Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Başarılar, İyi Eğlenceler.
Teşekkür ederim.
Oyuncularla yaşadığı uyum sürecinde büyük sorunlar yaşayıp istifa eden
İsmail Kartal'ın yerine, eski Fenerbahçeli ve Milli futbolcu
Suat Aslan 1 yıllık sözleşmeye imza attı.
Taraftarın ve oyuncuların sempatisini kazanan ve uzun yıllar burada kalmak istediğini belirten
Fenerbahçe Teknik Direktörü gelecek için ilk somut adımlarını attı. Yönetimden ek bütçe talep eden menajer, gençleştirme hareketine hızlı başladı.
Hala ufak bir bütçem var regenler için ayırdığım. Taksidimiz bol ama yaşlı futbolcularla uyum sağlayamıyorum. Mali yapıyı yukarı çekince Tutoring yapacak sağlam yıldızlar ve gençleri harmanlayıp bir model takım kurmak istiyorum.
İlk dönem geride kalırken çok başarılı bir futbol ortaya koyduk. Giderek artan uyumumuz ve futbolumuzla seneye Avrupa'da büyük hedeflerle oynayacaz.
Burda Enes'e ayrı bir yer ayırmak istiyorum. Üst düzey forum, üst düzey golcülük. Barbosa gelene kadar formayı kaptı ve bir daha bırakmadı. Oyuncuların profil ve formlarını paylaşacam bir sonra ki mesajda fakat, en ufak bir kıpırdama yok profilinde. Kararlılık, Kuyt sağ olsun. Başka daha gelişme olmadı. Formu ama uçuyor. Milli takıma aldım 2 maç 3 gol 1 i Hollanda'ya. Tüm teknik ekibi kovduracak yakında.
Sözleşmeyi imzaladı Juve peşini bıraktı. Tam bir dinamo.