Originally Posted by
CwC0deR
Başarılar dilerim. Yapılan transferler iyi ama bence Gökhan Gönül'ü göndermemeliydin... 
GG ile Sowu gönülsüz sattım malesef giderler fazla gelir sağlamam şarttı Ozan'ı da 11 de performansına güvendiğim için GG yedek kalsın istemedim
İlk dönem nasıl geçirdik linkler;
Takım Raporu
Mert Günok
Süper lig için yeterli fakat Avrupa'da ki hedefler için yetersiz. Süper lig de hamle şansı bırakmak için 4 yabancı kullanıyorum genelde. Eğer böyle devam edecek olursa Onur şuanlık tek seçenek.
__________________________________________________ ________________________________________________
Mert veya Ertuğrul yedek kalacak sözleşmeleri bitiyor makul anlaşmalar yapıp 11 e bir kaleci alacaz
__________________________________________________ ________________________________________________
Ozan Tufan
Sağ bek için aklımda ki 2 isim:
- Levin Öztunalı - Emre Can 2side gönlü var 30 dan aşağı almak zor. O zamana kadar Ozan
Caner Erkin
Jem Karacan
Bedelsiz transferimiz. Gayet makul bir fiyata anlaştık. Sağ bek oynayacak
Eder Alvarez Balanta
Serdar Aziz
Celal Ergün
Geleceği parlak forma şansı giderek artacak.
Lawrence Lartey
Potansiyeli yüksek rotasyon oyuncumuz çok çabalaması lazım.
Savunmada rotasyon yerli sol bek harici eksik görmüyorum şimdilik.
İlkay Gündoğan
Lucas Romero
Youri Tielemans
Aytaç Kara
Okan Adil Kurt
Humam Tariq
Karim Mebarki
Orta saha bolluğu mevcut. Humam'ın kiralık gitmesi haricinde değişim olmasını düşünmüyorum.
Gabriel Barbosa
Alper Potuk
Januzaj gelene kadar ya da çok büyük bir isim gelecek olmazsa buralar hep Alperin. Januzaj gelmek istiyor Manu 70 de diretiyor.
Savitskiy
__________________________________________________ _______________________________________________
Bilal Basacikoglu'nu takıma katmayı istesemde Barbosa'yı kesmesi zor. Rotasyonda kararsızım.
Enes Ünal
Yazacağım çok şey var da nazar değmesin.

Daha bu profille beni heyecanlandırıyor kereta

Maşallah
Carlos Fierro
Yıllarca Enes'i yedek yapmıştım. Şimdilik Fierro rotasyon olacak gibi.
Forvet hattı sağlam. İlerleyen zamanlarda görecez.