1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: İntikam isteyen bir menajer l KDÇ. Karabükspor {1.Sezon} l

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Quote Originally Posted by kilham96 View Post
    Hocam sevgilin yok mu ya?.Sap sap takılmak yakışıyor mu bize
    Hocam kısmetimiz çıkarsa bakarız
    Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Forever sağ el.
    Yok bee
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkür ederim.

Karabük-Safranbolu Şehirler arası terminalinde Frank'le beraber indik.Yolları yeni hükümet duble yapmış sağolsun rahat bir yolculuktu .İner inmez hemen tesisleri gezmek istediğimi söyledim Frank'e.Ordan doğruca stada doğru yola çıktık.Hava hafiften kararmış geleceğimizin belirsizliği yeryüzünde sis olarak göstermişti kendini.

Geçen yıl bitmiş stadımız.Fakat ne bir kalite var ne bir güzellik.Tesislerse içler acısı.Olsun diyorum içinden adam edicem ben burayı.Ardından Başkan Ahmet Gölbek odasına çağırdı ve çay söyledi.Adetmiş buralarda

Başkan :Anlat bakalım delikanlı neden Karabükspor ?
    Ben : Sayın başkanım neden olmasın

Takımla antremanlara çıkmaya başladım.Elimde not defteri oyuncuları izliyordum.Kafamda ilk 11 oluşturmaya çalışıyordum.Ayrıca bu sene tarihinde ilk kez Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacağı için kadronun ciddi elemanlara ihtiyacı olduğunu ilettim.Fakat gelen cevap gayet netti :"Paramız yok."

Önümüzdeki hazırlık maçlarında takımın kendi göstermesi gerektiğini biliyordum.Sezon öncesi ne kadar iyi başlarsak en azından bir süre bu ivme devam edebilirdi.Akşam 22.00'da ayrıldım tesislerden.Fakat ne bir ev ne bir tanıdık.İki sap insan Frank ve Ben.Yapıcak bir şey yok.Köşelerde kalmış ufak bir pansiyon bulduk tam anlaşıcaz telefon çaldı.Arayan Başkandı.

Başkan :"Kalacak yeriniz var mı hocam?"
    Ben
    :Başkanım bi pansiyon ayarladık ama...
    Başkan :Olur mu hiç hocam kalkın bize gelin 3-5 gün ev bulana kadar.
    Ben :Tamam Başkanım.

İşte bu konuşmadan sonra anlamıştım görmüştüm gelecekteki resmimizi.
    Dünyanın sayılı klüpleri arasına girecektik.Türkiye'nin Barcelona'sı Dünya'nın Almanya'sı olacaktık.Gerek 5 gerekse 10 yıl sonra.Ve kapattım telefonu.Başkanın evine doğru yola çıktım.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri