1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Şampiyonu - Galatasaray | 4.Sezon

Hybrid View

Ya kusuruma bakma da toprağım. Hani böyle daha başka transferler bekliyodum açıkçası ne bileyim. Ozan Tufan , Enes Ünal ve Jem Karacan biraz klişe oluyor. Yine de başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Ya kusuruma bakma da toprağım. Hani böyle daha başka transferler bekliyodum açıkçası ne bileyim. Ozan Tufan , Enes Ünal ve Jem Karacan biraz klişe oluyor. Yine de başarılar
    Teşekkürler

STSL 11.Hafta

Maç İstatistikleri

STSL 12.Hafta

Maç İstatistikleri

STSL 13.Hafta

Maç İstatistikleri

STSL 14.Hafta

Maç İstatistikleri

STSL 15.Hafta

Maç İstatistikleri

STSL 16.Hafta

Maç İstatistikleri

STSL 17.Hafta

Maç İstatistikleri

STSL - İLK YARI PUAN TABLOSU

Takım Verileri İçin Tıklayınız
    Oyuncu Verileri İçin Tıklayınız

Bu sezon da ligin ilk yarısını namağlup lider kapattık. Son 5 hafta birkaç maçta bocalasak da, yine de puan toplamayı başardık bu maçlardan.

Bu bocalamamızın sebebi de rehavetten başka birşey değildi. 2-0 önde olduğumuz birçok maçta, sonradan yediğimiz gollerle sıkıntılı durumlara düştük. Bunu aşmak için de, devre arası özel bir terapi uygulayacağız takıma.

Bireysel performanslara gelince Burak-Bruma ikilisi takımı sırtlıyor.Sneijder de bir oynuyor, pir oynuyor

Takım kimyası çok iyi ve moraller üst seviyede.

Ekstra bir nokta olarak Adrien Rabiot'a değinmek istiyorum. Kendisini sezon başı bedelsiz olarak kadromuza kattık. Potansiyeline ve yeteneğine güvendiğim bir isim. İlk zamanlar vasat bir performans sergilese de sonradan üst düzey verim aldık kendisinden. Dönen topları kovalaması ve basketbol deyimiyle reboundları toplaması, maç içindeki topa sahipliğimize olumlu yönde katkı sağladı. Güçlü olması ve kolay adam geçirmemesi de onu özel bir oyuncu yapmaya yetiyor.

(Oyuncu performansları için, isimler tıklamanız yeterlidir)
    Last edited by dAleksic : 06.Aralık.2014 at 02:25

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri