Başarılar dilerim![]()
Başarılar dilerim![]()
Karabük-Safranbolu Şehirler arası terminalinde Frank'le beraber indik.Yolları yeni hükümet duble yapmış sağolsun rahat bir yolculuktu.İner inmez hemen tesisleri gezmek istediğimi söyledim Frank'e.Ordan doğruca stada doğru yola çıktık.Hava hafiften kararmış geleceğimizin belirsizliği yeryüzünde sis olarak göstermişti kendini.
Geçen yıl bitmiş stadımız.Fakat ne bir kalite var ne bir güzellik.Tesislerse içler acısı.Olsun diyorum içinden adam edicem ben burayı.Ardından Başkan Ahmet Gölbek odasına çağırdı ve çay söyledi.Adetmiş buralarda
Başkan :Anlat bakalım delikanlı neden Karabükspor ?
Ben : Sayın başkanım neden olmasın
Takımla antremanlara çıkmaya başladım.Elimde not defteri oyuncuları izliyordum.Kafamda ilk 11 oluşturmaya çalışıyordum.Ayrıca bu sene tarihinde ilk kez Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacağı için kadronun ciddi elemanlara ihtiyacı olduğunu ilettim.Fakat gelen cevap gayet netti :"Paramız yok."
Önümüzdeki hazırlık maçlarında takımın kendi göstermesi gerektiğini biliyordum.Sezon öncesi ne kadar iyi başlarsak en azından bir süre bu ivme devam edebilirdi.Akşam 22.00'da ayrıldım tesislerden.Fakat ne bir ev ne bir tanıdık.İki sap insan Frank ve Ben.Yapıcak bir şey yok.Köşelerde kalmış ufak bir pansiyon bulduk tam anlaşıcaz telefon çaldı.Arayan Başkandı.
Başkan :"Kalacak yeriniz var mı hocam?"
Ben :Başkanım bi pansiyon ayarladık ama...
Başkan :Olur mu hiç hocam kalkın bize gelin 3-5 gün ev bulana kadar.
Ben :Tamam Başkanım.
İşte bu konuşmadan sonra anlamıştım görmüştüm gelecekteki resmimizi.
Dünyanın sayılı klüpleri arasına girecektik.Türkiye'nin Barcelona'sı Dünya'nın Almanya'sı olacaktık.Gerek 5 gerekse 10 yıl sonra.Ve kapattım telefonu.Başkanın evine doğru yola çıktım.