıkma maçında Osmanlı'ya şans bile tanımadık temiz bir skorla grup ikincisi olarak adımızı 4.Tur'a yazdırdık. Rakip Eskişehirspor oldu.
STSL 17.Hafta
Devrenin son maçında rakip ikinci Trabzondu.İlk devre çok iyi oynamamıza karşın golü bulamadık. İkinci yarı Trabzon resmen tek kale maç oynadı. Ne yaptıysak fayda etmedi ve 3 puanı aldılar. 9 olan farkta bir anda 3'e düştü. Lig bizim için yeniden başladı.
STSL Puan Durumu
ZTK A Grubu Puan Durumu ve 4. Tur eşleşmeleri
Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler aldım, en büyüğü Manchester United oldu. Başarmak istediğim bir hedef var. Hepsini kibarca reddettim. Başarısız olduğumu düşünürsem bırakırım dedim.