Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 253 sonuç

Konu: RUBRO! NEGROS! LEALDADE! | Başarıya Açılan Yelkenler

1. Default

basarilar dilerim bu kariyerin takipcisiyim

Başarılar hocam gerçekci bir kariyer oluyor tebrikler.
    Bu takım altyapıdan iyi şeyler yapıcak gibi geliyor.Tekrar başarılar takipçinim.

Quote Originally Posted by CarloBenvelio View Post
    basarilar dilerim bu kariyerin takipcisiyim
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Başarılar hocam gerçekci bir kariyer oluyor tebrikler.
    Bu takım altyapıdan iyi şeyler yapıcak gibi geliyor.Tekrar başarılar takipçinim.
    Eyvallah. Altyapımıza güveniyorum. Başarı kaygım yok. Amaç istikrarlı büyüme.

Altyapıya güvenmeniz gerçekten takdire şayan, başarılar

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Altyapıya güvenmeniz gerçekten takdire şayan, başarılar
    Sağol hocam.

---

Bu arada Mastour neden bilmiyorum ama çok kötü bir performans gösteriyor ayrıca sezon başından beri kondisyon sorunu bi türlü düzelemedi. Milan'ı geçtim ben bile gözden çıkarabilirim böyle devam ederse. Mastour'un şu anki profilini ve performansını paylaşcam burda.

mental zaafiyetleri var mastour un ondan galiba performans gösteremiyor.

Durum Güncellemesi:

Durum bu. Tahminlerime göre ligi orta sıralarda bitircez. Tek korkum hep başıma gelen ligin 2. devresi performans düşüklüğü sıkıntısı ama bu sefer takımıma güveniyorum artık o sorunları aştık. Altyapımız harika işliyor, persone kadromuz genişledi güçlendi, yönetim değişti daha vizyonlu oldu zaten paylaşmıştım bunları önceki sayfalarda ve takım 3 sene önce 20 yaşında olan takım şu an futbolunun en verimli dönemlerine girmeye başladı hepsini işin içine katınca mutluyum şu an. Çayımı kahvemi alıyorum taktiklerimi yazıyorum maçlara çıkıyoruz cidden bu sezondan itibaren artık rahatça kariyerimi yapıyorum. 3 seneden bu yana yani fm 2012'den beri eziyet olmuştu oyun bana bu sefer doğru kulüp ve doğru yapılanma tercihimle birlikte sefasını sürmeye başladım. Bak herkese tavsiye ediyorum ben de önceden "ooo hemen wonderkid listesi buliyim biyerlerden takım biraz daha güçlü olsun bu kupayı almazsam kariyeri silerim" gibi triplerim vardı ama bunlar gereksiz. Alın sempati duyduğunuz bir takımı önce temeli sağlam atın hemen başarı beklemeyin. Mesela şu an en zevk aldığım ve iple çektiğim tarih regenlerimin çıkış tarihi. mayıs. onlarla ilgilenin kulüp bulun. antrenmanları iyileştirin. Bu şekilde bunu oynarken strese de girmezsiniz gol kaçırdığınızda sinir küpü de olmazsınız. güzel zaman geçirirsiniz. mesela ilk sezon küme düştük niye kovulmadım. çünkü yönetimle iletişimim iyiydi ve kadroyu sağlam yapılandırmıştım. geleceğe umutla baktılar. bu kariyerde en büyük amacım porto kulübüne denk olabilmek. porto kulübüne hem mali açıdan hem sportif başarı açısından denk olacağız.

Last edited by Catenaccio : 02.Aralık.2014 at 06:03

Sezon başı fiyatını sorup 32.5 milyon euro cevabını aldığım ve kiralık olarak kadroma dahil ettiğim mastour'a bugün sözleşme kabul ettirdim.
    Last edited by Catenaccio : 02.Aralık.2014 at 06:02

Last edited by Catenaccio : 02.Aralık.2014 at 06:03

Assana - İstikrar

Bizde şu an kiralık durumda bulunan prince'e imza attırdım. Seneye as kadronun değişmez isimlerinden olacak. Profilini de paylaşırım tekrardan.

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

Bir şey soracağım. Sezon öncesinde antrenman sistemini nasıl ayarlıyorsun ? Ben 1 ay 1,5 ay Çok yüksek kondisyon çalıştırmama rağmen sezon içinde kondisyon sorunları ortaya çıkıyor. Kondisyonu da %100 görmedim desem yeridir. Önceki FM'lerde hiç sorun yaşamamıştım.

bu takım güzel yerlere gelecek

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    Bir şey soracağım. Sezon öncesinde antrenman sistemini nasıl ayarlıyorsun ? Ben 1 ay 1,5 ay Çok yüksek kondisyon çalıştırmama rağmen sezon içinde kondisyon sorunları ortaya çıkıyor. Kondisyonu da %100 görmedim desem yeridir. Önceki FM'lerde hiç sorun yaşamamıştım.
    Antrenmanları tamamen antrenörlere bırakıyorum ve antrenörleri özelliklerine göre göre teker teker en iyilerini seçiyorum. Kondisyon antrenörüm de iyi ondan kondisyonlarımız iyi. Ben sadece taktiksel antrenmana katılıyorum zaten menejer porfilimi tamamen taktiksele ayarlamıştım.

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    bu takım güzel yerlere gelecek
    İnşallah kardeşim.

Durum Güncellemesi:

Ligde stabil durumumuzu koruyoruz düşme hattından uzağız.

Bu senenin imza attıracak olduğum regenleri:

Altyapının Durumu:

Ligin bitimine 4 maç kaldı muhtemelen 10. sırada tamamlayacağız. Sonuçları paylaşacağım. Gelecek sezon için planladığın kadro yapılanmasını taktik sistem nüanslarını transfer meselelerini masaya yatıracağız biraz.

Roberto İnsigne'ye operasyon düzenleyeceğiz. Sözleşmesi bitiyor. Tek sıkıntı maliyet.

Durum Güncellemesi:

Bu sezon beklentiler kümede kalmaktı. Benim beklentim daha yüksekti fakat şu an bitirdiğimiz sıra gayet makul oynadığımız oyun göre. Önemli olan şu ki geçen seneden daha iyiydik. Geçen sene de ondan önceki seneden daha iyiydik.

Konumumuzdan dolayı elimize geçecek miktar 1,68 m euro.

Kadromuz oturmuş sayılır artık. 4-2-3-1 sistemini de artık benimsedik ve bu sistemle yola devam edeceğiz.

Defans: Cunha'nın yerine daha iyisini alamazsam defanst hattı vitor.b - prince - cunha - cancelo olarak devam edecek. Stoper yedekleri joao pedro ve bura, bek yedekleri ise Cason veya satıp yerine yapacağım transfer ve altyapıdan çıkaracağım bir genç veya onun yerine yapacağım bir tansfer olacak.

Orta Saha: Savaşçı ve oyun kurucu ikilisi Assana ve Petriccione olarak devam edecek. Çünkü ikisine de çok güveniyorum iyi de oynuyorlar ve istikrar kazanmalarını istiyorum. Mevkierinin değişmez isimleri olsunlar. Ofansif ortasahamızda ise Mastour'un kirası biteceği için bir transfer gerekecek. Bu pozisyonda Roberto İnsigne'ye kancayı taktık olmazsa birkaç alternatif daha var şu an.

Forvet: Guedes ve Rabiola artık yeterli olmuyor. Bu pozisyonda artık kalibreyi yükseltmemiz lazım. Bu da demek oluyor ki bu seneki transfer bütçemizi forvet transferinde kullanacağız. Altyapımızda çok forvet var yetenekliler de fakat çok genç ve tecrübesizler önce kiralanıp tecrübe kazanmalı ve gelişmeliler.

Yönetimin desteği arkamızda. Zaten öyle olmak zorunda. Yönetimin desteği azalırsa bi yerde ordan başarı falan bekleme.

Transfer bütçemiz yaklaşık olarak 4 m euro.

Akabinde bir fm klasiği olarak küme düşen takımların topçularına sarkmak.
    Last edited by Catenaccio : 06.Aralık.2014 at 02:43

Artık Porto modeline de yavaştan geçiş yapacağız. Kadromuzda düşünmediğimiz fakat potansiyelinin yüksek olduğunu anladığımız oyunculara imza attırıp kiralık olarak başka kulüplere yollayacağız ve bu şekilde parlamasını sağlayacağız. Bu hamleleler maddi getiri olarak bize geri dönecek. Risk de var işin içinde fakat risk almazsan nasıl ulaşabilirsin ki.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şu Mesca, Bruma'nın abisi olan mı ??

İşte aradığım kariyer

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Zevkli bir kariyer oluyor hocamAynen devam edelim.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Transfer politikanı çok beğendim.Yavaş yavaş bir futbolcu fabrikası olacağız umarım
    Öncelik mali başarı olmalı bana göre de

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Şu Mesca, Bruma'nın abisi olan mı ??
    Evet Bruma'nın abisi o

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    İşte aradığım kariyer
    Beğenmene sevindim.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Zevkli bir kariyer oluyor hocamAynen devam edelim.
    Sağol hocam

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Transfer politikanı çok beğendim.Yavaş yavaş bir futbolcu fabrikası olacağız umarım
    Öncelik mali başarı olmalı bana göre de
    Aynen öyle olacağız Teşekkür.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri