Başarılar hocam.Sunumun çok güzelİstatistiklere baktığımızda Savunmada gayet iyiyiz.Hücumda da savunma düzenini bozmadan yapılacak değişikliklerle güzel bir taktik çıkaracaksın.
Başarılar hocam.Sunumun çok güzelİstatistiklere baktığımızda Savunmada gayet iyiyiz.Hücumda da savunma düzenini bozmadan yapılacak değişikliklerle güzel bir taktik çıkaracaksın.
Lige iyi başlamışsın. Bu arada stoperin iyi imiş. Bende stoperi takipe aldım.
lig öncesi çok sakat vermen takım uyumu için zorlar seni,beraber çalışmadıkları için sakatlanan oyuncuların içinde ki ilk 11 olanlar takıma ve taktiğe alışana kadar maçlardan extra puan çıkarman lazım.ilk maçı deplasmanda kaybetmemen iyi olmuş moral açısından.Bakalım ilerleyen haftalar ne gösterecek...
Başarılar dilerim. "Az takip" paylaşımla alakalı. Bunu unutmamak gerek![]()
Teşekkür ederim. Katılıyorum, hücumda yeni varyasyonlar deneyip çözüm aramalıyız.
Adam Hodge mi ?Bence de iyi stoper, kumaşı iyi gençler var altyapıda, değerlendirmeyi düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum, sakatlıklardan uzak durmak çok önemli, daha çok çalışıp takım uyumunu oturtmalıyız.
Doğru bir nokta, daha çok paylaşım yapmalıyım, teşekkürler![]()
Bu sezon çok şey beklediğimiz kaptan Pascali idmanda... Genel antrenman takım uyumunu yerleştirmeye odaklı...
![]()
Oldukça hoş bir anlatım. Bu arada neden Kilmarnock?
İskoç ligi genelde ilgimi çekmez ancak takipteyim başarılar![]()