Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 76 sonuç

Konu: Beşiktaş Avrupa'ya, Hollanda Dünya Kupası'na IV. Sezon

ZTK Çeyrek Final İlk Maç

Galatasaray karşısında evimizde oldukça zorlandık. Zaman zaman çok etkili oldukları anlar oldu ancak kazanmasını bildik ve deplasmana avantajlı bir skor elde ettik.

STSL 20. Hafta

Bu sefer rakip Fenerbahçe'ydi. Demba Ba'nın henüz ilk dakikaya girmeden attığı gol herşeyin habercisiydi aslında. İlk yarıyı 5 golle kapatırken Sow'un sakatlığı da bizim için pozitif bir durum oluşturdu. Sonuçta 6-0 gibi net bir galibiyetle ayrıldık. Fenerbahçe'yi 2 genç oynattığı için maç sonunda tebrik etmekten geri kalmadım.

Transferin son gününde yardımcımız Hoffner, Championship takımlarından Reading'te oynayan 19 yaşındaki santrafor Caldwell ile anlaştığımızı duyurdu. Ben ise önümüzdeki sezon forvet mevkiinde bir gence şans vereceğim. Manchester United'da top koşturan, daha doğrusu bu sezon forma şansı bulamayan, geçen sezon Dinamo Zagreb'te 20 maçta 16 gol atan Angelo Henriquez ile anlaştım. Özellikleri neredeyse Demba Ba ile aynı ve 21 yaşında. Umarım kulübümüze çok şey kazandırır. Sezon sezonunda takımımıza katılcak.

STSL 21. Hafta

Eskişehir karşısında çok zorlandık. Sakatlanan Olcay'ın yerine giren Savitsky maçı çevirdi ve bir galibiyet daha aldık. Trabzon yakamızı bıraksa herşey daha güzel olacak çünkü ligin bitimine 13 hafta kala ilk 2'yi garantiledik gibi birşey oldu, aramız çok açıldı. Bir sakatlık haberi de Olcay'dan geldi ne yapıcaz bilmiyorum böyle.

Bugünlük bu kadar. Sırada Porto maçı var, onu Twitch yayını yaparsam güzel olur. İyi oyunlar herkese

Porto maçı başlıyor avantajlı bir skor gerekiyor
    Twitch
    Edit: Yayını yapamamışız başlatmıştım ama kendi kendine durdurmuş.

İlk devre oynadığımız berbat futbolun kurbanı olduk. İkinci yarı golü bulduk, hemen ardından 10 kişi kaldılar. Çok net 2-3 pozisyondan yararlanamadık ve yenildik. İstanbul'u bekliyoruz artık.

Last edited by Urias : 02.Aralık.2014 at 16:57

STSL 22. Hafta

Porto maçı sonrası bu maçın zor geçeceği belliydi. Eksiklikler nedeniyle rotasyon yapamamam beni büyük sıkıntıya soktu. İyi bir oyun ortaya serdik, kazanamadık. 4 golümüzün sayılmadığı maç olarakta tarihe geçti.
    Kızamıyorum çünkü hepsi doğruydu kararların

UEFA Avrupa Ligi 1. Ön Eleme

İstanbul için çok bilenmiştik Porto'ya. Maç öncesi galibiyet için şansımızı çok görmüştüm. Ta ki maçın 10. dakikası bitene kadar. Tabelada yazan skor 0-3 idi. Şoka uğradık. Toparlandık 2-3 yaptık, penaltıdan bedavadan golü buldular. 3'ü attık 5'i attılar. Bu kariyerin en şanssız maçını geçirdim. Direkten dönen 3 şutumuz var. Porto kalemizi bulan 5 şutunu gole çevirdi. Bu turu yediğimiz 5 gole rağmen alırdık her türlü. Üzgünüm. Lige konsantre olacağız artık.

STSL 23. Hafta
    Porto hezimetinden sonra derbide tek hedef 3 puandı. Takım geri dönmeyi çok arzuluyordu ancak başaramadık. Güzel oyunu golle süslendiremeyince Burak cezamızı kesti. Üst üste 4. maçımızdan da galibiyetsiz ayrıldık.

ZTK Çeyrek Final 2. Maç
    Rakip yine Galatasaray'dı. Bir kaç rotasyonla çıktığımız maçta güzel oyunumuzu galibiyetle taçlandırarak yarı finale çıkmayı başardık. İrfan ilk kez bir derbide ilk 11'de yer buldu ve bir asist yaptı.

STSL 24. Hafta
    Tabi derbi galibiyeti sonrası moraller yerine gelince takım tekrar ivme kazandı. Antep deplasmanından rahat bir galibiyetle evimize döndük.

STSL 25. Hafta
    Antep'ten yola çıktık Ankara'ya doğru. Sıkıntısız bir maçı daha geride bıraktık. Pektemek haftalar, aylar sonra golle buluştu. Geçen yılın çok altında Pektemek bu sefer.

STSL 26. Hafta
    Ligin sonuncusu Urfa karşısında rehavet üstümüze çökmüştü. Duran toplar maçın kaderini belirdi yoksa galip gelemezdik bu maçtan

STSL 27. Hafta
    Bursa deplasmanı öncesi karşılıklı demeçler maça damgasını vurmuştu. Şenol Güneş'e hak ettiğini sahada gösterdik. Bekir Yılmaz'ın gördüğü kırmızı kart ise uzun yıllar konuşulacak. İnsan insana böyle kaymaz arkadaş 10 maç ceza almalı !

Puan Durumu

Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kosta Rikalı sol bek Bryan Oviedo sezon sonunda Beşiktaş'ta !
    26 yaşındaki sol bek önümüzdeki sezon Ramon'un yerine sol beki sırtlayacak.

Altyapının son mahsulü gelecekteki kalecimiz Emre Dülger

Teklifler gelmeye devam ediyor. Cevabımız belli. 23 sene önce attık bu imzayı, silahta dayasanız gitmiyoruz !

ZTK Yarı Final İlk Maç
    3 gün önce evinde yendiğimiz Bursa ile tekrar karşılaştık. İstanbul'a dönmeyen kadroya ek olarak İrfan ve Enes'i çağırdık ve 11'e soktuk. İstatistiklerden de anlaşılacağı üzere maçın hakkı olan beraberliği gollü bir şekilde alıp evimize avantajla döndük. Enes'te Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı.

STSL 28. Hafta
    90 dakika boyunca tek kale oynadığımız maçta Demba Ba'nın tek golüyle Başakşehir'i mağlup edip yola devam ettik. Trabzon ise kan kaybetmeye devam ediyor.

STSL 29. Hafta
    Takım artık iyice şahlandı. 10. dakikada 2-0'ken maç Veli'nin kırmızı görmesi bizi durdurmadı. Ardından gelen 4 golle şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı. BRAVO ÇOCUKLAR !

Puan Durumu

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ligde son ana kadar belli olmayacak gibi ama şampiyonluk gelecek.
    ZTK istanbuldan turu geçecez
    ADANA DEMİRSPOR

[CENTER]ZTK Yarı Final 2. Maç

Deplasmanda aldığımız beraberliğin ardından fişi çekmek istiyorduk. Demba Ba'nın ilk yarıda bulduğu golle finale çıktık. 15 yaşındaki kalecimiz Emre Dülger 70.dakikadan sonra oyuna girdi ve ilk maçına çıkmış oldu. Bir önemli kurtarışa imzasını attı. Rakibimiz bu yılın en iyi takımı (biz bu ülke için çok fazlayız o yüzden saymıyorum Beşiktaş'ı
    )
    Trabzonspor.

STSL 30. Hafta

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !!!

Rakip Konyaspor'du. Fenerbahçe'ye kaybeden Trabzon bu maçı bekliyordu. Biz işimizi şansa bırakmadık. Savistky ve Gökhan ile güldük 2. kez üst üste şampiyon olduk. Bu gurur hepimizin, taraftarın, yönetimin, futbolcuların. Herkesin ! Kalan 4 maçı güle oynaya gideceğiz. İnönü'deki ilk şampiyonluk !

Puan Durumu

2009-2016
    7 yıl sonra kupa tekrar İnönü'de. 7 yıl önce nasılsa bugünde böyle bu taraftar. Helal olsun hepsine.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Ligde son ana kadar belli olmayacak gibi ama şampiyonluk gelecek.
    ZTK istanbuldan turu geçecez
    Avrupa'da başarı gelmediği sürece mutsuz olacağım

Crash dumb hatasıyla şampiyonluğumuz elimizden alındı Kasımpaşa maçıyla tekrar başa sarıyoruz oyunu

ZTK ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ !!!

Konya'da oynanan maçta kaleye şutu dahi olmayan Trabzon'u tek golle devirip sezonu 3 kupayla tamamladık.

Ve bütün takımı mest eden performans. İrfan Özcan kupada yılın oyuncusu seçildi !

Crash dumb sonrası Trabzon maçına kadar yardımcı Manolo Ruiz oynattı takımı. Bir de o şampiyon yaptı. Tebrikler Manolo

Ve 3 kupalı şampiyon BEŞİKTAŞ !

Trabzon maçında tribünler

<strong>

Ligde oynadığımız son iki maçta Karabük'e 3-2, Trabzon'a 2-1 mağlup olduk ve ligi tamamladık.

Puan Durumu

Gol Kralı -> Gökhan Töre
    Asist Kralı -> Jose Sosa

Yılın oyuncusu -> Gökhan Töre
    Yılın kalecisi -> Tolga Zengin

Antrenman tesislerimizin seviyesi düşürüldü ve yönetim iki yıldır geliştirme isteğimi kabul etmiyor.

Mali Durum

Gelir

Kombinelerde gelir ikiye katlandı ama en büyük gelir kaynağımız Şampiyonlar Ligi oldu.
    [/url]

Gider

Oyuncu maaşları geçen sezona göre azalırken, personel maaşları arttığından dolayı 1 milyonluk bir fark oluştu. Tabi en büyük gider alınan oyunculardı. Yine de artıyla kapattık bu sezonu.

[/url]

Oyuncu Bilgileri (Ortalama Puan, Gol, Asist)

Bu sezon oynadığımız 55 maçta atılan gollere etki etmeyen tek oyuncumuz Pedro oldu. Kendisine plaket verdik

Takım Raporu (Özet, Veriler)

Burda dikkatimizi çeken bulgu soldan atıp soldan yediğimiz. Bu nedenle de Ramon'u satılığa çıkardık, yerine daha iyi olduğunu düşündüğümüz Oviedo'yu aldık. Umarım katkısı olur takıma. Verilerde ise dikkatimi çeken çektiğimiz her 10 şutun sadece 1'inin gol olduğu. Bunu %20lere çıkartmak zorundayız. Evet çok gol atıyoruz ama Avrupa'da bu istatistiklerle ilerleyemiyoruz.

Bir diğer istatistik ise 55 maçın 23'ünde kaleyi gole kapadığımız yönünde. Bunun da temelininde oyuncu sözleşmeleri yatıyor. Sözleşme yenilediğim defans oyuncularında maç başı ücret yerine, gol yemeden tamamlama primi veriyorum, oldukça yüksek paralarla. Bunun sonucunda geçen yıl ki o çok gol yediğimiz dönemi de atlattığımıza inanıyorum. Yine lig için geçerli bu söylemim.

21 yaş altı takımımızda abilerine özendi

Gelelim transferlere. 2 sezondur istediğimi alamadığım Demba Ba gönderilecek futbolcular arasında. Ramon satılığa konuldu. Atiba'nın sözleşmesi bitiyor. Bu üç oyuncunun yanı sıra Sivok ya da Pedro da göndermek istediklerim arasında. Asıl mevzu şu. Sosa bir sezon daha kalmalı mı yoksa yerine biri mi alınmalı? Burda da yardımlarınızı bekliyorum.

Şu anda istediğim iki oyuncu var ama herhangi bir görüşmem olmadı. Levent Öztunalı ve Serdar Taşçı. Bakalım neler olacak

Last edited by Urias : 03.Aralık.2014 at 14:29

Beşiktaş'ın yanında 4 ülkeden birine gideceğim. Sizce hangi ülke olmalı bu?

Bence takım olarak oyuna devam et derim sonuçta güzel gidiyorsun Beşiktaşla.. her ikisini ülke - takım olarak kaldırabilir misin bilmiyorum ülke de ille de ısrar ediyorsan da Rusya'yı al derim. Sosa'yı da takımda tut bence 1 yıl daha sonra sat gitsin.

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Bence takım olarak oyuna devam et derim sonuçta güzel gidiyorsun Beşiktaşla.. her ikisini ülke - takım olarak kaldırabilir misin bilmiyorum ülke de ille de ısrar ediyorsan da Rusya'yı al derim. Sosa'yı da takımda tut bence 1 yıl daha sonra sat gitsin.
    Haklısın ikisini yürütebilmek zor olacak. İçlerinde en rahat oynayabileceğim Hollanda duruyordu. Kolay bir gruptan çıkmak için uğraşıcam. Bende Hollanda'yı seçtim. Sosa bende kiralık, satın alınmış değil ancak bir yıl daha kiraladım, bende senin gibi düşünüyorum. Sosa hala takımın beyni rolünü rahatlıkla üstlenebilir.

Transfer olarak söylenmese de genel olarak hareketli bir yaz mevsimindeyiz. Transferlerde hedeflediğim iki oyuncudan da vazgeçtim. Ancak kronolojik sırayla gidersek ilk olarak seçimlere göz atacağız. Fikret Orman mayıs ayının sonunda yapılan seçimlerden mağlup ayrıldı bende rahat bir nefes aldım. Genel başkanımız Mustafa Bak ne istiyorsak kabul ediyor Allah bozmasın aramızı

Yaz ortasında Adanaspor'la bağlantı kurduğumuzu açıkladık. Hayır yıllık vereceğin 50-60 bin Euro niye beni 2 yıl süründürdün Fikret Orman !

Yılın oyuncusu çok normal olarak Gökhan Töre seçildi. Savitsky ikinci olurken, orgeneral Veli Xavlak üçüncü sıradaydı.

Sponsor tablosunda da geçen yıldan gelen liderliğimizi kaptırmadık. Paraya ihtiyacımız var ve bu kulübü kalkındıracağız. Yeni başkanla birlikte sponsor paralarının daha da artacağını düşünüyorum.

Transfer konusunda çok kısır bir dönemi geride bırakacağız. Sürpriz çıkmazsa daha önceden anlaştığım üç futbolcunun yanına bir de Tolga Ciğerci kiralık olarak geldi. Bundan ibaret olacak transferlerimiz. Sosa'yı da bir yıl daha kiraladık. Bu oyunculara sadece aylık kiralama bedeli ödeyeceğiz.

Bizi asıl sarsan durum iç transferde yaşandı. Gökhanla başlayan süreçte, Oğuzhan, Savitsky ve Olcay yeni sözleşme istediler. Tabii ki kırmadık ama geçmişe oranla hepsi neredeyse 2 katı kazanmaya başladı. Canımızı çok sıktılar gerçekten.

Bir başka şaşırtıcı gelişme ise Cenk'i, Demba Ba'dan daha pahalıya okutmamızdı. Arapları bu yüzden çok seviyorum

Önümüzdeki sezonun as kadrosu ise bu olacak. Geçen yıla göre sadece iki değişiklik var. Henriquez ve Oviedo. Tolga, Oğuzhanla dönüşümlü oynayacak. Onun dışında transfer bütçesi nedeniyle iyi bir oyuncu alamıyorum ve kulübü de fazla zorlamak istemiyorum.

Bu yıl tek hedefimiz var o da ya ŞL gruplardan çıkmak ya da UEFA'da yarı final görmek.

Bir başka gelişme ise Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası yaşandı. Biz Fransa'yı istediğimizi medyaya belirtirken 4 ülke federasyonundan temsilciler masaya oturdu. Yıllık 4 milyon Euro verecek Fransa'yı istemeyip Portakallarla 1.100.000 Euro'dan anlaşma sağladım. Hedefimiz Dünya Kupası'na katılmak. İlk maçımızı Türkiye ile İstanbul'da oynamakta tatlı bir sürpriz oldu bizim için

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Yeni başkan hayırlı olsun. Adanaspor ile anlaşma iyi olmuş ya, sevindim. Transfer politikasını beğendim. Cardwell ve Oviedo'nun performansını merak ettim açıkçası.

Not: Cenk'i iyi kazıklamışsın. Ah şu Araplar..

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Yeni başkan hayırlı olsun. Adanaspor ile anlaşma iyi olmuş ya, sevindim. Transfer politikasını beğendim. Cardwell ve Oviedo'nun performansını merak ettim açıkçası.

Not: Cenk'i iyi kazıklamışsın. Ah şu Araplar..
    Manisa, Altay ve Adana koyuldu önümüze. Adana en iyi tercihti. 4-5 oyuncumu gönderdim bakalım ne yapıcaklar Oviedo solu taşır ama benimde merak ettiğim Cardwell. Hazırlık maçlarında kendini bana beğendirmeyi başardı. Bakalım ilerleyen günlerde anlarız ne olduğunu

Hazırlık maçlarında sırasıyla İsviçre, Hollanda ve İtalya seyahatleri yaptık. Özellikle Hollanda da basının yoğun ilgisiyle karşılaştım. Bana sorulan sorular takımla değil ülkeyle ilgili olunca basına kapattım çalışmaları. Genellikle orta düzey takımlarla güzel maçlar çıkardık. Her maç gol yedim ama bu benim için bir değer arz etmiyor. Oynadığımız 9 hazırlık maçında da ilk yarı ve ikinci yarı farklı kadroyla çıktım. O yüzden rakamlar pek değer arz etmiyor.

Süper Kupa bir kez daha Beşiktaş'ın

Geçen yılın lig ve kupa ikincisi Trabzonla bu kez Süper Kupa'da karşılaştık. 3. sezona girişte 5. kupamızı harika bir oyunla kazandık. Bu sene takım tozu attıracağına benziyor. Henriquez'in golü, Oviedo'nun asisti çok önemli gelişmeleri. Kupayı onlarla kazanmak moralleri de yükseltti.

STSL 1. Hafta

Konya ile evimizde yaptığımız ilk maçta takım kalitesini hemen belli etti. Çok temiz bir skorla aldık maçı. Bu sene de hedefimiz yine ligi şubat - mart arasında bitirmek. Ersan da iki golle şov yaptı

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ

Kendimizi bozmuyoruz, ikinci ve üçüncü torbadan çıkabilecek en zor rakipleri seçiyoruz kendimize. Ne diyelim yine güvenimiz kırıldı ama bu sefer daha istekliyiz.

PORTAKALLARLA DÜNYA KUPASI ELEMELERİ

DK Avrupa Elemeleri 1. Hafta
    İstanbuldayız, rakip Fatih Terimli Türkiye. Fırtına gibi başladık maça, şanssız bir gol yedik, kendimize geldik. Maç 6-7'ye gidiyor derken 2-4 oldu, kırmızı gördük bir anda tersine döndü işler. 3-4 de geldikten sonra ufaktan bir tırsma yaşadık ama ilk maçımızda ilk galibiyetimizi aldık grupta.

DK Avrupa Elemeleri 2. Hafta

Valla bu maç için söylenecek bir şey yok. 90 dakikada kaleye çekilen 53 şut Allah'tan 5 golle bitti 20 falan olabilirdi

STSL 2. Hafta

Rize deplasmanında da rahat bir skorla dönerken Caldwell ilk golünü attı.

Şampiyonlar Ligi 1. Hafta

İnönü'de baskıyla başladığımız maçta ilk yarı Atletico'nun tek atağı vardı. Önemli fırsatları harcağımız devreye Sosa'nın harika golüyle 1-0 önde girdik. Önce Gökhan ardından Ersan 60 dakika sonunda galibiyeti bize getirmişti. Tek korkumuz şanssız puan kayıpları. Geçen yıl 12 puan alacağımız gruptan 7 puan almıştık. Bu yıl aynısı tekrarlanmazsa biz bu gruptan çıkıcaz !

STSL 3. Hafta

İnanılmaz zorlandık Akhisar karşısında. Savitsky attığı penaltıyla bize 3 puanı getirdi.

STSL 4. Hafta

Çekirge ikinci sıçrayışında puanı Kayseri'de bıraktı. Son 10 dakikada inanılmaz baskı yedik ve dayanamadık. Yedek ağırlıklı kadroyla çıkmanın da etkisi var. Canımızı acıttı bu kayıp.

Şampiyonlar Ligi 2. Hafta

Bir engeli daha atlatıyoruz. Mönchengladbach iki yıl önce Uefa'da canımıza okumuştu. Kruse yine maç başlar başlamaz golü buldu. Gökhan'ın güzel bitirişinden sonra kornerden gelen karambolde kendi kalelerine attılar. 2-2'yi bulmaları uzun sürmedi. Henriquez, Gökhan'ın ortasında skoru belirledi. 6 puanla lideriz. Bu yıl hedefimizi gerçekleştirecez, inanıyoruz !

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam nerelerdesin?
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam nerelerdesin?
    Haftasonları kariyerle çok ilgilenemiyorum hocam Yoksa kariyer devam sorun yok

STSL 5. Hafta

Antalyaspor karşısında etkili oynadık desek yalan olur. İlk 10 dakikada bulduğumuz 2 gole yatıp maçı kazanmasını bildik

PORTAKALLARLA DÜNYA KUPASI ELEME MAÇLARI

Grubun 3. maçında Avusturya karşısında evimizde şok bir mağlubiyet aldık. Eksiklerden dem vurmayacağım çünkü ne olursa olsun Hollanda her maçını kazanmalı !

Bu sefer evimizde Estonya ile karşılaştık. 5 gollü rahat bir galibiyet aldık. Çok fazla üstünde durmaya gerek olmayan bir maçtı.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Puan Durumu

STSL 6. Hafta

Man.City maçı öncesi tamamen yedeklerle çıktığımız maçta son dakikalarda yediğimiz golle 6. maçımızda 2. beraberliğimizi alıyoruz. Maçın adamı İrfan Özcan !

Spor Toto Süper Lig Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi 3. Hafta

Kahrolduğumuz bir maç. Deplasmanda sahayı dar ettiğimiz City karşısında skoru Jackson Martinez belirliyor ve boynu bükük ama gururlu ayrılıyoruz. 3-0'dan 3-2'ye getirdikten sonra kaçan goller saç baş yoldurttu bize. Canları sağolsun ama maçı hak eden bizdik. Beraberlik bile üzerdi, üstüne bir de mağlup olduk. Bu sezon ki ilk mağlubiyetimizi de aldık. Ancak grupta liderliğimiz devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi Puan Durumu

STSL 7. Hafta

City'ye karşı oynadığımız güzel oyunu Bursa karşısında da sürdürüyoruz. Zaman zaman zorlandığımız maçta son sözü 90'da çatala takan Sosa söylüyor.

STSL 8. Hafta

Derbi maçında deplasmanda Galatasaray'dan bir puan aldığımıza üzülüyoruz. Bitiriciliğimiz artması gerekiyor. Bunun da en önemli şartı Henriquez'in gol ve goller bulması.

Şampiyonlar Ligi 4. Hafta

Bizden 3 puanı zar zor koparan City karşısında evimizde bir puanı Nastasic'in kendi kalesine attığı golle alıyoruz. Şans faktörü bizim yanımızdaydı yalnız 2 maç kala işler arap saçına döndü iyice.

Şampiyonlar Ligi Puan Durumu

STSL 9. Hafta

Etkileyici bir oyunla Gençlerbirliği'ni mağlup ederken ön planda Savistsky vardı.

PORTAKALLARLA DÜNYA KUPASI ELEMELERİ

İrlanda deplasmanında bir puan kaybı daha yaşıyoruz. Türkiye kaza bela, Avusturya şans derken bir yara daha aldık. Defansa önlem almalıyım ancak nasıl olacağı konusunda bir fikrim yok. 2017'ye daha hazır olmamız gerekiyor.

İngiltere ile evimizde oynadığımız hazırlık maçında da kalemizde 3 gol görüyoruz. Valla bu takım beter çıktı Allah yardımcımız olsun

STSL 10. Hafta

Rakibe tek bir pozisyon dahi vermeden kazanıyoruz. Trabzon'u takibi sürdürürken, Atletico maçına moralleniyoruz.

Sırada Atletico maçı var. Ya kendimizi soğuk sulara bırakıcaz ya da cehennem sıcağını ensemizde hissedicez.

Şampiyonlar Ligi 5. Hafta

Evimizde 3-0 yendiğimiz Atletico Madrid'e karşı deplasmanda aynı skorla boyun eğiyoruz. Bütün avantajımızı da böylece yok ediyoruz. Son hafta evimizde Mönchengladbach'ı yenip diğer taraftan skor bekleyeceğiz. Anlayacağınız işimiz yüzdelere kaldı o da %25 civarı.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta

Hem Atletico maçından yorgun düşmüş oyuncalarım hem de haftaiçi Mönchengladbachla oynayacağımız maçtan ötürü genç ve yedekleri sürdüm sahaya. Mersin karşısında iyi oyunumuzu golle süsleyemedik ama galibiyeti elde ettik. Yine sahnede galibiyeti getiren golü ile İrfan vardı.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta

3. sezonumuzu da Şampiyonlar Ligi hedefi olarak başarısızlıkla noktalıyoruz. Evimizde tek kale oynadığımız maçta Mönchengladbach'ı rahat bir skorla devirirken İngiltere'den kötü haber geliyor. 10 puanla, averajla grubu 3. sırada bitiriyoruz.

UEFA Avrupa Ligi'nde muhtemel rakiplerimiz arasında yine Porto var. Zaten yine Porto'yu çekersek kapatırım oyunu

Yorumsuz !

Muhtemel Rakiplerimiz:
    Porto, Tottenham, Roma, Valencia, Milan, Ajax, Benfica, Metalist, Sampdoria, Genk, BATE, Legia, M.Haifa, Empoli, A.Wien

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta

Möchengladbach galibiyetinin ardından 5 gollü galibiyeti de Karabük karşısında alıyoruz. Hem Henriquez hem de Caldwell'in gol atması bizim adımıza sevindirici bir gelişmeydi.

ZTK 1. Hafta

Denizli maçıyla yeni bir gencimizi daha kamuoyuna tanıtmış olduk. Kalecimiz Emre Dülger. İlk maçında pek topla buluşamadı ne yazık ki Gençlerimizle kupada gideceğimiz yere kadar gideceğiz bu sezon. Emre Dülger 17, Enes 17, İrfan 17, Coldwell 19, Kerim 21, Muhammed 21 ilk aklıma gelenler. Güzel performanslar sergilediler bu maçta.

​Spor Toto Süper Lig 13. Hafta

Erciyes maçıyla çıkışımızı devam ettiriyoruz. Bu ara çok sakatlık olmaya başladı, Avrupa maçlarına denk gelmemesi sevindirici. Veli yine kırmızı gördü

ZTK 2. Hafta

Yaş ortalaması 22,6 olan kadromuzla Osmanlıspor'u alt ediyoruz. 3-0'dan 3-2'ye gelmesi de biraz moralleri bozuyor. Caldwell 2 golle maçın yıldızı.

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi

Yine o kadar kolay takım varken gidiyoruz Roma'yı seçiyoruz. Kazanan Valencia - Lyon galibiyle eşleşecek.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta

İlk mağlubiyetimizi Fenerbahçe karşısında alıyoruz. Kuyt'ın güzel golü yenilgiyi taddırıyor yalnız üzerinde durulması gereken konu golcülerimiz genel olarak suskunluğu. Büyük maçları hiç oynayamıyorlar.

ZTK 3. Hafta

Genç kadromuz Konya'yı gole boğdu demek isterdik ama goller veteranlardan geldi

ZTK 4. Hafta

Osmanlıspor karşısında gençler beklentileri karşılayamayınca abileri beraberlik golünü getirdi. Gruptan çıkmayı başardık.

ZTK Puan Durumu

2016 - Türkiye'de Yılın Oyuncusu

Transfer Dönemi

Denis Suarez Beşiktaş'ta

Önümüzdeki sezon Sosa'dan boşalacak AMC koltuğuna Barcelona B takımında top koşturan Denis Suarez'i getireceğiz. Kendisinden beklentimiz çok büyük, umarım başarılı olur.

<strong>

Oyun hata verince son iki maçımızı tekrar oynadık bu sefer Osmanlı'yı devirebildik Bu arada gördüğünüz üzere bir aylık süre geçti. İki hazırlık maçında güzel sonuçlar aldık. Son 2 ayda 3 kez Konya 3 kez Osmanlı ile karşılaştık, gına geldi artık

TRANSFER DÖNEMİ

Hareketli bir transfer dönemini geride bırakıyoruz. Henriquez'den istediğimiz verimi alamayınca Juventus tarafından satılığa çıkarılan Morata'yı kadromuza kattık. Henriquez'de Atalanta'ya kiralandı. Ayrıca kiralık gitmek isteyen Muhammed Başakşehir'e kiralandı. Sivok'ta AZ Alkmaar'da 6 ay geçirecek.

STSL 15. Hafta

Osmanlı karşısında sonuca 2 korner, 2 penaltı ile gidiyoruz. Gökhan tek kişilik resitaliyle büyüledi bizi.

STSL 16. Hafta

Kasımpaşa deplasmanında çok zorlandık. Sonuca yıldızımızla gittik.

ZTK 5. Hafta

Gençlerimize şans vermeye devam ettiğimiz maçta yeni transferimiz Morata'yı ilk 11 başlattık. O da kulubümüz adına ilk golünü attı.

STSL 17. Hafta

Uzun bir süre göremeyeceğimiz Konya'yı 4 golle uğurlarken harika bir futbolle sonuca gittiğimizi söylemeden edemicem Böylece ilk devreyi küçük bir farkla lider tamamladık.

Puan Durumu - İstatistik Liderleri

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri