1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Beşiktaş Avrupa'ya, Hollanda Dünya Kupası'na IV. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa liginde kura şansın yanında, Vizede salladıkların doğrularda olsun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Teşekkür ederim kardeşim hepimizin yolu açık olsun, saçma sapan elenmeler görmeyelim

Transfer sezonu başladı Ocak ayına girdik. Sizden AMC ve ST önerileri bekliyorum

Avrupa Ligi'nde o kadar takım varken yine gittik zorunu seçtik. İnşallah bu turu geçeceğiz.

ZTK 3.Hafta
    İnter rehaveti çökmüştü takımın üstünde. Osmanlı'da bundan faydalanarak bizi yenmeyi başardı.

STSL 14.Hafta
    Aksihar karşısında istediğimiz 3 puanı rahat bir şekilde, güzel bir oyunla aldık.

STSL 15.Hafta
    Rize'ye karşı da güzel bir oyunu üç golle süsledik. Rakibimiz hiçbir varlık gösteremedi.

STSL 16. Hafta
    Sürpriz bir yenilgi aldık sahamızda Karabük'e karşı. Sosa, Oğuzhan ve Okay'ın yokluğunda ortasaha sürklase olduk. Karabük'ün de güzel oyunuyla acı bir yenilgi tattık.
    ZTK 4.Hafta
    İlk maçta olduğu gibi Başakşehir'e karşı Kerimle öne geçtikten hemen sonra kalemizde golü gördük. Başka gol çıkmayınca beraberlikle ayrıldık sahadan. Enes Cora ilk maçına çıkmış oldu ayrıca.

ZTK 5.Hafta
    Kocaeli karşısında bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmezdim. Genç İrfan'ımız sağolsun bizi ipten aldı.

ZTK 6.Hafta
    Gruptan çıkma maçında Osmanlı'ya şans bile tanımadık temiz bir skorla grup ikincisi olarak adımızı 4.Tur'a yazdırdık. Rakip Eskişehirspor oldu.

STSL 17.Hafta
    Devrenin son maçında rakip ikinci Trabzondu.İlk devre çok iyi oynamamıza karşın golü bulamadık. İkinci yarı Trabzon resmen tek kale maç oynadı. Ne yaptıysak fayda etmedi ve 3 puanı aldılar. 9 olan farkta bir anda 3'e düştü. Lig bizim için yeniden başladı.

STSL Puan Durumu

ZTK A Grubu Puan Durumu ve 4. Tur eşleşmeleri

Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklifler aldım, en büyüğü Manchester United oldu. Başarmak istediğim bir hedef var. Hepsini kibarca reddettim. Başarısız olduğumu düşünürsem bırakırım dedim.

Mesaj Yetkileri