1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Türkiye - Fenerbahçe l Gençlerden ordu kurmak l I.Sezon

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Default Türkiye - Fenerbahçe l Gençlerden ordu kurmak l I.Sezon

Merhaba arkadaşlar.. Vize haftası yüzünden gıdım gıdım ilerlediğim kariyerimi sizinde desteğinizle ilerletmeyi umuyorum

Oyunda ki en büyük amacım; takımı "Genç Oyuncu Fabrikası"na çevirmek.
    Yabancı sınırlaması engel ama elimizden geleni yapıcaz.
    Tüm önerilerinizi bekliyorum.

Last edited by MasALP : 30.Kasım.2014 at 06:30

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.

Teşekkür ederim.

Oyuncularla yaşadığı uyum sürecinde büyük sorunlar yaşayıp istifa eden İsmail Kartal'ın yerine, eski Fenerbahçeli ve Milli futbolcu Suat Aslan 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Taraftarın ve oyuncuların sempatisini kazanan ve uzun yıllar burada kalmak istediğini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü gelecek için ilk somut adımlarını attı. Yönetimden ek bütçe talep eden menajer, gençleştirme hareketine hızlı başladı.

Hala ufak bir bütçem var regenler için ayırdığım. Taksidimiz bol ama yaşlı futbolcularla uyum sağlayamıyorum. Mali yapıyı yukarı çekince Tutoring yapacak sağlam yıldızlar ve gençleri harmanlayıp bir model takım kurmak istiyorum.

İlk dönem geride kalırken çok başarılı bir futbol ortaya koyduk. Giderek artan uyumumuz ve futbolumuzla seneye Avrupa'da büyük hedeflerle oynayacaz.

Burda Enes'e ayrı bir yer ayırmak istiyorum. Üst düzey forum, üst düzey golcülük. Barbosa gelene kadar formayı kaptı ve bir daha bırakmadı. Oyuncuların profil ve formlarını paylaşacam bir sonra ki mesajda fakat, en ufak bir kıpırdama yok profilinde. Kararlılık, Kuyt sağ olsun. Başka daha gelişme olmadı. Formu ama uçuyor. Milli takıma aldım 2 maç 3 gol 1 i Hollanda'ya. Tüm teknik ekibi kovduracak yakında.

Sözleşmeyi imzaladı Juve peşini bıraktı. Tam bir dinamo.
    Last edited by MasALP : 30.Kasım.2014 at 06:28

Başarılar dilerim. Yapılan transferler iyi ama bence Gökhan Gönül'ü göndermemeliydin...

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Başarılar dilerim. Yapılan transferler iyi ama bence Gökhan Gönül'ü göndermemeliydin...
    GG ile Sowu gönülsüz sattım malesef giderler fazla gelir sağlamam şarttı Ozan'ı da 11 de performansına güvendiğim için GG yedek kalsın istemedim

İlk dönem nasıl geçirdik linkler;

Takım Raporu

Mert Günok

Süper lig için yeterli fakat Avrupa'da ki hedefler için yetersiz. Süper lig de hamle şansı bırakmak için 4 yabancı kullanıyorum genelde. Eğer böyle devam edecek olursa Onur şuanlık tek seçenek.

__________________________________________________ ________________________________________________

Mert veya Ertuğrul yedek kalacak sözleşmeleri bitiyor makul anlaşmalar yapıp 11 e bir kaleci alacaz
    __________________________________________________ ________________________________________________

Ozan Tufan
    Sağ bek için aklımda ki 2 isim:

- Levin Öztunalı - Emre Can 2side gönlü var 30 dan aşağı almak zor. O zamana kadar Ozan

Caner Erkin

Jem Karacan

Bedelsiz transferimiz. Gayet makul bir fiyata anlaştık. Sağ bek oynayacak

Eder Alvarez Balanta

Serdar Aziz

Celal Ergün

Geleceği parlak forma şansı giderek artacak.

Lawrence Lartey

Potansiyeli yüksek rotasyon oyuncumuz çok çabalaması lazım.

Savunmada rotasyon yerli sol bek harici eksik görmüyorum şimdilik.

İlkay Gündoğan

Lucas Romero

Youri Tielemans

Aytaç Kara

Okan Adil Kurt

Humam Tariq

Karim Mebarki

Orta saha bolluğu mevcut. Humam'ın kiralık gitmesi haricinde değişim olmasını düşünmüyorum.

Gabriel Barbosa

Alper Potuk

Januzaj gelene kadar ya da çok büyük bir isim gelecek olmazsa buralar hep Alperin. Januzaj gelmek istiyor Manu 70 de diretiyor.

Savitskiy
    __________________________________________________ _______________________________________________

Bilal Basacikoglu'nu takıma katmayı istesemde Barbosa'yı kesmesi zor. Rotasyonda kararsızım.

Enes Ünal

Yazacağım çok şey var da nazar değmesin. Daha bu profille beni heyecanlandırıyor kereta Maşallah

Carlos Fierro

Yıllarca Enes'i yedek yapmıştım. Şimdilik Fierro rotasyon olacak gibi.

Forvet hattı sağlam. İlerleyen zamanlarda görecez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2 sene sonra Fierro, Barbosa, Tariq' tan toplamda 1560 Milyon kaldırırsın diye düşünüyorum bol şans

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İlkay, Enes ve Ozan'ı çok ucuza almışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlkay Gündoğanı 10 M almak büyük başarı

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim. Transferlerini çok beğendim.

Ben de senin gibi çok genç oyunculardan kurulu takımları veya takım kurmayı çok severim (PSV , Lyon vs.). Yalnız yine de çok fazla gençlere yönelmek sıkıcı olur gibime geliyor. Zira takıma katılacak bir iki tecrübeli isim renk getirebilir. Yine de başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara-Adapazarı

İlkayı gerçekten çok uyguna almışsın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Euro 2016 da İtalyaya karşı dersini iyi çalış çok tehlikeli takım

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    2 sene sonra Fierro, Barbosa, Tariq' tan toplamda 1560 Milyon kaldırırsın diye düşünüyorum bol şans
    Oyuncu satışında seni takipteyim aynı başarıyı sağlayabiliriz umarım teşekkürler

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    İlkay, Enes ve Ozan'ı çok ucuza almışsın.
    Quote Originally Posted by OYe View Post
    İlkayı gerçekten çok uyguna almışsın
    Quote Originally Posted by sarianet View Post
    İlkay Gündoğanı 10 M almak büyük başarı
    İlkay 18m€ du değeri mutsuzdu 3m teklif ettim direk pazarlığı yüksek tutmadık 10 da anlaştık Nuri de 10 du İlkay'ı seçtik Ozan ve Enes'in fiyatı her oyunumda değişiyor bunlar şu zamana kadar aldığım en yüksek fiyatlar bi düşündüm hatta 1.8-2-2.5 a sene başı aldığımı biliyorum sürekli değişiyor

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim. Transferlerini çok beğendim.
    Teşekkürler daha yapacak çok işimiz - transferimiz var önerileri bekliyorum

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Ben de senin gibi çok genç oyunculardan kurulu takımları veya takım kurmayı çok severim (PSV , Lyon vs.). Yalnız yine de çok fazla gençlere yönelmek sıkıcı olur gibime geliyor. Zira takıma katılacak bir iki tecrübeli isim renk getirebilir. Yine de başarılar.
    Genç oyuncular geliştirmek, ilk başarıları sağlamak bi zevk veriyor insana gerçekten Ama hem kaptanlık-liderlik açısından hemde tecrübe-tutoring açısında almak istediğim oyuncular var

Tutoring için Profesyonel kararlı oyuncular bildiklerinizi önerirseniz sevinirim Kuytla pek uyuşamadık ders vermeye pek yanaşmıyordu bende

Euro 2016 da İtalyaya karşı dersini iyi çalış çok tehlikeli takım
    Euro 2016 için ümitliyim çok kaliteli bi takımımız var gerçekte yansıtamasakta güvenim tam umarım aynı şanssızlığı biz yaşamayız

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    Oyuncu satışında seni takipteyim aynı başarıyı sağlayabiliriz umarım teşekkürler
    1560 milyon yazmışım yahu

Bu arada dmc ye Sergi Samper'i kapmaya bak dünya klası bir oyuncu olucak
    Last edited by Önder HOCA : 30.Kasım.2014 at 21:08

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

1560 milyon yazmışım yahu

Bu arada dmc ye Sergi Samper'i kapmaya bak dünya klası bir oyuncu olucak
    Peşine düştük ama sözleşme yeniledi taliplisi çoktu 68m zor biraz takipte kalıcaz

Ligde dolu dizgin gidiyoruz şampiyonluktan şüphe yok istatistiklerimizi yüksek tutalım yeter

Enes Ünal döktürüyor. Son maç frikiktende güzel bir gol kaydetti. Etkili Frikik Kullanım tercihi çalışıyor ve karşılığını verdi.

Sene sonu 50 gole ulaşmasını umut ediyorum

Transferler mükemmel, gidişat harika, başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Oyuncu avından pek ilerleyemedik gözüme çarpanları paylaşayım

Alper Ademoğlu
    Ben yandım siz yanmayın oyun başı alın 600 k imza attırın

Romagna Carlos FischerPatrick Wolf İsmail Yavuz Şeyhmus Alban

Mehdi Jaziri Ayman Issa Diakhaby Briceno Josh Murphy

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Transferler mükemmel, gidişat harika, başarılar
    Teşekkürler regen çıkışı tarihi geldi genç avına düştük bol bol transfer yapıcaz kariyer boyunca son sürat devam

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

Arkadaşlar oyun başı çıkan bir kaç Türk regeni yabancı takımlara kaptırdığımızı farkedince
    tamamen kendimi regen aramaya verdim ve biraz yavaş ilerledim.
    Maçlarada gereken önemi pek gösteremedim açıkçası

Mali durumumuz parlak olmadığı için bir planlama çevresinde kurdum takımı.
    Transfer dönemi sonunda büyük bombalar patlıyacak.

İlk yılımızdan güzel bir para kaldırdık kısacası paylaşıcam yakında

Avrupa kupalarında Türk takımları pek başarı sağlayamadığı için Pilot takımımızada planlama yapmaya çalışıyorum.

Avrupa ya bu sene sonunda İBB'yi yollamak bir büyük amacım.
    Özellikle bu konuda fikrinizi almak isterim.

Güzel bir transfer dönemi bizi bekliyor önerilerinizi bekliyorum

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri