Anket Sonuçlarını Görüntüle: Onur Altun ilk sezon sizce hangi takıma gitmeli?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Akhisar Belediyespor

4 17.39%
  • Ankaragücü

8 34.78%
  • Kartalspor

3 13.04%
  • Elazığspor

1 4.35%
  • Orduspor

2 8.70%
  • Eskişehirspor

1 4.35%
  • Diğer

4 17.39%
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: "Bir Teknik Direktörün Hikayesi - Ankaragücü Since 1910 !"

Hybrid View

Bende bir kaç ay önce Ankaragücüyle ilgili bir hikaye yazmıştım, sanada başarılar dilerim dostum umarım güzel bir hikaye çıkartırsın.

Quote Originally Posted by DadasTrobzonLee View Post
    Başarılar hocam.Ankaragücü süper seçim.
    Ankaragücü gerçekten iyi bir takım inşallah en kısa zamanda Süper Lig'e çıkacağız ve Türk Futboluna yararlı gençler yetiştireceğiz... Teşekkürler yorumun için ayrıca hocam...

Quote Originally Posted by Wesley_Sniper View Post
    Başarılar dilerim inşallah ülkeye iyi futbolcular kazandırırsın...
    İnşallah hocam o bizim hedeflerimiz arasında bakalım başarabilecekmiyiz... Teşekkürler yorumun için ayrıca hocam...

Quote Originally Posted by Viola26 View Post
    Umarım Ankaragücünü tekrar yukarlara taşırsın .
    İnşallah desteklerinizi boşa çıkarmayacağım Ankaragücü tekrar Süper Lige çıkacak Teşekkürler yorumun için ayrıca hocam...

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Bende bir kaç ay önce Ankaragücüyle ilgili bir hikaye yazmıştım, sanada başarılar dilerim dostum umarım güzel bir hikaye çıkartırsın.
    Teşekkür ediyorum hikayeden kasıt bu sadece bir takıma bağlı bir kariyer olmayacağı için uzun bir hikaye olacak inşallah beklemeye değecek bir kariyer planlıyorum... Teşekkürler yorumun için ayrıca hocam...

~ KULÜP HAKKINDA BİLGİLENDİRME ~

# ANKARAGÜCÜ BAŞARILARI #

# TAKTİĞİMİZ #

Taktik şablonumuz resimdeki gibi olucak arkadaşlar 4-3-2-1 taktiğini kullanarak bu sezon ligde mücadele edeceğiz. İnşallah başarılı bir sezonu geride bırakarak takımımıza şampiyonluğu kazandırırız.

# BEDELSİZ TRANSFERLERİMİZ #

Arkadaşlar takıma takviye olarak 14 oyuncu ile anlaştık. Biliyorum bir çoğunuz neden bu kadar oyuncu diyecektir. Oyunda kabarık kadroyu seviyorum. Sonuçta sakatlık olur vs. kadro derinliği her zaman iyidir.

# OYNADIĞIMIZ HAZIRLIK MAÇLARI #

Hazırlık maçlarında kadro uyumunu yakaladık. Güzel bir performans ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Hazırlık maçlarında Mehmet Nayir'in performansını çok beğendim. Bize çok katkı sağlayacak bir oyuncu olacağını düşünüyorum. İşte hazırlık maçı özetimiz;

# HAZIRLIK MAÇLARI DETAYLI BİR ŞEKİLDE #

~ ANKARAGÜCÜ - ANTALYASPOR ~

Kendi evimizdeki ilk maçta Antalyaspor'u konuk ettik. Teknik direktör olarak ilk maçımda bu mağlubiyeti tabiki bende istemezdim ama ister istemez gole engel olamadık. Genel itibari ile ilk yarida iyiydik. Antalyaspor yaptığımız hataları iyi değerlendirdi ve galibiyeti haketti.

~ YOZGATSPOR - ANKARAGÜCÜ ~

Maç oldukça çekişmeli geçti. Maçın tamamında topa sahip olan takım oyunu yöneten takım bizdik. Kaleyi bulan 6 şutumuzdan 2'si direkten döndü. Yozgatspor'un da hakkını vermek lazım karşı karşıya pozisyonu % 100 mutlak gol pozisyonunu değerlendiremediler. Genç yildizimiz Mehmet Nayir'in golü ile kazanmasını bildik.

~ ANKARAGÜCÜ - SAMSUNSPOR ~

Evimizde çıktığımız 3. hazırlık karşılaşmasında Samsunspor'u ağırladık. Oyunun ağırlığı Samsunspor takımındaydı. Fakat direncimizi kaybetmedik. Samsunspor'un mutlak gol pozisyonlarını kalecimiz Kerem İnan ile önlemeyi başardık. Yeni transferimiz Ersen Martin'in 46.dakika da attığı gol ile öne geçtik. Samsunspor 75. dakika da skora denge getirdi. Fakat attığı golden iki dakika sonra rehavete kapılarak 77. dakika da Fatih Şen ile attığımız gole engel olamadılar.

~ HACETTEPE - ANKARAGÜCÜ ~

Son hazırlık maçımızda Hacettepe'ye konuk olduk. Maç itibariyle iyi olan taraf bizdik. Fakat yaptığımız hatalar sonucu Hacettepe'nin 2 golüne engel olamadık. Neyseki 79. dakika da yeni transferimiz Tanju Yavuz'un golüyle maçı 3-2 kazanmayı başardık.

NOT: TAKİP EDEN VE MESAJ ATAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM....
    Onur ALTUN

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri